Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
tamam canım cok saol
Kuzum sizinde gayet iyi hareketlilikler muhteşem .. morfolojide iyi say ml mi göremediğim için ona bi şey diyemiyorum ama sen de eşine keçiboynuzu fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği yedir daha da iyi olsun sıkıntı yok canım

canım üstte 0.5 ml yazıyor en üstten 5. satır miktar yazıyor ben ona takıldım az gibimi

canım fiyatlar nasıl ben il dşındayım eşimde bende çalışıyoruz hem kalma sorun hem izinler sorun
7 8 bin lira diyolar ama ilaçlar falan 10 bini geçiyomuş. Embriyoları saklıyolarmış tutmazsa tekrar o saklanan embriyoları kullandıkları için ikinci üçüncü deneme maliyeti düşük oluyomuş

7 8 bin lira diyolar ama ilaçlar falan 10 bini geçiyomuş. Embriyoları saklıyolarmış tutmazsa tekrar o saklanan embriyoları kullandıkları için ikinci üçüncü deneme maliyeti düşük oluyomuş
çok pahalıymış canımya birde ben il dışındanım git gel orada konaklama rahat 15 bini bulur hatta belki aşar

Siz özelde mi yaptırdınız testi canım hangi devlet hastanesine gittiysem saat 10 dan sonra olmaz gidin yarın gelin dediler daha da iyi olabilir heyecan olabilir öncekiyle uyuşuyorsa sıkıntı yok demektir canım ..
Özelde kuzum yaptırdık eskisinden çok daha iyi çok şükür

çok pahalıymış canımya birde ben il dışındanım git gel orada konaklama rahat 15 bini bulur hatta belki aşar
Kaldığın yerlerde yok mu yapan yer? Daha uyguna yapan yerler vardır belki ama ben bilindik yerlerden fiyat aldım aklımda soru işareti kalmasın diye. 15 bini aşar bence de

Ben bu iki çizgiyi tam koyulukta hiç görmedim dua et böyle olduğuna
Kuzum Bnim de hep öyle çok koyu oluyor iki günde sürüyor koyuluk bakalım şimdi hastaneye geldim eşimin test sonuçlarını doktora göstermek için eve gidince tekrar yapıcam bakalım durum ne

Merhaba kizlar
Doktordan geliyorum bugun reglimin 2. gunuydu.
Doktor klomen ve 5 dozluk menegon igne verdi.
Yarin ikisine de basliyorum. Klomen sabah aksam birer tane.
Menegon her gun karindan 1 doz olmak uzere 5 gun ayrica inofolic combiye devam..
Bakalim insalllah bu ay hayirlara vesile olur.
Merak eden varsa klomen + menegol 75 5 doza 200 tl verdim. Inefolic combi 54 tl.
Ohh dagittim bugun yine bol bol allaha sukur. He doktor beye de verdik tabi o ayri

inşallah canım bende gitcem bu ay canım sen sebebsiz kısırlıkta aşılama tutmuyor demiştin benimde öyle ama sanki o kadar para veriyoz birde aşılamamı denesek

inşallah canım bende gitcem bu ay canım sen sebebsiz kısırlıkta aşılama tutmuyor demiştin benimde öyle ama sanki o kadar para veriyoz birde aşılamamı denesek
Valla yol boyu dusundum resmen kalbimi okudun.
Icimde hep tup bebek var ama acaba asilamaya da bir sans versem mi diyip duruyorum annem ablam dene diyorlar.
Biliyorsun benim durumumda sebepsiz infertilite.
Bakalim bu ay su igneyi ilaci kullanacagim 1 ay daha dusunecegim ama benimde aklim asilamaya gidiyor doktorum zaten asilama istiyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…