Bakarım kuzum insanın başına geçince araştırıyor iştecanim benim esimin sonucunada bakabilirmisin esim isten izin alip gosteremedi bir turlu benimde surekli aklimda bir iki kez gittim doktor yoktu iki yildir bebek olmuyor
canım fiyatlar nasıl ben il dşındayım eşimde bende çalışıyoruz hem kalma sorun hem izinler sorunİstanbuldayım canım bi kaç yeri aradım fiyat bile aldım
tamam canım cok saolBakarım kuzum insanın başına geçince araştırıyor işte
Ben bu iki çizgiyi tam koyulukta hiç görmedim dua et böyle olduğunaAllahım ne çatlatmaz yumurtaymış
Kuzum sizinde gayet iyi hareketlilikler muhteşem .. morfolojide iyi say ml mi göremediğim için ona bi şey diyemiyorum ama sen de eşine keçiboynuzu fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği yedir daha da iyi olsun sıkıntı yok canımtamam canım cok saol
canım üstte 0.5 ml yazıyor en üstten 5. satır miktar yazıyor ben ona takıldım az gibimiKuzum sizinde gayet iyi hareketlilikler muhteşem .. morfolojide iyi say ml mi göremediğim için ona bi şey diyemiyorum ama sen de eşine keçiboynuzu fındık fıstık ceviz kabak çekirdeği yedir daha da iyi olsun sıkıntı yok canım
senle bat gunumuz ayniydi canim ben hala olmadim olsamda doktora gitsem artik tedavi olsam diyorum
Yok kuzum o toplamda kaç ml meni geldiğini gösteriyo normal ocanım üstte 0.5 ml yazıyor en üstten 5. satır miktar yazıyor ben ona takıldım az gibimi
7 8 bin lira diyolar ama ilaçlar falan 10 bini geçiyomuş. Embriyoları saklıyolarmış tutmazsa tekrar o saklanan embriyoları kullandıkları için ikinci üçüncü deneme maliyeti düşük oluyomuşcanım fiyatlar nasıl ben il dşındayım eşimde bende çalışıyoruz hem kalma sorun hem izinler sorun
canım netten baktım ml en az 2.5 olması gerekiyormuş işte oda 40 milyon falan toplam sperm olması gerekiyormuş ben benim eşimde toplam kaç milyon var anlamadım. Yoksa sperm azlığı oluyormuşYok kuzum o toplamda kaç ml meni geldiğini gösteriyo normal o
çok pahalıymış canımya birde ben il dışındanım git gel orada konaklama rahat 15 bini bulur hatta belki aşar7 8 bin lira diyolar ama ilaçlar falan 10 bini geçiyomuş. Embriyoları saklıyolarmış tutmazsa tekrar o saklanan embriyoları kullandıkları için ikinci üçüncü deneme maliyeti düşük oluyomuş
Özelde kuzum yaptırdık eskisinden çok daha iyi çok şükürSiz özelde mi yaptırdınız testi canım hangi devlet hastanesine gittiysem saat 10 dan sonra olmaz gidin yarın gelin dediler daha da iyi olabilir heyecan olabilir öncekiyle uyuşuyorsa sıkıntı yok demektir canım ..
Kaldığın yerlerde yok mu yapan yer? Daha uyguna yapan yerler vardır belki ama ben bilindik yerlerden fiyat aldım aklımda soru işareti kalmasın diye. 15 bini aşar bence deçok pahalıymış canımya birde ben il dışındanım git gel orada konaklama rahat 15 bini bulur hatta belki aşar
Kuzum Bnim de hep öyle çok koyu oluyor iki günde sürüyor koyuluk bakalım şimdi hastaneye geldim eşimin test sonuçlarını doktora göstermek için eve gidince tekrar yapıcam bakalım durum neBen bu iki çizgiyi tam koyulukta hiç görmedim dua et böyle olduğuna
canım zaten tonla ilaç alıyoruz günü gelince alırım diyorum birde ikinci kez yumurtladım ya onuda ıkı gun degerlendirdim:) bellimi olur hasta hasta belki tutraCanımm söktürücü mü alsan acaba
Gunaydin canim. Hepimiz oyle inan ki havalarda bozuldu iyice modumuz dustu.Günaydın kızlar, bu aralar modum düşük, pek giremiyorum. Bana güzel haberler verin olur mu
Sizi seviyorum
inşallah canım bende gitcem bu ay canım sen sebebsiz kısırlıkta aşılama tutmuyor demiştin benimde öyle ama sanki o kadar para veriyoz birde aşılamamı denesekMerhaba kizlar
Doktordan geliyorum bugun reglimin 2. gunuydu.
Doktor klomen ve 5 dozluk menegon igne verdi.
Yarin ikisine de basliyorum. Klomen sabah aksam birer tane.
Menegon her gun karindan 1 doz olmak uzere 5 gun ayrica inofolic combiye devam..
Bakalim insalllah bu ay hayirlara vesile olur.
Merak eden varsa klomen + menegol 75 5 doza 200 tl verdim. Inefolic combi 54 tl.
Ohh dagittim bugun yine bol bol allaha sukur. He doktor beye de verdik tabi o ayri
Valla yol boyu dusundum resmen kalbimi okudun.inşallah canım bende gitcem bu ay canım sen sebebsiz kısırlıkta aşılama tutmuyor demiştin benimde öyle ama sanki o kadar para veriyoz birde aşılamamı denesek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?