canımm soğan kürü denedin mi peki nezmandr istiyosunuz bebekİstanbuldayım canım bi kaç yeri aradım fiyat bile aldım
canim bende sorusturdum devlet beni daha 5 6 ay oyalar benimde sebebsiz infertilite dedim ozelde asilamami yapsamValla yol boyu dusundum resmen kalbimi okudun.
Icimde hep tup bebek var ama acaba asilamaya da bir sans versem mi diyip duruyorum annem ablam dene diyorlar.
Biliyorsun benim durumumda sebepsiz infertilite.
Bakalim bu ay su igneyi ilaci kullanacagim 1 ay daha dusunecegim ama benimde aklim asilamaya gidiyor doktorum zaten asilama istiyordu
Allahım ya şu çabamıza sağlıkla kavuşalım bebişlerimize inşallah ama rakamlar gerçekten uçtu artık ya bir vitamine previt positive bende 115 lira verdimMerhaba kizlar
Doktordan geliyorum bugun reglimin 2. gunuydu.
Doktor klomen ve 5 dozluk menegon igne verdi.
Yarin ikisine de basliyorum. Klomen sabah aksam birer tane.
Menegon her gun karindan 1 doz olmak uzere 5 gun ayrica inofolic combiye devam..
Bakalim insalllah bu ay hayirlara vesile olur.
Merak eden varsa klomen + menegol 75 5 doza 200 tl verdim. Inefolic combi 54 tl.
Ohh dagittim bugun yine bol bol allaha sukur. He doktor beye de verdik tabi o ayri
Yaaaa hadi gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)))Merhaba kızlar bugün kan tahlili verdim sonucum 260,71 acildeki doktor gebelik var dedi :) çok heyecanlıyım :)
Teşekkürler canımmm Aminnn inşallah Rabbim herkese nasip etsinYaaaa hadi gözün aydın inşallah sağlıkla kucağına almak nasip olsun :)))
Canım senin eşinde 100 milyon sperm var toplam sperm azlığı yok eşindecanım netten baktım ml en az 2.5 olması gerekiyormuş işte oda 40 milyon falan toplam sperm olması gerekiyormuş ben benim eşimde toplam kaç milyon var anlamadım. Yoksa sperm azlığı oluyormuş
Devam edin çakşırı kullanmaya canım hiç bi zararı yok ama en fazla 3 ay kullanıp sonra ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum sonuçta benim gördüğüm bi sıkıntı yok doktorda öyle görür inşaallahÖzelde kuzum yaptırdık eskisinden çok daha iyi çok şükür
Soğan kürü denemedim hiç doktor rahim temiz diyo her gittiğimde gerek yoktur diye düşündüm. 15inci aydayım canımcanımm soğan kürü denedin mi peki nezmandr istiyosunuz bebek
Bazılarında yumurta hemen çatlamıyor canım sen akıntı durumuna da bak ve gün aşırı ilişkiye devam et eğer yatabilirsen de sabah namazına kadar yat bi gece ben öyle yapmıştım hamile kaldığım ayKuzum Bnim de hep öyle çok koyu oluyor iki günde sürüyor koyuluk bakalım şimdi hastaneye geldim eşimin test sonuçlarını doktora göstermek için eve gidince tekrar yapıcam bakalım durum ne
bnm 3.ay ins bizde kavuşuruzSoğan kürü denemedim hiç doktor rahim temiz diyo her gittiğimde gerek yoktur diye düşündüm. 15inci aydayım canım
bn soğan kürü yaptım adetim 2 gün geçti bklemedeyimSoğan kürü denemedim hiç doktor rahim temiz diyo her gittiğimde gerek yoktur diye düşündüm. 15inci aydayım canım
Daha çok yeniymiş umutsuz olma. Regl olmazsın inşallah bebiş gelir ama eğer olursan hormon testlerini yaptırırsın içini rahatlatırsınbn soğan kürü yaptım adetim 2 gün geçti bklemedeyimama hep gecikir bnm umudum yok ama çok istyrm kısmet
cok saol canim sag salim bebegini kucagina alirsin insallah hayirlisiyla. 2 yildir olmuyor anlamadimkiCanım senin eşinde 100 milyon sperm var toplam sperm azlığı yok eşinde
hormon testlerimi yaptırdım canım bi anormallk çıkmadı bn 1 sene yasminle korundumDaha çok yeniymiş umutsuz olma. Regl olmazsın inşallah bebiş gelir ama eğer olursan hormon testlerini yaptırırsın içini rahatlatırsın
Amin inşallah ama daha çok yeni olmuş. Bu kadar kendini üzersen de etkilersin. Takma kafana akışına bırak baktın bi kaç ay daha geçti hala olmuyo bide eşin gider doktorahormon testlerimi yaptırdım canım bi anormallk çıkmadı bn 1 sene yasminle korundumama pko gorntusu var dedi dr ondan da korktum bilmiyorum hakkımzda hyrlısı suan ağlayarak yazıyorum valla sana hepimize tattrsın rabbim anneliği inş
Bende de pko görüntüsü var ama doktor dedi ki adet düzensizliği, kilo verememe, tüylenme sorunlarından biri bile eşlik etmiyor duruma sendrom diyemem dedi cnımcanım. Sende var mı bunlar?hormon testlerimi yaptırdım canım bi anormallk çıkmadı bn 1 sene yasminle korundumama pko gorntusu var dedi dr ondan da korktum bilmiyorum hakkımzda hyrlısı suan ağlayarak yazıyorum valla sana hepimize tattrsın rabbim anneliği inş
bnde bunlar aşırı görünmüyor ama adetlerim düzenssz canım yaBende de pko görüntüsü var ama doktor dedi ki adet düzensizliği, kilo verememe, tüylenme sorunlarından biri bile eşlik etmiyor duruma sendrom diyemem dedi cnımcanım. Sende var mı bunlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?