Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sen kafana çok takmışsın, sırf için rahat etsin diye tahlilleri istiyorum. İnşallah pürüz çıkar da tedavi ederiz. Sebepsiz olunca zorlanıyoruz diyor. Bakalım girdik bir yola. İçimi rahatlatan tane tane anlatan bi doktor da buldum sonunda

Düzensizlik ten kastın ne kuzum? 21 35 gün arasında olan adete düzenli diyorlar. 50 60 günde bir ilaçla adet oluyorsan düşünülebilir dedi.
ya aslında hep düzensizdi evlenmeden de ama 1,5 yıllık evliyim ilaçsızda adet oluyodum ama son ay 67 gün sonra oldum ilkkez sonra tarlusalla adet oldum bitince 3 gün sonra şimdide soğan kuru yaptım 15 gün dun adet gunumdu hala olmadı beklemedeyim

Peki kilo durumun ne? Bi arkadaşım kilo verdikten sonra pco geçti tamamen

Peki kilo durumun ne? Bi arkadaşım kilo verdikten sonra pco geçti tamamen
kilo aldım cok evlendkten sonra 13 kilo aldım şimdi rejimdeym 8 kilo verdim bakalım inş bnmde öyle olur sen nezmandan beri istiyosunj bakalım bn nezman adet olcam

canim bende sorusturdum devlet beni daha 5 6 ay oyalar benimde sebebsiz infertilite dedim ozelde asilamami yapsam
Ben yaptirirsam zaten ozelde olacak. Devket bana da yapmaz suan sartlara uymuyorum.
Sanirim ben bu ay igneli tedavim olmazsa.kasim da ciddi ciddi asilamayi dusunmeye baslayacagim.

Bnde kullandm menegon kuzum kalcadan demisti bana ck yakiyo ya karindn nasi olck kuzum insallah ise yarar bn femarayla birlikte kullanmistm ama gonal f o kdr yakmiyordu onu karindn yapiyrdm belki karindn yakmaz o da hayirlisi olsn insallah

Kizlar deneyin derim bnmde aklimda tup bebek var ama asilamayi denseydim belki olacakti demektnse once onu deneyeym diyrm bndede esimdede sorun gorunmuyr dr asilamaya bile yanasmadi kendim istedim araliga kadr zaman verdim kendime asilamaya gidicem sona..normal iliskiden ck farki yk diyorlar ama kaliteli spermlerin enjekte edilmesi beni cezbediyr bilemedim asilama diince onaylayasim geldi sizi :) direk daldim konuya k bakmayin :)

Ben yaptirirsam zaten ozelde olacak. Devket bana da yapmaz suan sartlara uymuyorum.
Sanirim ben bu ay igneli tedavim olmazsa.kasim da ciddi ciddi asilamayi dusunmeye baslayacagim.
canım benimde bir oğlum var o yüzden bana hiçbirşey yapmazlar sanırım. bende bu ay klomen deneyecegim birdahaki ay bende düşüneyim bari:)herşeyimiz beraber ilerliyor hastalıgımız bile aynı:)

Öyle yaptım kuzum Bnim

Tmm cnm bizim ikinci şişe bitti zaten 10 yetiyor BİR lt .. Doktor önceki testte ameliyat demişti eşime şimdi çok şükür gerek kalmadı dedi... Çok mutluyum yaaa

cok saol canim sag salim bebegini kucagina alirsin insallah hayirlisiyla. 2 yildir olmuyor anlamadimki
Stres çok büyük bi etken canım benim abiminde sebepsiz 8sene olmadı sonunda aşılama yapıldı benimde olacağı varmış normalde o kadar stres yapıyodum ki evden çıkmıyodum hiç düşünemediğim düşünmeye fırsatım olmayan bi ayda oldu burda da yazıyorlardı diyodum ya nasıl düşünemiyorsunuz nasıl kafanızdan atabiliyorsunuz bebek fikrini derken kazadan sonra bende nasılsa olmıcak bu ay dedim rahat bıraktım biraz vücudü rahat bırakmak gerekiyormuş bunu anladım... amin bu arada duan için çok teşekkür ederim canım benim darısı size olsun inşaallah:)

kilo aldım cok evlendkten sonra 13 kilo aldım şimdi rejimdeym 8 kilo verdim bakalım inş bnmde öyle olur sen nezmandan beri istiyosunj bakalım bn nezman adet olcam
15 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz. Ama hiç korunmadım yani myom dan dolayı operasyon geçirdim vs düzenli ilişki de olmadı yatıp beklemedim de olmuyor demek ki diye doktora gittim sonunda

Öyle yaptım kuzum Bnim
İyi bakalım canım inşaallah o ay bu aydın ve hasret son bulur :)
Tmm cnm bizim ikinci şişe bitti zaten 10 yetiyor BİR lt .. Doktor önceki testte ameliyat demişti eşime şimdi çok şükür gerek kalmadı dedi... Çok mutluyum yaaa
toplamda 9 şişe kullanılacak canım Saraçoğlu öyle diyodu yanlış hatırlamıyorsam.. muhteşem canım çok sevindim adınıza çakşır suyu mucize ya gerçekten çok güzel bi şey bu sebep olurda sen de mucizene kavuşursun herkes kavuşur inşaallah :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…