Düzensizlik ten kastın ne kuzum? 21 35 gün arasında olan adete düzenli diyorlar. 50 60 günde bir ilaçla adet oluyorsan düşünülebilir dedi.bnde bunlar aşırı görünmüyor ama adetlerim düzenssz canım ya
ya aslında hep düzensizdi evlenmeden de ama 1,5 yıllık evliyim ilaçsızda adet oluyodum ama son ay 67 gün sonra oldum ilkkez sonra tarlusalla adet oldum bitince 3 gün sonra şimdide soğan kuru yaptım 15 gün dun adet gunumdu hala olmadı beklemedeyimDüzensizlik ten kastın ne kuzum? 21 35 gün arasında olan adete düzenli diyorlar. 50 60 günde bir ilaçla adet oluyorsan düşünülebilir dedi.
Peki kilo durumun ne? Bi arkadaşım kilo verdikten sonra pco geçti tamamenya aslında hep düzensizdi evlenmeden de ama 1,5 yıllık evliyim ilaçsızda adet oluyodum ama son ay 67 gün sonra oldum ilkkez sonra tarlusalla adet oldum bitince 3 gün sonra şimdide soğan kuru yaptım 15 gün dun adet gunumdu hala olmadı beklemedeyim
kilo aldım cok evlendkten sonra 13 kilo aldım şimdi rejimdeym 8 kilo verdim bakalım inş bnmde öyle olur sen nezmandan beri istiyosunj bakalım bn nezman adet olcamPeki kilo durumun ne? Bi arkadaşım kilo verdikten sonra pco geçti tamamen
Ilk ay sadece klomen kullandim. Bu ay klomen + menegon 75 5 doz igne1 17platon17 canım klomen ilk miydi yoksa daha önce almış mıydın
Klomen ilkti gecen ay canim bu ay ikinvi tedavi ayim olacakIlk ay sadece klomen kullandim. Bu ay klomen + menegon 75 5 doz igne
Masallah canim.Merhaba kızlar bugün kan tahlili verdim sonucum 260,71 acildeki doktor gebelik var dedi :) çok heyecanlıyım :)
Ben yaptirirsam zaten ozelde olacak. Devket bana da yapmaz suan sartlara uymuyorum.canim bende sorusturdum devlet beni daha 5 6 ay oyalar benimde sebebsiz infertilite dedim ozelde asilamami yapsam
Aminnnn canım benimmm inşallahMasallah canim.
Saglikla devam etsin
Darisi bizim basimiza
Bnde kullandm menegon kuzum kalcadan demisti bana ck yakiyo ya karindn nasi olck kuzum insallah ise yarar bn femarayla birlikte kullanmistm ama gonal f o kdr yakmiyordu onu karindn yapiyrdm belki karindn yakmaz o da hayirlisi olsn insallahMerhaba kizlar
Doktordan geliyorum bugun reglimin 2. gunuydu.
Doktor klomen ve 5 dozluk menegon igne verdi.
Yarin ikisine de basliyorum. Klomen sabah aksam birer tane.
Menegon her gun karindan 1 doz olmak uzere 5 gun ayrica inofolic combiye devam..
Bakalim insalllah bu ay hayirlara vesile olur.
Merak eden varsa klomen + menegol 75 5 doza 200 tl verdim. Inefolic combi 54 tl.
Ohh dagittim bugun yine bol bol allaha sukur. He doktor beye de verdik tabi o ayri
Kizlar deneyin derim bnmde aklimda tup bebek var ama asilamayi denseydim belki olacakti demektnse once onu deneyeym diyrm bndede esimdede sorun gorunmuyr dr asilamaya bile yanasmadi kendim istedim araliga kadr zaman verdim kendime asilamaya gidicem sona..normal iliskiden ck farki yk diyorlar ama kaliteli spermlerin enjekte edilmesi beni cezbediyr bilemedim asilama diince onaylayasim geldi sizi :) direk daldim konuya k bakmayin :)Valla yol boyu dusundum resmen kalbimi okudun.
Icimde hep tup bebek var ama acaba asilamaya da bir sans versem mi diyip duruyorum annem ablam dene diyorlar.
Biliyorsun benim durumumda sebepsiz infertilite.
Bakalim bu ay su igneyi ilaci kullanacagim 1 ay daha dusunecegim ama benimde aklim asilamaya gidiyor doktorum zaten asilama istiyordu
Masallah size tebrikler :)Merhaba kızlar bugün kan tahlili verdim sonucum 260,71 acildeki doktor gebelik var dedi :) çok heyecanlıyım :)
Teşekkür ederim :)Masallah size tebrikler :)
canım benimde bir oğlum var o yüzden bana hiçbirşey yapmazlar sanırım. bende bu ay klomen deneyecegim birdahaki ay bende düşüneyim bari:)herşeyimiz beraber ilerliyor hastalıgımız bile aynı:)Ben yaptirirsam zaten ozelde olacak. Devket bana da yapmaz suan sartlara uymuyorum.
Sanirim ben bu ay igneli tedavim olmazsa.kasim da ciddi ciddi asilamayi dusunmeye baslayacagim.
Öyle yaptım kuzum BnimBazılarında yumurta hemen çatlamıyor canım sen akıntı durumuna da bak ve gün aşırı ilişkiye devam et eğer yatabilirsen de sabah namazına kadar yat bi gece ben öyle yapmıştım hamile kaldığım ay
Tmm cnm bizim ikinci şişe bitti zaten 10 yetiyor BİR lt .. Doktor önceki testte ameliyat demişti eşime şimdi çok şükür gerek kalmadı dedi... Çok mutluyum yaaaDevam edin çakşırı kullanmaya canım hiç bi zararı yok ama en fazla 3 ay kullanıp sonra ara verilmesi gerekiyor diye biliyorum sonuçta benim gördüğüm bi sıkıntı yok doktorda öyle görür inşaallah
Stres çok büyük bi etken canım benim abiminde sebepsiz 8sene olmadı sonunda aşılama yapıldı benimde olacağı varmış normalde o kadar stres yapıyodum ki evden çıkmıyodum hiç düşünemediğim düşünmeye fırsatım olmayan bi ayda oldu burda da yazıyorlardı diyodum ya nasıl düşünemiyorsunuz nasıl kafanızdan atabiliyorsunuz bebek fikrini derken kazadan sonra bende nasılsa olmıcak bu ay dedim rahat bıraktım biraz vücudü rahat bırakmak gerekiyormuş bunu anladım... amin bu arada duan için çok teşekkür ederim canım benim darısı size olsun inşaallah:)cok saol canim sag salim bebegini kucagina alirsin insallah hayirlisiyla. 2 yildir olmuyor anlamadimki
15 aydır evliyim 3 aydır istiyoruz. Ama hiç korunmadım yani myom dan dolayı operasyon geçirdim vs düzenli ilişki de olmadı yatıp beklemedim de olmuyor demek ki diye doktora gittim sonundakilo aldım cok evlendkten sonra 13 kilo aldım şimdi rejimdeym 8 kilo verdim bakalım inş bnmde öyle olur sen nezmandan beri istiyosunj bakalım bn nezman adet olcam
İyi bakalım canım inşaallah o ay bu aydın ve hasret son bulur :)Öyle yaptım kuzum Bnim
toplamda 9 şişe kullanılacak canım Saraçoğlu öyle diyodu yanlış hatırlamıyorsam.. muhteşem canım çok sevindim adınıza çakşır suyu mucize ya gerçekten çok güzel bi şey bu sebep olurda sen de mucizene kavuşursun herkes kavuşur inşaallah :):)Tmm cnm bizim ikinci şişe bitti zaten 10 yetiyor BİR lt .. Doktor önceki testte ameliyat demişti eşime şimdi çok şükür gerek kalmadı dedi... Çok mutluyum yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?