Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım benim merhabalar ben gecen hafta 13 haftalik gebeligim kalbi durdugu icin kürtajla sonlandirildi suan icimde sonsuz bi bosluk yasiyorum ve tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hemen kalamiyorum cunku benim gibi olup hamile kalan varsa bir umut olsun buna cok ihtiyacım var kanamam devam ediyor nekadar süre sonra bitiyor ...

Kızlar hsg ne kadar sürüyor bir de doktor sonrasında rapor veriyor mu?
Benim ki 2 3 dk filan surdu ama hazirligiyla beraber asil islem 1.dk filan kolay yani. Doktor sonrasinda bana bir cd verdi adimin yazili oldugu sende evde acip bakabilirsin yada baska bir doktorun acip bakabilsin diye

Canim allah cokkkca sabir versin oncelikle yine anne olabilirsin niye olamayasin. Bizim bir arkadas var birada wiha02 o 8 haftalik bebegini kaybetti hemen yine hamile kaldi.
Ama 2 ay surer ama 10 ay bilinmez o. Burada herkes aylardir yillardir bu sinavi cekiyor.
Kalbini ferah tut. Allah ne derse o ve calismaya devam

Haklisin cnm tabikide hersey Allahtan psikolojim bozuldu bunalima girdim bi an once tekrar olsun istiyorum hersey nasip kısmet bebegimin ultrason resmine bakip bakip agliyorum anca yeni bir gebelik mutlu edicekmis gibi geliyor bana

Kızlar doktordan geliyorum eşimden bir daha spermiyogram benden de hag istedi. Bir kere aşılama dener sonra da tüp bebeğe geçeriz dedi.
canım senin sorunun neydii eşinden dolayımıydı. birde kaç aydır doktora gidiyon hemen aşılama dedi

Kızlar hsg ne kadar sürüyor bir de doktor sonrasında rapor veriyor mu?
canım hsgde ben sabah gittim sıra bekledim saat 1 de bitmişti. ameliyathanede yapıyorlar ilaçsız oldum ben ameliyathaneye yapılması 5 dakşka ama işte gir çık bekle 1 saat surdu

rabiacığım bu ara keyifsizsin gibi hissettim ben de.. hava değişiminden midir, beklemenin ara ara bizi zihnen yormasından mıdır bilmem.. inşallah hepimiz hızlıca kendimize geliriz. burada hep destek, tam destek =)

Bence de havadandır balım yoksa ben böyle değildim valla :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim

R4bi4 canım sanki ilk sayfada ben listede yokum:)

Balım bat bildirimi yapmamışsındır kuzum :)

Bence de havadandır balım yoksa ben böyle değildim valla :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim

Balım bat bildirimi yapmamışsındır kuzum :)
canım bat hala belli değil ama yarın yada öburgun olurum kesin o zaman olunca söyliyim sana canım

Merhaba arkadaşlar bu ay tedaviye başladım dr gittim prowomen verdi dr
Ama eczanelerde bulamadım kullananlar nerden aldı birde faydası var mi acaba

Özel hastanede mi bakılıyor diğerleri peki cnm

Eşimin sonuçları net değil canım fena da değil ama, bende pko var 3 aydır klomen ve catlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptirdim.

Yaptım negatif cnm
Yeni yerlestiyse negatiftir bekle az daha...
Hsg sanıldığı gibi zor değildi çok rahattım ben inşallah senin de öyle geçer
Insallah; aslinda benim agri esigim cok yuksek de yine de bilmedigim bir sey ya tirsiyorum :)

Allah rszı olsn bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…