Benim ki 2 3 dk filan surdu ama hazirligiyla beraber asil islem 1.dk filan kolay yani. Doktor sonrasinda bana bir cd verdi adimin yazili oldugu sende evde acip bakabilirsin yada baska bir doktorun acip bakabilsin diyeKızlar hsg ne kadar sürüyor bir de doktor sonrasında rapor veriyor mu?
Canim allah cokkkca sabir versin oncelikle yine anne olabilirsin niye olamayasin. Bizim bir arkadas var birada wiha02 o 8 haftalik bebegini kaybetti hemen yine hamile kaldi.Canlarım benim merhabalar ben gecen hafta 13 haftalik gebeligim kalbi durdugu icin kürtajla sonlandirildi suan icimde sonsuz bi bosluk yasiyorum ve tekrar hamile kalabilirmiyim bilmiyorum cok korkuyorum hemen kalamiyorum cunku benim gibi olup hamile kalan varsa bir umut olsun buna cok ihtiyacım var kanamam devam ediyor nekadar süre sonra bitiyor ...
Haklisin cnm tabikide hersey Allahtan psikolojim bozuldu bunalima girdim bi an once tekrar olsun istiyorum hersey nasip kısmet bebegimin ultrason resmine bakip bakip agliyorum anca yeni bir gebelik mutlu edicekmis gibi geliyor banaCanim allah cokkkca sabir versin oncelikle yine anne olabilirsin niye olamayasin. Bizim bir arkadas var birada wiha02 o 8 haftalik bebegini kaybetti hemen yine hamile kaldi.
Ama 2 ay surer ama 10 ay bilinmez o. Burada herkes aylardir yillardir bu sinavi cekiyor.
Kalbini ferah tut. Allah ne derse o ve calismaya devam
KuZum test çok yüzeysel yapılmış hareketlilik iyi onda bi sıkıntı yok morfoloji bakılmamış enfeksiyon var mı yok mu bakılmamış sıvılaşma süresine bakılmamış dediğim gibi hareketlilik iyi sayı biraz daha yükselse iyi olur
Al benden de o kadar benimde 2 gün geçti dün bi iki damla çok açık kahvemsi bişy geldi kesildiHala da regl olmadım dün bir damla geldi o kadar; olsam da bari rahatlasam...
Test yaptın mı? Yerleşme olabilir mi diye umutlandım şimdi...Al benden de o kadar benimde 2 gün geçti dün bi iki damla çok açık kahvemsi bişy geldi kesildi
canım senin sorunun neydii eşinden dolayımıydı. birde kaç aydır doktora gidiyon hemen aşılama dediKızlar doktordan geliyorum eşimden bir daha spermiyogram benden de hag istedi. Bir kere aşılama dener sonra da tüp bebeğe geçeriz dedi.
canım hsgde ben sabah gittim sıra bekledim saat 1 de bitmişti. ameliyathanede yapıyorlar ilaçsız oldum ben ameliyathaneye yapılması 5 dakşka ama işte gir çık bekle 1 saat surduKızlar hsg ne kadar sürüyor bir de doktor sonrasında rapor veriyor mu?
Yaptım negatif cnmTest yaptın mı? Yerleşme olabilir mi diye umutlandım şimdi...
rabiacığım bu ara keyifsizsin gibi hissettim ben de.. hava değişiminden midir, beklemenin ara ara bizi zihnen yormasından mıdır bilmem.. inşallah hepimiz hızlıca kendimize geliriz. burada hep destek, tam destek =)
R4bi4 canım sanki ilk sayfada ben listede yokum:)
canım bat hala belli değil ama yarın yada öburgun olurum kesin o zaman olunca söyliyim sana canımBence de havadandır balım yoksa ben böyle değildim valla :) Hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım benim
Balım bat bildirimi yapmamışsındır kuzum :)
canım internetten alabilirsin https://urun.n11.com/vitamin-ve-mineraller/pro-women-30-sase-skt-122020-P251281638Merhaba arkadaşlar bu ay tedaviye başladım dr gittim prowomen verdi dr
Ama eczanelerde bulamadım kullananlar nerden aldı birde faydası var mi acaba
Hsg sanıldığı gibi zor değildi çok rahattım ben inşallah senin de öyle geçerİnşallah bakalım haftaya hsg çekileceğim ama hala tam regl olmadım birkaç damla geldi kaldı öyle neyse yarın olurum herhalde.
Özel hastanede mi bakılıyor diğerleri peki cnmKuZum test çok yüzeysel yapılmış hareketlilik iyi onda bi sıkıntı yok morfoloji bakılmamış enfeksiyon var mı yok mu bakılmamış sıvılaşma süresine bakılmamış dediğim gibi hareketlilik iyi sayı biraz daha yükselse iyi olur
Eşimin sonuçları net değil canım fena da değil ama, bende pko var 3 aydır klomen ve catlatma iğnesi ile yumurta takibi yaptirdim.canım senin sorunun neydii eşinden dolayımıydı. birde kaç aydır doktora gidiyon hemen aşılama dedi
canım hsgde ben sabah gittim sıra bekledim saat 1 de bitmişti. ameliyathanede yapıyorlar ilaçsız oldum ben ameliyathaneye yapılması 5 dakşka ama işte gir çık bekle 1 saat surdu
Yeni yerlestiyse negatiftir bekle az daha...Yaptım negatif cnm
Insallah; aslinda benim agri esigim cok yuksek de yine de bilmedigim bir sey ya tirsiyorum :)Hsg sanıldığı gibi zor değildi çok rahattım ben inşallah senin de öyle geçer
Allah rszı olsn bu aradaKuZum test çok yüzeysel yapılmış hareketlilik iyi onda bi sıkıntı yok morfoloji bakılmamış enfeksiyon var mı yok mu bakılmamış sıvılaşma süresine bakılmamış dediğim gibi hareketlilik iyi sayı biraz daha yükselse iyi olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?