Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

herkeste değişkenlik gösteriyor o zaman balım, gönlüm bugün ya da yarın çatlaMaMasından yana :)

Benim akıntı 1 gün sürüyor balım eczaneler de kapalı ovulasyon testi alsaydım keşke. salı gününe kadar çatlamaz inşallah
İnşallah çatlamaz kuzum. Canım ben adet oldum. Birde birşey sorucam dün akşaö adet oldum pazartesi doktora gitsem hormon testi için geç mi olur? Şu adet niye sabahtan gelmez ki böyle hesap yapamıyorum ben :)

Ay canım benim aşılama yaptırmışsın hayırlısı olsun inşallah. Önemli bi sıkıntı olmayınca aşılama genelde tutuyo. İnşallah artık gelsin bebişin
Insallah canim rabbim hepimizin yuzune baksin. Allahim emeklerimizi bosa cikarmasin.
Canim benim tesekkur ederim iyi dileklerin icin

İnşallah çatlamaz kuzum. Canım ben adet oldum. Birde birşey sorucam dün akşaö adet oldum pazartesi doktora gitsem hormon testi için geç mi olur? Şu adet niye sabahtan gelmez ki böyle hesap yapamıyorum ben :)

Olur tabi ki canım, kanamanın enn yoğun olduğu gün testler için uygundur :) 2-3-4. günler :)

herkeste değişkenlik gösteriyor o zaman balım, gönlüm bugün ya da yarın çatlaMaMasından yana :)
Evet ben akıntı olayıyla işi çözemedim herkeste farklı sanırım canım. İnşallah 2 gün daha dayansın çatlamasın kuzum

Olur tabi ki canım, kanamanın enn yoğun olduğu gün testler için uygundur :) 2-3-4. günler :)
Sağol canım gideyim bakalım pazartesi gıcık doktor çıkmazsa hormon tahlilleriöi yapyırayım. Ben bu zamana kadar hiç amh testi de yaptırmamışım söylecem de tabi doktorlarda ukala olduğu için bizi dinlemiyor bile. İnşallah iyi doktor denk gelir :)

amin canım ya sen nasılsın sesin soluğun çıkmıyor
Ben iyiyim kuzucum eşim ameliyat oldu işte en son varikoselden 23 gün oldu. Artık yine başladık düzenli ilişkiye ama spermler en az 72 günde hatta 3 ayda toparlanıyomuş. O yüzden şimdilik spontane çalışıyoruz canım :)

he ya ben de amh istemiştim dr duymazdan geldi canım, her isteyene yapmıyorlqrmış hasbam. İnşallah dediğin gibi insaflı birine denk gelirsin :)

a bilmiyordum canım çok geçmiş olsun en kısa zamanda toparlanıp bize güzel haberler verirsiniz inşallah valla buna ihtiyacımız var

Çok teşekkür ederim tatlım. Artık hepimiz şuraya güzel haberler verelim inşallah canım ya

Canım yumurta çatlamadan önce yoğun akıntın olur o da yumurta akı kıvamında geliyor ...yumurta çatlağında o uzayan akıntı gelir ve sonrasında zaten akıntı yok denecek kadar az olur

Ne zaman silikleşiyor canım, ovulasyon testi silikleştikten sonra akıntın kesiliyor mu.

Benim bugün o akıntı başladı ama ilişki yasağım var 3 gün kaldı yasağın kalkmasına acaba yetişir miyim

O hiç belli olmuyor tatlım gunler oncesinden baslayabiliyor bazen akintim. Hic riske atma bugun eczaneden test al. Bugun acik eczaneler. Benim bu ay kimyasalda olsa tuttugu icin adetime kadar akintim hic durmamisti o yuzunden gecen aylari pek hatirlamiyorum

İnşallah hepimizin gönlünden geçenler olsun :)

Ben hiç anlayamıyordum 1 gün ya oluyordu ya olmuyordu o yumurta akı dediğimiz akıntı. O yüzden pas diyorum bu soruya :)
Neden 3 gün ilişki yasağı var kuzum kaçırmışım yine.

Çok teşekkür ederim tatlım. Artık hepimiz şuraya güzel haberler verelim inşallah canım ya

amiiinnn canım benim

Canım yumurta çatlamadan önce yoğun akıntın olur o da yumurta akı kıvamında geliyor ...yumurta çatlağında o uzayan akıntı gelir ve sonrasında zaten akıntı yok denecek kadar az olur

O zaman çatladı bugün yumurtam off kaçırdım

burada açık değil canım zaten bugün çatlamış olsa bile değerlendiremem teşekkür ederim canım ilgin için

Ben hiç anlayamıyordum 1 gün ya oluyordu ya olmuyordu o yumurta akı dediğimiz akıntı. O yüzden pas diyorum bu soruya :)
Neden 3 gün ilişki yasağı var kuzum kaçırmışım yine.

Tamam canım benim :)
Ebeye gitmiştim ya canım 10 gün ilişkiyi yasakladı . 3 gün kaldı işte :)

Hmm anladım kuzu olsun 3 gün sonrasını yine değerlendirsin belki canlı olan yumurtacıklar kalır :)

mrb.
ben ekimin 14 ünde klomen kullandım 5 gün günde 2 kez ve ekimin 23 ünde çatlatma iğnesi oldum doktorumun söylediği günleri de değerlendirdik.
yalnız dünden beri adet olacakmış gibi bir his var ağrı şeklinde ara ara oluyor.
adet sancısı çekip hamile olan varmı acaba.
15 aydır bebek istiyoruz her türlü testi yaptırdık sorun olmamasına rağmen olmadı bir türlü. benim gibi olup hamile kalan varrmı ? bu adet sancıları umudumu kestiriyor bana

Kuzum akıntı dan en erken 24 saat en gec 36 saat sonra yumurta çatlıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…