Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne zaman silikleşiyor canım, ovulasyon testi silikleştikten sonra akıntın kesiliyor mu.

Benim bugün o akıntı başladı ama ilişki yasağım var 3 gün kaldı yasağın kalkmasına acaba yetişir miyim
Canim hemen netten ovulasyon siparisi ver en azindan aklinda soru kalmaz

Korkacak birsey yok canim evladimiz icin katlanmak zorundayiz
Canim insallah tutar agrilimi oluyor asilamada ben hsg kadar agrili birsey gormedim diyorlarki agrisiz ama cihazdan fakediyor galiba. Ben hsg gibi buyuk agriya katlanamam konusmiyim ama zor.

Kızlar biraz önce WC ye girdim afedersiniz ama çok azıcık bi kahve akıntı geldi bu neyi ifade ediyor bilen var mı sıkıntılı bi durum değildir inşallah daha önce böyle olmamıştı

Kızlar biraz önce WC ye girdim afedersiniz ama çok azıcık bi kahve akıntı geldi bu neyi ifade ediyor bilen var mı sıkıntılı bi durum değildir inşallah daha önce böyle olmamıştı

ayy umarım yerleşmedir kuzum

B
Benim hsg maceram cok.rahat gecmisti. Kalcadan 2 buskopan vurdular uyusup kalmistim.
Asilamam biraz sancili gecti ama o tamamen benimle alakali. Rahim girisim dar malesef ondan agridi.

Yaa bende bi an umutlandım burda yazanlardan okudum ama Salı günü kan testinde bhcg negatifti yani 0,5 ten küçüktü böyle bişi olması mümkün müdür ki
Kuzum 2 ihtimal var ya reglin geliyor ya yerleşme. biz ikinci ihtimalden yanayız inşallah geç döllenme olduysa çıkmaması normal

Canım o akıntı gelince 24 saat içinde çatlar hormonal bir sıkıntı yoksa. Benim gebe kaldığım ay süt kesiği gibi olmuştu yunurta akı gibi değildi hatta burda da enfeksiyon sanmıştık belki fikir olur senin için. Değişik bir akıntı farkedebilirsin yada hiç akıntı olmayabilir her ay aynı şeyler olmayabilir

Benim o sut beyaz akinti catladiktan sonra geliyor 3 aydir ama hic gebe kalmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…