Canim hemen netten ovulasyon siparisi ver en azindan aklinda soru kalmazNe zaman silikleşiyor canım, ovulasyon testi silikleştikten sonra akıntın kesiliyor mu.
Benim bugün o akıntı başladı ama ilişki yasağım var 3 gün kaldı yasağın kalkmasınaacaba yetişir miyim
Canim insallah tutar agrilimi oluyor asilamada ben hsg kadar agrili birsey gormedim diyorlarki agrisiz ama cihazdan fakediyor galiba. Ben hsg gibi buyuk agriya katlanamam konusmiyim ama zor.Korkacak birsey yok canim evladimiz icin katlanmak zorundayiz
Kızlar biraz önce WC ye girdim afedersiniz ama çok azıcık bi kahve akıntı geldi bu neyi ifade ediyor bilen var mı sıkıntılı bi durum değildir inşallah daha önce böyle olmamıştı
Benim hsg maceram cok.rahat gecmisti. Kalcadan 2 buskopan vurdular uyusup kalmistim.Canim hemen netten ovulasyon siparisi ver en azindan aklinda soru kalmaz
Canim insallah tutar agrilimi oluyor asilamada ben hsg kadar agrili birsey gormedim diyorlarki agrisiz ama cihazdan fakediyor galiba. Ben hsg gibi buyuk agriya katlanamam konusmiyim ama zor.
Yaa bende bi an umutlandım burda yazanlardan okudum ama Salı günü kan testinde bhcg negatifti yani 0,5 ten küçüktü böyle bişi olması mümkün müdür kiayy umarım yerleşmedir kuzum
Kuzum 2 ihtimal var ya reglin geliyor ya yerleşme. biz ikinci ihtimalden yanayız inşallah geç döllenme olduysa çıkmaması normalYaa bende bi an umutlandım burda yazanlardan okudum ama Salı günü kan testinde bhcg negatifti yani 0,5 ten küçüktü böyle bişi olması mümkün müdür ki
Yaaa keşke ikinci ihtimal olsa geç döllenme de kanda da mı geç çıkar yani tatlımmmKuzum 2 ihtimal var ya reglin geliyor ya yerleşme. biz ikinci ihtimalden yanayız inşallah geç döllenme olduysa çıkmaması normal
Değerlendirdim kuzum bu ay hiç boş geçmedik 2 güne bir değerlendirdim ama nedense hiç umudum yok bu ayYok kuzum bulamadım ya artık nasip kısmet :)
Değerlendirmedin mi balım
Bat ne zamandı canımKızlar biraz önce WC ye girdim afedersiniz ama çok azıcık bi kahve akıntı geldi bu neyi ifade ediyor bilen var mı sıkıntılı bi durum değildir inşallah daha önce böyle olmamıştı
1 Kasımdı tatlımBat ne zamandı canım
Inşallah geç döllenmedir canım:)1 Kasımdı tatlım
Canım o akıntı gelince 24 saat içinde çatlar hormonal bir sıkıntı yoksa. Benim gebe kaldığım ay süt kesiği gibi olmuştu yunurta akı gibi değildi hatta burda da enfeksiyon sanmıştık belki fikir olur senin için. Değişik bir akıntı farkedebilirsin yada hiç akıntı olmayabilir her ay aynı şeyler olmayabilirKızlar bir şey sormak istiyorum ovulasyon testi kullanan arkadaşlar ya da hamişlerMLKn Y yaprakali @yildizprm @Valensiya 1 17platon17 @Madammor @AloeeVeraa @papatyam67 @zynpzn8989 @Blankinfinity _D_O_ @Zeyah3917 @1melegimolsun @wiha02
yumurtlama döneminde gelen şeffaf yumurta akı kıvamındaki akıntıdan sonra mı yumurta çatlıyor yoksa yumurta çatladıktan sonra mı o akıntı geliyor bi bana yardımcı olun
Yaaa inşallah amiiiiin :)Inşallah geç döllenmedir canım:)
Benim o sut beyaz akinti catladiktan sonra geliyor 3 aydir ama hic gebe kalmadimCanım o akıntı gelince 24 saat içinde çatlar hormonal bir sıkıntı yoksa. Benim gebe kaldığım ay süt kesiği gibi olmuştu yunurta akı gibi değildi hatta burda da enfeksiyon sanmıştık belki fikir olur senin için. Değişik bir akıntı farkedebilirsin yada hiç akıntı olmayabilir her ay aynı şeyler olmayabilir
Inşallah sıra sora dökülür hamisler canım sonra birlikte gebelik haftası sayarızHamişlik haberi gelsin artık yaa kızlar
İnş kuzum ya çok sıkıldım artık....Inşallah sıra sora dökülür hamisler canım sonra birlikte gebelik haftası sayarız
Bende cnm ama hayırlısı benim pek umudum yok bu ay inşallah sizlerden güzel haberler gelirİnş kuzum ya çok sıkıldım artık....
Bnde de yok yarın bat günüm ..Bende cnm ama hayırlısı benim pek umudum yok bu ay inşallah sizlerden güzel haberler gelir
Benimde son 4 canım ama bel agrım falan başladı gelicek benimkilerBnde de yok yarın bat günüm ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?