Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kistlesmede olur diyolar korkmaya basladim
Kuzum açıkça söylemek gerekirse benim de 1-2 regl dönemi lekelenmem oluyordu geçen ebeye gittiğimde ebe kistin var demişti ama korkulacak bir şey yok gebe kalmaya engel değil kistler canım

R4bi4 canim devlet once klomen sonra klomen catlatma yapiyor. Asilamada bana yaparlarmi bilmem ama tahliller icin bile 5 ay surundum hastanelerde o yuzden dedim 5 aydir bir folik asit ic yada klomen baslayalim bile demediler sanki hormon testi ile progestron ayni ayda bakamiyorlar yada hsg yada diger testler

doktor kistin var demismiydi canim sana hic

2 aydır ultrasona girmedim canım ama sol kasık ağrım oluyor.

Evet canım ya hastane bayağı yoruyor insanı maalesef

İyi akşamlar bayanlar :) misafirim yatılı olduğu için yazamıyorum pek ama takip ediyorum hepinizi inşallah en kısa zamanda hepimizin dilediği olur

15 20 dakikadır burnuma patatesli börek kokuyor, bu sefer de hmile değilsem hiç değilimdir, bata son 8

Hep söylüyordun canım koku hassasiyeti diye, hadi inşaallah ya

İyi akşamlar bayanlar :) misafirim yatılı olduğu için yazamıyorum pek ama takip ediyorum hepinizi inşallah en kısa zamanda hepimizin dilediği olur

Ben de diyorum bu kızın sesi neden çıkmıyor :))

kan verdim sonuc negatif canlar adetim sokulemiyorda ne olacak bilmiyorum
Sağlık olsun canım benim soğan kabuğu kaynat o söker

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…