Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bak kuZum benden sana tavsiye bi yola girdin boşver yumurtlamayı falan emin ol eskiler bizden daha iyi biliyo benim annem süt buharını söyledi bana ben hiç bi şey demeden iki adetin ortasına doğru oturacan dedi annem de 65 yaşında sen kontrol etme ebenin vardır bi bildiği de Allah’a teslim ol bırak gerisini yanlış anlama seni düşündüğüm için diyorum inançlı insanlarız Rabbime teslim olunca çorap söküğü gibi geliyo gerisi

Yaaa keşke ikinci ihtimal olsa geç döllenme de kanda da mı geç çıkar yani tatlımmm

Evet balım kana da geç geçiyor :)
Değerlendirdim kuzum bu ay hiç boş geçmedik 2 güne bir değerlendirdim ama nedense hiç umudum yok bu ay

umutsuz olma canımın içi inşallah gelmiştir bebişin :)

Kuzum doktora sordum 36 ila 48 saate kadar çatlar dedi, teşekkür ederim

Hamişlik haberi gelsin artık yaa kızlar

yakındır inşallah tatlım

Oyy balım evet bugün ben de bunu düşündüm , kendimi yiyip bitirmek yerine beklemeyi tercih ettim, Rabbimden hayırlısı inşallah :)

Kızlarr günaydın bi rüya gördüm ayak parmaklarıma kına yakıyordum o kadar güzel tutuyordu ki çok ilginç bi rüyaydı

Kızlarr günaydın bi rüya gördüm ayak parmaklarıma kına yakıyordum o kadar güzel tutuyordu ki çok ilginç bi rüyaydı
Günaydın balım anlamına baktın mı valla bana da ilginç geldi

Günaydın balım anlamına baktın mı valla bana da ilginç geldi
Şimdi baktım kuzum uzun zamandır beklediğin mutlu bi habere delalettir diyor
Rüyada kına yakıldığını görmek, kişinin çok mutlu olacağı bir gelişme yaşayacağı ve mutluluk getiren bir haber alması anlamına gelir.

Ay inşallah balııımm inşaallah
Sen ne durumdasın şimdi :)

Günaydın herkese kızlar bugün itibariyle regl oldum.Yeni bat tarihim 4 Aralık.Yeni bat yeni umutlar Rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin ben dahil hepimize

Bebeğim renkli ve güzel topigine benide ekletmisn bat 18 kasım dün catlatma iğnesi yapıldı

Ay inşallah balııımm inşaallah
Sen ne durumdasın şimdi :)
Kuzum gelen giden yok... Şimdiden bu ayki farklılıkları yazmayayım olurda hasta olmazsam rabbim banada nasip ederse bnde yazarım seve seve

Günaydın herkese kızlar bugün itibariyle regl oldum.Yeni bat tarihim 4 Aralık.Yeni bat yeni umutlar Rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin ben dahil hepimize
Günaydın balım sağlık olsun inşallah , bebişini erken öğrenip Kasım listesine girersin Allahın izniyle :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…