Bak kuZum benden sana tavsiye bi yola girdin boşver yumurtlamayı falan emin ol eskiler bizden daha iyi biliyo benim annem süt buharını söyledi bana ben hiç bi şey demeden iki adetin ortasına doğru oturacan dedi annem de 65 yaşında sen kontrol etme ebenin vardır bi bildiği de Allah’a teslim ol bırak gerisini yanlış anlama seni düşündüğüm için diyorum inançlı insanlarız Rabbime teslim olunca çorap söküğü gibi geliyo gerisiamiiinnn canım benim
O zaman çatladı bugün yumurtam off kaçırdım
burada açık değil canım zaten bugün çatlamış olsa bile değerlendirememteşekkür ederim canım ilgin için
Tamam canım benim :)
Ebeye gitmiştim ya canım 10 gün ilişkiyi yasakladı . 3 gün kaldı işte :)
Yaaa keşke ikinci ihtimal olsa geç döllenme de kanda da mı geç çıkar yani tatlımmm
Değerlendirdim kuzum bu ay hiç boş geçmedik 2 güne bir değerlendirdim ama nedense hiç umudum yok bu ay
Canım o akıntı gelince 24 saat içinde çatlar hormonal bir sıkıntı yoksa. Benim gebe kaldığım ay süt kesiği gibi olmuştu yunurta akı gibi değildi hatta burda da enfeksiyon sanmıştık belki fikir olur senin için. Değişik bir akıntı farkedebilirsin yada hiç akıntı olmayabilir her ay aynı şeyler olmayabilir
Hamişlik haberi gelsin artık yaa kızlar
Oyy balım evet bugün ben de bunu düşündüm , kendimi yiyip bitirmek yerine beklemeyi tercih ettim, Rabbimden hayırlısı inşallah :)Bak kuZum benden sana tavsiye bi yola girdin boşver yumurtlamayı falan emin ol eskiler bizden daha iyi biliyo benim annem süt buharını söyledi bana ben hiç bi şey demeden iki adetin ortasına doğru oturacan dedi annem de 65 yaşında sen kontrol etme ebenin vardır bi bildiği de Allah’a teslim ol bırak gerisini yanlış anlama seni düşündüğüm için diyorum inançlı insanlarız Rabbime teslim olunca çorap söküğü gibi geliyo gerisi
Günaydın balım anlamına baktın mı valla bana da ilginç geldiKızlarr günaydın bi rüya gördüm ayak parmaklarıma kına yakıyordum o kadar güzel tutuyordu ki çok ilginç bi rüyaydı
Şimdi baktım kuzum uzun zamandır beklediğin mutlu bi habere delalettir diyorGünaydın balım anlamına baktın mı valla bana da ilginç geldi
Ay inşallah balııımmŞimdi baktım kuzum uzun zamandır beklediğin mutlu bi habere delalettir diyor
Rüyada kına yakıldığını görmek, kişinin çok mutlu olacağı bir gelişme yaşayacağı ve mutluluk getiren bir haber alması anlamına gelir.
Inşallah cnmEvet balım kana da geç geçiyor :)
umutsuz olma canımın içi inşallah gelmiştir bebişin :)
Kuzum doktora sordum 36 ila 48 saate kadar çatlar dedi, teşekkür ederim
yakındır inşallah tatlım
Bebeğim renkli ve güzel topigine benide ekletmisn bat 18 kasım dün catlatma iğnesi yapıldıBu Topik De Benden Olsun =)))
Uğur Getirsin Hepimize
Hadi BatlaRı alayım efemm
Ey Rabbim..! Bana Salihlerden Bir Evlat Bağışla .. ( Amin )
Ağustos Anneleri
@Blankinfinity
@__BADE__
@zynpzn8989
@fulias
@_LiteraRy_
@_D_O_
Eylül Anneleri
@siirkiz
@Mertege123
[SIZE=4]@Krmzblk[/SIZE]
@Cruelangel
@Sivilhulk
@Fairytale35
Zeyah3917
Ekim Anneleri
@Erolummm
@rainbow4607
@H E
@wiha02
@emineee_e
@kubra5505
Kasım Anneleri (Listeye Girmek Hayırlısıyla Herkese Nasip Olsun İnşaallah)
@Gulmet3
Kızlar, batları bildirin lütfen. Batı geçen bildirmediği halde silinir.
Anne Adaylarımız
H Hyomay 1 Kasım
1 1melegimolsun 2 Kasım
isisxz 2 Kasım
MLKn 4 Kasım
@papatyam67 6 Kasım
@Masalim17 7 Kasım
papatyakokankadin 8 Kasım
M MrsRed 9 Kasım
@balbocegi35 10 Kasım
@bengiisuu 10 Kasım
@Vuslat ne zaman 11 Kasım
@dvtb 11 Kasım
@cengelliigne 12 Kasım
@10N 12 Kasım
@AloeeVeraa 12 Kasım
@Umithepvar 12 Kasım
R4bi4 16 Kasım
@AlessiaLeon 19 Kasım
@bep 19 Kasım
@cigdemengin 20 Kasım
@Madammor 20 Kasım
@blanche_ea 24 Kasım
@Valensiya 24 Kasım
@17platon17 25 Kasım
@yildizprm 29 Kasım
Kuzum gelen giden yok... Şimdiden bu ayki farklılıkları yazmayayım olurda hasta olmazsam rabbim banada nasip ederse bnde yazarım seve seveAy inşallah balııımminşaallah
Sen ne durumdasın şimdi :)
Bebeğim renkli ve güzel topigine benide ekletmisn bat 18 kasım dün catlatma iğnesi yapıldı
Kuzum gelen giden yok... Şimdiden bu ayki farklılıkları yazmayayım olurda hasta olmazsam rabbim banada nasip ederse bnde yazarım seve seve
Günaydın canım hayırlısı olsun yeni ay güzellikler getirsinGünaydın herkese kızlar bugün itibariyle regl oldum.Yeni bat tarihim 4 Aralık.Yeni bat yeni umutlar Rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin ben dahil hepimize
Amiiin tatlımmm inşallah:)Günaydın canım hayırlısı olsun yeni ay güzellikler getirsin
Amiiin tatlımmm inşallah:)
Günaydın balım sağlık olsun inşallah , bebişini erken öğrenip Kasım listesine girersin Allahın izniyle :)Günaydın herkese kızlar bugün itibariyle regl oldum.Yeni bat tarihim 4 Aralık.Yeni bat yeni umutlar Rabbim hayırlı ve sağlıklısını nasip etsin ben dahil hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?