ay aklımda bişey tutamıyorum gerçekten kuzum bu aralar, özür dilerimCanım konuşmuştuk unutun demekki.Regl başladı benim 1 kasımda
Amin canım biz kontrol elimizde olsun istiyoruz ama olmayınca daha iyi geliyo biraz salmak lazımmışOyy balım evet bugün ben de bunu düşündüm , kendimi yiyip bitirmek yerine beklemeyi tercih ettim, Rabbimden hayırlısı inşallah :)
canlı örnekAmin canım biz kontrol elimizde olsun istiyoruz ama olmayınca daha iyi geliyo biraz salmak lazımmış
İnşallah tatlımmmmmGünaydın balım sağlık olsun inşallah , bebişini erken öğrenip Kasım listesine girersin Allahın izniyle :)
Estağfurullah canım.1 aralık batay aklımda bişey tutamıyorum gerçekten kuzum bu aralar, özür dilerim
Yeni batın neydi balım.
Aynencanlı örnek
Hayırlı haberler alırsın canım inşallahKuzum gelen giden yok... Şimdiden bu ayki farklılıkları yazmayayım olurda hasta olmazsam rabbim banada nasip ederse bnde yazarım seve seve
Hiç kendini yeme canım eminim ebenin bir bildiği vardır birdahaki aya mutlu haberi alırsınOyy balım evet bugün ben de bunu düşündüm , kendimi yiyip bitirmek yerine beklemeyi tercih ettim, Rabbimden hayırlısı inşallah :)
amiiinnn inşaallah kuzum benimHiç kendini yeme canım eminim ebenin bir bildiği vardır birdahaki aya mutlu haberi alırsın
Canım aldın mı ovülasyon testini naptınamiiinnn inşaallah kuzum benimhep beraber
İnş kuzum ya hepimiz inşHayırlı haberler alırsın canım inşallah
Tatlım güzel sonuçlarla gel inşalalh heyecanla bekliyormKizlar herkese merhaba
Iyi hafta sonlari...
Asilamamin 2. Gunundeyim. Oyle aman aman bir heyecanim yok. Belki daha teste 12 13 gun var ondan ama kotu ihtimale alistirdim kendimi.
R4bi4
A AloeeVeraa
Zeyah3917
Anneyimbenanne35
1 1melegimolsun
Sevgiler
Canımcım bence daha en başından böyle umutsuz olma. Hayırlısıyla gelicek inşallah bebişin. Tabi olmama ihtimalini de göz önünde bulundurup sonra yıkılmamak lazım haklısın ama umutsuz olma, dua et bol bol, dualarım seninleKizlar herkese merhaba
Iyi hafta sonlari...
Asilamamin 2. Gunundeyim. Oyle aman aman bir heyecanim yok. Belki daha teste 12 13 gun var ondan ama kotu ihtimale alistirdim kendimi.
R4bi4
A AloeeVeraa
Zeyah3917
Anneyimbenanne35
1 1melegimolsun
Sevgiler
Canım aldın mı ovülasyon testini naptın
İyi hadi sevindim senin için değerlendirirsinizYok canım almadım doktora sordum 36 ila 48 saat içinde çatlayabilirmiş
Nasip kısmet balım,İyi hadi sevindim senin için değerlendirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?