Güzel haberlerini bekliyorum canımDoğru diyorsun
Kuzum gerçekten cesaretim yok ordan buraya çantama koyup geldim ama yapamıyorum inş yarında olmazsam yaparım artıkYa bana kalırsa test yap canım ya of çok heyecanlıyım
Seni takipteyim canımın içiKuzum gerçekten cesaretim yok ordan buraya çantama koyup geldim ama yapamıyorum inş yarında olmazsam yaparım artık
KuZum hayırlı olsun aşılaman bundan sonra takdir Rabbimin sen düşünme tuttu mu tutmadı mı diye kendine uğraş bul onunla ilgilen canım hayırlısı olsun inşaallah Rabbim hasretini dindirsin :)Kizlar herkese merhaba
Iyi hafta sonlari...
Asilamamin 2. Gunundeyim. Oyle aman aman bir heyecanim yok. Belki daha teste 12 13 gun var ondan ama kotu ihtimale alistirdim kendimi.
R4bi4
@AloeeVeraa
Zeyah3917
@Anneyimbenanne35
1 1melegimolsun
Sevgiler
Canım ben regl oldum demiştim unuttun mu kız bu ne dalgınlık :) hatta doktora gitsem bakar mı demiştim ya :) aşık seni :))
Ben çok utandım şimdiCanım ben regl oldum demiştim unuttun mu kız bu ne dalgınlık :) hatta doktora gitsem bakar mı demiştim ya :) aşık seni :))
Kuzm naslsn durmn nasl iymsnKuZum hayırlı olsun aşılaman bundan sonra takdir Rabbimin sen düşünme tuttu mu tutmadı mı diye kendine uğraş bul onunla ilgilen canım hayırlısı olsun inşaallah Rabbim hasretini dindirsin :)
Olsun kuzum insanlık haliBen çok utandım şimdiÖzür dilerim balım gerçekten unutmuşum
Ufak tefek sıkıntılar var ama iyiyim kuZum elhamdulillah sen nasılsın ne durumdasın canımKuzm naslsn durmn nasl iymsn
Canım var mı gelen giden?Kuzum gerçekten cesaretim yok ordan buraya çantama koyup geldim ama yapamıyorum inş yarında olmazsam yaparım artık
Sabah olmazsan ilk idrarla yap kuZum acabalara yer bırakma hadi bakalım inşaallah gelmiştir meleğin heyecanlandım kız :):):)Kuzum gerçekten cesaretim yok ordan buraya çantama koyup geldim ama yapamıyorum inş yarında olmazsam yaparım artık
Yok kuzum gelmesin de artık yaaaCanım var mı gelen giden?
Kuzum olcak gibiyim ama ağrılar gelip gelip gidiyor birde belirti mi bilmiyorum ama ilk defa çok pardon çok gaz oluyor birde bogazımda kurulukSabah olmazsan ilk idrarla yap kuZum acabalara yer bırakma hadi bakalım inşaallah gelmiştir meleğin heyecanlandım kız :):):)
Ağrı olur ona çok takılma bende de adet ağrısu oldu 3 gün boyunca ...ilk gecikmen mi bu canımKuzum olcak gibiyim ama ağrılar gelip gelip gidiyor birde belirti mi bilmiyorum ama ilk defa çok pardon çok gaz oluyor birde bogazımda kuruluk
Evet kuzum günü gününe olur normaldeAğrı olur ona çok takılma bende de adet ağrısu oldu 3 gün boyunca ...ilk gecikmen mi bu canım
GünaydınnnGünaydın şekerler
Neden kuzm hayrola bnde idare ediyom işteUfak tefek sıkıntılar var ama iyiyim kuZum elhamdulillah sen nasılsın ne durumdasın canım
Günaydn kuzmGünaydın şekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?