Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gunaydinlarrrrrrr![]()
Günaydınnn
Annemdeyim canım stres atmaya geldim kv ye geçecem tekrar geri gelecem eşim izne ayrılcak kafama göre takılıyom bu ay pasMaşallah bu ne enerji :)
Merhaba tatlım ne durumdasın :)
bekliyorum merakla sonucu :)
Çok geçmiş olsun canım, valla en iyisini yapıyorsun tertemiz :)Annemdeyim canım stres atmaya geldim kv ye geçecem tekrar geri gelecem eşim izne ayrılcak kafama göre takılıyom bu ay pasayrıca rahatsızlandım ya panik atak olmuşum senin durumun ne
adete 4 gün varken test yaptım negatif çıktı idrarda erkenmi sizce.
Kızlar sanırım etiketlemediğim için mesajım görülmüyor devlete gidenler herşey normalse doktorun tedavi süreci nasıl oluyor mesela kaç ay klomenle olmazsa başka yollara gidiyor tecrübeliler yol gösterebilir mi?
Günaydın. Çok yoğun bi hafta sonundan sonra iş günühormon sonuçlarım geldi. E2 60 çıkmış... Sorunu bulduk en azından
Ben de çok bi şey anlamadım ki kuzumÇok geçmiş olsun canım, valla en iyisini yapıyorsun tertemiz :)
Ben aynı balım bıraktığın gibi :))
e yani erken olmuş biraz :)
Ben bilmiyorum Kuzum yaZeyah3917 canım sen biliyorsun mu
Günaydın canım o yüksek olunca ne oluyor
tsh de gebelik için 2,5'in altında olması lazım canımBilen varsa yorumlayabilirse sevinirim
ben sana bildiğim kadarıyla yorumlayım balımBilen varsa yorumlayabilirse sevinirim
selam canım :)Selam kızlar
Selam kızlar
tsh benim 4.74 canim ama doktor birsey demedi Eki Görüntüle 2203231 Eki Görüntüle 2203231
düşük olması yumurtlama sorununa işaret canım ama adetin 3. günü mü yaptırdın bu testi. Doktor bana bu testleri adetin 3. günü yaptırdıBenim zaten 2011 den beri yükselip düşüyor bi e2 kafama takıldı
Yaptın mı test canım uyumuşum kusura bakma :)Evet kuzum günü gününe olur normalde
alışma süreci bira sıkıntılı geçiyo canım ya ağrılar oluyo duygu değişimleri falan çok fazla oluyo o yüzden problem yaşıyoruz eşimleNeden kuzm hayrola bnde idare ediyom işte
Önemli değil kuzu yok oldum zaten dedim ya bu ay 15 günde çatladı o yüzden bi gün sekti yoksa günü gününe gelir gelmeyesiceYaptın mı test canım uyumuşum kusura bakma :)
cevabımı aldım balım, geçmiş olsun :/Önemli değil kuzu yok oldum zaten dedim ya bu ay 15 günde çatladı o yüzden bi gün sekti yoksa günü gününe gelir gelmeyesice![]()