Canım hem size sordum hem de instegram da Prof bir hoca var çağrı Gülümser dmden sorulara cvp veriyor ona yazdım kullanmasın dedi eşin. Demekki kullanırken ilişkiyi önermiyor . Paylaşayım dedim canım sizlerle de teşekkür ederim ilgine
R4bi4 canım eşim sonunda Cuma günü doktora gitmeye karar verdi benim bat Cumartesi ama gelen giden yok, bel ve böbrek ağrısı adet sancısı var, göğüslerim fazlaca şiş ve uykum var hep, inşallah hayırlısı olur herşeyin..
Ben de sen gibi aynı düşüncedeyim canım, kış Çayı kaynatıyorum bol bol içiyor ama takviye ilaçta kullanıyor demek çabuk toparlanırım düşüncesiyle. artık bu ay yumurtlama günümü boş geçirmiş oldum , tabi öncesi ilişki oldu ama nasip Rabbim nasip ederse olmaz diye birşey yok. Diğer aylara kaldı kısmet canım sağlık olsunGrip ise c vitamini ile de atlatabilir eşin canım, nane limon, ıhlamur tarçın falan kaynat, özellikle karanfil. çok iyi gelir.
doğal yolla çözün, ilaç kullanmayın bence kuzum.
ayy şükür balım ya inşallah bi sorun çıkmaz
Gerçi umarım hemen bebiş gelmiştir de doktora artık bebişinizin ultrasonu için gidersiniz :)
Grip ise c vitamini ile de atlatabilir eşin canım, nane limon, ıhlamur tarçın falan kaynat, özellikle karanfil. çok iyi gelir.
doğal yolla çözün, ilaç kullanmayın bence kuzum.
ayy şükür balım ya inşallah bi sorun çıkmaz
Gerçi umarım hemen bebiş gelmiştir de doktora artık bebişinizin ultrasonu için gidersiniz :)
Aynen canımÇok seviyorlar bizi kuzum
Laboquick güzel bence, n11de gittigidiyorda falan toplu paketler 30lu 50li gebelik testi de oluyo içinde fiyatları da uygun oluyo bi bak istersenOvulasyon testi ne marka önerirsiniz kızlar ona göre bakayım netten ben almadım da hiç bide kaç tane gerek acaba
Ben de sen gibi aynı düşüncedeyim canım, kış Çayı kaynatıyorum bol bol içiyor ama takviye ilaçta kullanıyor demek çabuk toparlanırım düşüncesiyle. artık bu ay yumurtlama günümü boş geçirmiş oldum , tabi öncesi ilişki oldu ama nasip Rabbim nasip ederse olmaz diye birşey yok. Diğer aylara kaldı kısmet canım sağlık olsun
Canım ben yumurtlama döneminde çok ağır rahatsızlandm 3 serum yedim Rabbime bin şükür o ay da tuttu Rabbim verecekse her türlü verir ki zaten spermler hemen etkilenmiyor 3 ay süresi var sıkıntı yapma değerlendirebiliyorsan değerlendirBen de sen gibi aynı düşüncedeyim canım, kış Çayı kaynatıyorum bol bol içiyor ama takviye ilaçta kullanıyor demek çabuk toparlanırım düşüncesiyle. artık bu ay yumurtlama günümü boş geçirmiş oldum , tabi öncesi ilişki oldu ama nasip Rabbim nasip ederse olmaz diye birşey yok. Diğer aylara kaldı kısmet canım sağlık olsun
Teşekkür ederim canım onlardan isterim ozaman :)Laboquick güzel bence, n11de gittigidiyorda falan toplu paketler 30lu 50li gebelik testi de oluyo içinde fiyatları da uygun oluyo bi bak istersen
Çok teşekkürler arkadaşım , amin hayırlısı tabikiİnşallah tutmuştur balım, çok geçmiş olsun. Vardır bunda da bir hayır :) Sağlık her şeyden önce gelir.
Evet canım öyle doğru diyorsun. Bakalım artık nasipte varsa olur yoksa diğer aylara canım , bi dün yumurtlama günüm ilişki olmadı zaten kısmet artıkCanım ben yumurtlama döneminde çok ağır rahatsızlandm 3 serum yedim Rabbime bin şükür o ay da tuttu Rabbim verecekse her türlü verir ki zaten spermler hemen etkilenmiyor 3 ay süresi var sıkıntı yapma değerlendirebiliyorsan değerlendir
Hadi gözün aydın ben evimden başka yerde 2 gün zor kalıyorumkızlar çok şükür evime gidiyorum artık
Yok yerimi yadırgamadım ama insan evini özlüyor balımHadi gözün aydın ben evimden başka yerde 2 gün zor kalıyorum
Aynen ben eve geldiğimde herşeye sarılıp öpesim geliyo :) bu arada benim bat dündü ama olmadı gecikcek heralde yeni batı olunca söylerim kuzumYok yerimi yadırgamadım ama insan evini özlüyor balım
Hayırlısı Allah’tan kuZum :)Evet canım öyle doğru diyorsun. Bakalım artık nasipte varsa olur yoksa diğer aylara canım , bi dün yumurtlama günüm ilişki olmadı zaten kısmet artık
Bugün 5. Gunum canim pek bir belirtim yok. Bekliyorum bakalim nasip kismet.Canim naptin asilamandan kac gun gecti
En guzELI beNCEDE BENDE cok sık girmiyorumBende bu hastaneye gidicem regli bitince burayada girmicem bir süre cnm
canım bende klomenle incir havuc kuru içicem bu ay doktor yumurta takibi yapıcak ama çatlatma ignesi vermiyecek hayırlısı. inşallah tutar aşılama canım senin 12. günde belli olur inşallahBugün 5. Gunum canim pek bir belirtim yok. Bekliyorum bakalim nasip kismet.
Sen nasilsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?