Ay canım ya geçti ve test yapmıyorsun :)Aynen ben eve geldiğimde herşeye sarılıp öpesim geliyo :) bu arada benim bat dündü ama olmadı gecikcek heralde yeni batı olunca söylerim kuzum
Yaptım 3 gün önce negatif malesefAy canım ya geçti ve test yapmıyorsun :)
varya bu hava hayatımızı kararttı bildiğin. Olsun sağlık olsun inşallah kuzum, Aralık ayında güzel haber alalım inşallah :)Yaptım 3 gün önce negatif malesefnormalde hiç gecikmezdi ama bu ay bi sürü kişinin gecikmiş havalardan demekki diye düşündüm
Ben evime gelince annem başka bir şehirde olduğu için onları çok özlüyorum onlara gittiğimde kocamı evimi özlüyorum aklımda deli sorular her ikisi de zor ama ya :)kızlar çok şükür evime gidiyorum artık
Ben de öyleyim canım ama şehir dışına yeni taşındık, önceden aynı şehirdeyik çok rahat oluyordu vallaBen evime gelince annem başka bir şehirde olduğu için onları çok özlüyorum onlara gittiğimde kocamı evimi özlüyorum aklımda deli sorular her ikisi de zor ama ya :)
Ayy çok kötü olmuş kurtulan yok mu hiçKızlar bu arada canım evime geldim , çatı izolasyon yapılmıştı, yanlışlıkla elektrik kablosunu patlatmışlar, geldiğimde elektrik yoktu ve buzluğum kokuyordu
Hazırladığım o kadar kışlık yiyeceklerim mahvolmuşBütün emeklerim boşa gitti
Ben şimdi nerelere gideyim, başımı hangi taşa vurayım
Yaaa bende aynı durumdayım son 1 senedir ayrıyız alışmak o kadar zor ki her fırsatta kaçasım geliyor günde 5 kez konuşuyoruz annem için ayrı zor olduBen de öyleyim canım ama şehir dışına yeni taşındık, önceden aynı şehirdeyik çok rahat oluyordu valla
Maalesef canım, kurtlanacakmış neredeyse, çok kötü olmuşlardıAyy çok kötü olmuş kurtulan yok mu hiç
zor oluyor maalesef kuzum,, yapacak bir şey yok. Kaderinize razı olucazYaaa bende aynı durumdayım son 1 senedir ayrıyız alışmak o kadar zor ki her fırsatta kaçasım geliyor günde 5 kez konuşuyoruz annem için ayrı zor oldu
Nasip değilmiş demekki seneye yaptıkların ağız tadıyla yemek nasip olsun inşallah canımMaalesef canım, kurtlanacakmış neredeyse, çok kötü olmuşlardı
İyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
Oyyy ne güzel canım Rabbim sağlıkla islam üzere büyümeyi nasip etsin size bağışlasın inşaallah benimde oldu çok şükür bekliyorum öyleİyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
2 hafta oldu doğum yapalı
Amin inşallah. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsinOyyy ne güzel canım Rabbim sağlıkla islam üzere büyümeyi nasip etsin size bağışlasın inşaallah benimde oldu çok şükür bekliyorum öyle
Hayırlısıyla inşallah olur kuzum aynen öle çok isteyince Rabbim güzelleştiriyor bekletiyoArtık yerini bebişe bırakmıştır inşaallah canım... çok isteyince bi şeyler erteleniyor Rabbim en çok istediğinizle imtihan ederim diye de kanıtlıyor...biraz boşverince geliyo Rabbim meleğinin duasının hürmetine versin bebeğini inşaallah kuZum
Ya canım daha dün gibi öğrenmiştin hamileliğini diğer topikte maşallah doğum yapmışsın bile Allah analı babalı buyutsun insallahİyiyim çok şükür canım sen nasılsın?
2 hafta oldu doğum yapalı
Amin canım miniği öp kokla benim içinAmin inşallah. Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin
Geldi mi kuZum regl?Hayırlısıyla inşallah olur kuzum aynen öle çok isteyince Rabbim güzelleştiriyor bekletiyo
Yok canım daha gelmedi ama ağrısı gelip giidoGeldi mi kuZum regl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?