Canım emeklerine üzüldüm vallamerhaba tatlışlar
Benimde öyle canım depresyona 1 kalaBat gününe kadar takmıyorum aslında ama bat günleri depresyon günlerim sanırımm
Allah razı olsun kuzum.İyi akşamlar kızlar yarın bat günüm sancı başladı yoğun şekilde birde leke başladı testlerde tek çizgi hep üzüntüden başım ağrıyor beklemekten ümit etmekten çok yoruldum artık...........
İnşallah canımAllah razı olsun kuzum.
Yorulmak, yılmak yok. Allahın izniyle bebeğin sana gelecektir inşaallah
Ayy gelmez inşaallah canıYok canım daha gelmedi ama ağrısı gelip giido
m ya gelmemiştir inşaallah yani bugün giremedim yoğundu bayaYok canım daha gelmedi ama ağrısı gelip giido
Hala gelmedi canım ama hala arada ağrı girio bel agrisida kasık ağrısı da bakıyorum sadece akıntı varAyy gelmez inşaallah canı
m ya gelmemiştir inşaallah yani bugün giremedim yoğundu baya
Ne zamandır istiyosun canım?Benimde öyle canım depresyona 1 kala
Prolaktin anlık yükselebiliyo ama çok yüksek çıkmış sanki, mr çektirdin mi?kizlar prolaktin 84 cikti cikto bgn. 9 aydir hic yukselmemisti. anlamadm neden.voyle oldu
İnşaallah gelmez sen kuZum test ne zaman yapmayı düşünüyorsun gelmezse ?Hala gelmedi canım ama hala arada ağrı girio bel agrisida kasık ağrısı da bakıyorum sadece akıntı var
Canım ben iki yıl önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum Geçen yıl da dış gebelik geçirdim sonra çok etkilemdim üzüldüm ara verdim 6 aydırda tam anlamıyla istiyorum ama olmuyor sen ne zamandır istiyorsunNe zamandır istiyosun canım?
Aa baya olmuş var mı bi sebebi canım? 16ıncı aya girdim bende nasipCanım ben iki yıl önce boş gebelik geçirdim kürtaj oldum Geçen yıl da dış gebelik geçirdim sonra çok etkilemdim üzüldüm ara verdim 6 aydırda tam anlamıyla istiyorum ama olmuyor sen ne zamandır istiyorsun
Günaydın, o da havalardan heralde son bikaç gündür ben de öyleyim birini çevirip kavga edesim var :)Günaydın ballar, bugün hiç keyfim yok nedense
yok cnm cektirmeeim. doktor rubella ve progesteron testi yptir dedi. saglik ocagindaki hekimde hepsini yapalim dedi. sonuc boyle cktiProlaktin anlık yükselebiliyo ama çok yüksek çıkmış sanki, mr çektirdin mi?
Benim de prolaktinim yüksekti doktorum ilaç verebilirim ama ben ilaç vermek yerine nedenini araştırmaktan yanayım kabul edersen endokrine gitmelisin dedi. Öylelikle başladım bi sürü test sonucu mr çekildi ve hipofiz bezimde adenom çıktı. Aralıkta bi yıl olcak çok şükür şuan iyi seyrediyo değerlerim tekrar mr çekilcek yakında. İhmal etme derim tedavisi kolay bişey önlemini al bence kuzum tüm testleri yaptıryok cnm cektirmeeim. doktor rubella ve progesteron testi yptir dedi. saglik ocagindaki hekimde hepsini yapalim dedi. sonuc boyle ckti
Pztsi günü kan vercem canım eğer ozamana kadar olmazsamİnşaallah gelmez sen kuZum test ne zaman yapmayı düşünüyorsun gelmezse ?
Günaydın, o da havalardan heralde son bikaç gündür ben de öyleyim birini çevirip kavga edesim var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?