Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 10 gün kaldı kahvaltıda yedgm bisey dokndu sanrm midem biraz kötü hemen hamilige vurmak istemyrm ama test yapsam silikte olsa çıkmaz dmi

ayy çok üzüldüm emeklerine kuzum yaa.. neyse dediğin gibi cana gelmemiş ya buna şükür..

Evet canım şükürler olsun
Valla U Umithepvar ı ben de merak ediyorum kuzum. sesi çıkmıyor epeydir. inşallah iyidir

R4bi4 canım yeni bat 6 aralık geldi yine benimki :)

6 Aralık senin bebiş haberini alacağımız gün olsun canııımm :)

İnşallah canımm bat a son 11 gün

Heyecanlısın epey canım :)

Benim 10 gün kaldı kahvaltıda yedgm bisey dokndu sanrm midem biraz kötü hemen hamilige vurmak istemyrm ama test yapsam silikte olsa çıkmaz dmi

sence çıkar mı canım

Ayy inşallah canım ama bana çok uzak geliyo artık o haberi almak nasibimde yok heralde

Ya canım daha dün gibi öğrenmiştin hamileliğini diğer topikte maşallah doğum yapmışsın bile Allah analı babalı buyutsun insallah
Zaman hızlı geçiyor :)
Allah razı olsun canım. Rabbim her isteyene nasip etsin inşallah.

Ayy inşallah canım ama bana çok uzak geliyo artık o haberi almak nasibimde yok heralde
Hep söylerim canım, herşey kafada bitiyor gerçekten. Sürekli kafaya takarsak beyin bunu tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum..O yuzden kafan rahat olsun lütfen :)

Huhu ben geldimm , koku ve tat alma zevkim bozuldu, herhangi rahatsızlığımda yok ama bu ay yine şüpheler içindeyim. çok afedersiniz sanki üstüm başım b.k kokuyo gibi, biraz önce her zaman yediğim tatlıdan yiyeyim dedim tadı iğrenç geldi tükürdüm. Öğle saatlerinde çıkartacak kadar çok midem bulandık hadi inşallah bu ay olsun

Hoşgeldin canım :) Allah hayırlara çevirsin bize güzel haberler ver inşallah canımcım :)

Hep söylerim canım, herşey kafada bitiyor gerçekten. Sürekli kafaya takarsak beyin bunu tehdit olarak algılayıp bebek oluşumunu engelliyormuş kuzum..O yuzden kafan rahat olsun lütfen :)
Bat gününe kadar takmıyorum aslında ama bat günleri depresyon günlerim sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…