Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Avucumun icine aldim canım ayaklar yukarıda kalınca hareket kısıtlanıyor:)hatta onun da bir ayağı mantar olmuştu protez ayak bile yaptırmaya çalıştım o derece yani:)veterinerlerı dolaştım olmaz demislerdi:)
Kızlar mrb ya benim adetim normal şartlarda çok kısa sürer 3 günde biter ben yinede beklerim 4 günü tam temizlenirim bu ayda öyle oldu.. Aydına gittim bi ebe ye göründüm hamile kalamayan ların gidip hamile kaldığı allahın iznıyle. Adetin 2 günü gittim 3 gün üst üstte baktı yumurtalıkların düşmüş ağır kaldırmışsın dedi.. Ama herşey çok güzel allahın iznıyle ıkı ay içinde gebe kalıcak sın dedi bugun İstanbula döndüm adetimin 8 günü ve eşimle birlikte olduktan sonra kanamam olmuş leke şeklinde şimdi de baktım pembe bi akıntı geldi peçeteye silince sizce nıye böyle oldu ilk defa başıma geldi
Canım bat 9 aralık
vallaha kuzum tasınma derken iş güç derken boğaldım
bu aralarda bi tiksinti bi bulanıp bulanmama hissim oluyor ama şükür öyle böyle atlatıyorum sen nasılsın![]()
bende de oylee anlamiorum nie bu kadar her seyden etkileniiruzadet olmayı bekliyorum test yaptım yine negatif stresten adetim de başlamıyor![]()
Şimdi gördüm canım, kafanı rahat tut hiç stres yapma herşey olacağına varır balımadet olmayı bekliyorum test yaptım yine negatif stresten adetim de başlamıyor![]()
buldum kuzum, aynen kaç gün sancılanmıştım..Ayy senin o güzel yüreğinden öperim canım benim :) Rabbim gönlünden geçen güzel şeyleri nasip etsin inşallah :)
ilişki sırasında ağrı oldu mu canım.
Geçmiş olsun canım, yumurta kalitesi için incir havuç kürü diyorlar ama prolaktinin sınırdaysa incir kürünü yapma.
Uygun bi ev bulabildin mi canım, taşınma çok berbat bir şey gerçekten. Tüm düzen bozuluyor.
Senin bulantılar başlamış maşaallah tadını çıkar balım :)
İyiyim ben de şükür![]()
Yok kuzum olmadıilişki sırasında ağrı oldu mu canım.
Arı poleni ari sütü bal çiğ badem çiğ fındık canım poleni bol koy sabah akşam bir tatlı kaşığı sende ye eşin de yesinBir de kızlar bana yumurta kalitesi arttıran besinler yazarsanız çok sevinirim
buldum kuzum, aynen kaç gün sancılanmıştım..
3 haftam var daha zaman geçmiyorrrrr
peki vajinada kuruluk var mıydı kuzum belki ondan da olabilir. ya da adetin daha yeni bittiği için de olabilir canımYok kuzum olmadı
Kuzum bugün 8 gün diyorum ya maksimum 5 gün sürüyor oda 4 gün banyo yapıyorum banyodan sonra çok az bi lekelenme oluyor diye 5 gün tekrar banyo yapıyom.. Acaba o ebeden dolayı mı ne dersin..
Perşembeye yeni bi doktora randevu aldım bakalım artık saol kuzumEbeden de olabilir canım, sen yine de dikkatli ol sıcak tut kendini
sağol bebişim sende durumlar neGeçmiş olsun canım dikkat et kendine
peki vajinada kuruluk var mıydı kuzum belki ondan da olabilir. ya da adetin daha yeni bittiği için de olabilir canım
Bıraktığın gibiyim balım değişen bir şey yok :)sağol bebişim sende durumlar ne
kk eskisi gibi değil sessizleşmişBıraktığın gibiyim balım değişen bir şey yok :)
Kızlar mrb ya benim adetim normal şartlarda çok kısa sürer 3 günde biter ben yinede beklerim 4 günü tam temizlenirim bu ayda öyle oldu.. Aydına gittim bi ebe ye göründüm hamile kalamayan ların gidip hamile kaldığı allahın iznıyle. Adetin 2 günü gittim 3 gün üst üstte baktı yumurtalıkların düşmüş ağır kaldırmışsın dedi.. Ama herşey çok güzel allahın iznıyle ıkı ay içinde gebe kalıcak sın dedi bugun İstanbula döndüm adetimin 8 günü ve eşimle birlikte olduktan sonra kanamam olmuş leke şeklinde şimdi de baktım pembe bi akıntı geldi peçeteye silince sizce nıye böyle oldu ilk defa başıma geldi
Aynn ya bende anlamadım gitti randevu aldım perşembeye bklm artıkCanım bu ay benim de ilk defa pembe kanamam oldu ilişki esnasında ben de anlamadım
Aynn ya bende anlamadım gitti randevu aldım perşembeye bklm artık