• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim daha önce kanamam oluyordu ilişki esnasında ve canım da yanıyordu, yaram varmış yaktırdım, bu sefer acı filan olmadı gayet normal ilişki esnasında pespembe avuç içi kadar geldi, korktum ama doktora gitmedim henüz
İnş Bnim öyle birşey değildir ya .

Bnim ilk kez oldu kuzum ben ebeye yordum bakalm doktor ne diyecek

Ebe ne yaptı ki canım? Ben bugün adet oldum bi gün gecikmeli,31 Ekim’de ilişki esnasında olmuştu, hatta ben farketmedim eşim kanıyo dedi, baktım pespembe, meniyle de karışmış koyu bişey olmuş, ben de korktum ama doktora gitmekten de bıktım artık senelerdir, yoruldum... zaten bu ay büyük hayal kırıklığı oldu benim için hamile sandım kendimi, artık bir hafta gecikmem olmadan asla kaptırmam kendimi.

Ebe ne yaptı ki canım? Ben bugün adet oldum bi gün gecikmeli,31 Ekim’de ilişki esnasında olmuştu, hatta ben farketmedim eşim kanıyo dedi, baktım pespembe, meniyle de karışmış koyu bişey olmuş, ben de korktum ama doktora gitmekten de bıktım artık senelerdir, yoruldum... zaten bu ay büyük hayal kırıklığı oldu benim için hamile sandım kendimi, artık bir hafta gecikmem olmadan asla kaptırmam kendimi.
Kuzum ben adetimin ikinci günü gittim 3 gün boyunca masaj tarzı birsey yaptı yumurtalıkların düşmüş ondan olmamış dedi ağır kaldırma dedi bakalım

bi arkadasa dedimki az once 8 gunde ignenin etkisi gecmemistir idrarda dedim. nerdeyse dayak yicektim. :). en iyisi yorum yapmamak

Kızlar mrb ya benim adetim normal şartlarda çok kısa sürer 3 günde biter ben yinede beklerim 4 günü tam temizlenirim bu ayda öyle oldu.. Aydına gittim bi ebe ye göründüm hamile kalamayan ların gidip hamile kaldığı allahın iznıyle. Adetin 2 günü gittim 3 gün üst üstte baktı yumurtalıkların düşmüş ağır kaldırmışsın dedi.. Ama herşey çok güzel allahın iznıyle ıkı ay içinde gebe kalıcak sın dedi bugun İstanbula döndüm adetimin 8 günü ve eşimle birlikte olduktan sonra kanamam olmuş leke şeklinde şimdi de baktım pembe bi akıntı geldi peçeteye silince sizce nıye böyle oldu ilk defa başıma geldi
canım bana da yazar mısın nerde bu ebe hangi ilde

Back
X