Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inşallah suya falan dikkat etmedim diye bi şüphelendim ama hayırlısı artık uyudum valla :)
İnş kuzum bütün kainatı yüce peygamberimiz hz. Muhammet için yaratan Allah 'ım bizlerede onun yüzü suyu hürmetine hayırlı bi evlat nasip etsin inş hayırlı dualarla hayırlı kandillerimiz olur inş canlarım

Benim genelde 14üncü günde çatlıyo ama 10uncu günde çatladığı da oldu o yüzden 7inci gün başlıyorum ben canım regl başlama gününden itibaren 7
ben reglimin 6. günündeyim ama şuan reglim yok gün içinde lekeleme şeklinde gelir büyük ihtimalle başlasam mı ki bende bugün ? reglimin bitiminden itibaren 21 gün ara ile regli oluyorum bu arada

Ne güzel dua ettin amin kuzum hayırlı kandiller

Selam canım bu aglütinasyon neymiş? baktırdınız mı tekrar geçti mi ? Hamileliğe engel bi durum mu
evet canım engelmiş yani spermler birbirine yapışıp ilerleyemiyomuş sebebi de bakteriyelmiş antibiyotik yazdı doktor bir ay sonra tekrar baktırcaz bakalım. bende de enfeksiyon çıktı yarın randevum var karı koca antibiyotık başladık bakalım...

Arkadaşlar hastaneden yazıyorum size kan tahlili verdi ve HSG diye ilaçlı film çekilme verdi. Ben şimdi tekrar soracgm bekliyrm yumurta takibi özel muayesnde yapıyor muyms ona göre yaptırmayı dusunyrm. Simdi fakültede geldim yerine. Ama hsg çektirmeyi istemyrm bir sans yumurta takibi yaptrmdm demeym rahatlim istyrm. Sonuçta hsg ile vücuda ilaç verilck ve ben ilacı hiç sevmyrm.

Saol kuzum inş hepimizin ki olsun belki 25 kasıma yetişir he ne diyorsun ..

25 kasımda ne var ki yawri :)
iyi kandiller balım

Benimde bata 3 gün var onu bekliyorum daha doğrusu beklemiyorum gelmesini istemiyorum

Gelmesin inşaallah canım ya güzel haberler alalım

oldu olacak canım :)

Günaydın kızlar hayırlı kandiller hepinize rabbim istediğiniz herşeyi kaderinize yazsın inşallah

canımın içi aminn iyi kandiller dilerim

hayırlı kandiller kızçeler
İyi kandiller kuzum.

Herkesin kandili mübarek olsun kızlar.

İyi kandiller dilerim balım

Özel yerimde de olsa yumurta takibini çok verimli görmüyorum dedi doktor kimseye yapmıyorum dedi. Haftada en az 3 kere birlktlk oluyor ve 1 senede olmdysa dedi ( aslında toplam 4 aydır ama yoksa bakmyrlar diye 1 yıl dedim) bence hsg çektir dedi esimn her tahlili cok iyi olunca öyle dedi.
Istersen de illa takip yaptrcm diyorsan dışarda yaptr bir dene yine gel dedi. Simdi 1 ay yumurta takibi doktr bakcm.
Adet bitince gidiliyor değil mi arkadsslar yumurta takip için??

Bugün de uykusuzum oruçla birlikte iyice geldiler bana bugün de çatlamasa bari

Kuzucuklarim selamlar giremiyordum bayadir uzuun zaman olduu..ozledim sizleri
Guzel haberler vardir umarm kizcelerim..Rabbim.bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsin insallahh hayirli kandiller olsun c.umleten..dualarda bulusmak dilegiylee..

R4bi4 Rabiammm
whiterabbit88 Davsanimmmm
Zeyah3917 kuzucummmm
@Efe2014 yavrmmmm
Merak etmissiniz beni Allah razi olsnn..kuzenim trafik kazasi sonucu vefat etti kendime gelemedim bir sure..toparlandim biraz daha sukur..Rabbim sirali olum versin insallah..genc olunca zor oluyr..

Geldim buralardaym insallah boyle sikinti durumlar olmadikca..opuyrm hepinizii

Canım Kandil’imiz mübarek olsun Rabbim hayırlara ulaştırsın hepimizi inşallah... çok üzüldüm canım başınsağolsun Rabbim rahmet etsin inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…