Başınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallahKuzucuklarim selamlar giremiyordum bayadir uzuun zaman olduu..ozledim sizleri
Guzel haberler vardir umarm kizcelerim..Rabbim.bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsin insallahh hayirli kandiller olsun c.umleten..dualarda bulusmak dilegiylee..
R4bi4 Rabiammm
@whiterabbit88 Davsanimmmm
Zeyah3917 kuzucummmm
@Efe2014 yavrmmmm
Merak etmissiniz beni Allah razi olsnn..kuzenim trafik kazasi sonucu vefat etti kendime gelemedim bir sure..toparlandim biraz daha sukur..Rabbim sirali olum versin insallah..genc olunca zor oluyr..
Geldim buralardaym insallah boyle sikinti durumlar olmadikca..opuyrm hepinizii
evet canım engelmiş yani spermler birbirine yapışıp ilerleyemiyomuş sebebi de bakteriyelmiş antibiyotik yazdı doktor bir ay sonra tekrar baktırcaz bakalım. bende de enfeksiyon çıktı yarın randevum var karı koca antibiyotık başladık bakalım...
Kuzucuklarim selamlar giremiyordum bayadir uzuun zaman olduu..ozledim sizleri
Guzel haberler vardir umarm kizcelerim..Rabbim.bu mubarek gunde ettigimiz dualari kabul etsin insallahh hayirli kandiller olsun c.umleten..dualarda bulusmak dilegiylee..
R4bi4 Rabiammm
Zeyah3917 kuzucummmm
@Efe2014 yavrmmmm
Merak etmissiniz beni Allah razi olsnn..kuzenim trafik kazasi sonucu vefat etti kendime gelemedim bir sure..toparlandim biraz daha sukur..Rabbim sirali olum versin insallah..genc olunca zor oluyr..
mecitefendi ballı macun
Amiinn cnm bnmmm..cok sagol kuzum ya Allah o gunumuze yardim etsin insallahCanım Kandil’imiz mübarek olsun Rabbim hayırlara ulaştırsın hepimizi inşallah... çok üzüldüm canım başınsağolsun Rabbim rahmet etsin inşaallah
Amin cnm tskr edermm ck sagolBaşınız sağolsun mekanı cennet olsun inşallah
Sen napiysn kuzum bebisimiz nasil buyumus kocaman olmussunuz masallah size :)Canım Kandil’imiz mübarek olsun Rabbim hayırlara ulaştırsın hepimizi inşallah... çok üzüldüm canım başınsağolsun Rabbim rahmet etsin inşaallah
Hosbulduk kuzummmCanııımmm hoşgeldin , çok özledik bizler de seni valla
Kuzenine çok üzüldüm Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, genç olunca evet çok zor oluyor kuzum benim kuzenimi de öldürdüler 5 yıl oldu hâlâ yaşıyor sanki
Kandilin mübarek olsun inşallah dualarda buluşmak dileğiyle balımbizi nasıl bıraktıysan öyleyiz valla değişen bir şey yok..Senin iyi olmana çok sevindim başına bir şey geldi sandım Allah korusun
Hosbulduk kuzummmCanııımmm hoşgeldin , çok özledik bizler de seni valla
Kuzenine çok üzüldüm Allah'tan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun, genç olunca evet çok zor oluyor kuzum benim kuzenimi de öldürdüler 5 yıl oldu hâlâ yaşıyor sanki
Kandilin mübarek olsun inşallah dualarda buluşmak dileğiyle balımbizi nasıl bıraktıysan öyleyiz valla değişen bir şey yok..Senin iyi olmana çok sevindim başına bir şey geldi sandım Allah korusun
Amin canım amin Rabbim İmanla huzura kavuşmayı nasip etsin inşaallah... genç olunca insanın içi daha çok yanıyo ama ölüm hak en güzelinden nasip etsin Rabbim...Amiinn cnm bnmmm..cok sagol kuzum ya Allah o gunumuze yardim etsin insallah
elhamdulillah teyzesi şimdilik bi sıkıntımız yok büyüyoruz yavaş yavaş daha yeni yeni kendini hissettirmeye başladı baş ağrısıdır baş dönmesidir ve doyamamak gibi :) Rabbim bu mübarek gün hürmetine en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin kuzumSen napiysn kuzum bebisimiz nasil buyumus kocaman olmussunuz masallah size :)
Inşallah canım benim ❤25 kasımda ne var ki yawri :)
iyi kandiller balım
Gelmesin inşaallah canım ya güzel haberler alalım
oldu olacak canım :)
canımın içi aminn iyi kandiller dilerim
İyi kandiller kuzum.
İyi kandiller dilerim balım
Başınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versinKuzucuklarim selamlar giremiyordum bayadir uzuun zaman olduu..ozledim sizleri
R4bi4 Rabiammm
Zeyah3917 kuzucummmm
@Efe2014 yavrmmmm
Aman olmasin Rabbim nazarlardan korusun kuzum sizi saglkla kavus kuzuna insallahh..oyy biraz zahmeti olucak annesi bu bekleyislerini hatirla ah etme olurmu kokusunu icine cekince hepsi gecicek insallahh..aminn be kuzum amin insallah tum isteyenler kavussun insallah..ay nasi isterm senle ayni yerde olayim ama gec bile kaldk sanirsam yavrumm insallah Rabbim bizlerinde sesini duysun..Amin canım amin Rabbim İmanla huzura kavuşmayı nasip etsin inşaallah... genç olunca insanın içi daha çok yanıyo ama ölüm hak en güzelinden nasip etsin Rabbim...
elhamdulillah teyzesi şimdilik bi sıkıntımız yok büyüyoruz yavaş yavaş daha yeni yeni kendini hissettirmeye başladı baş ağrısıdır baş dönmesidir ve doyamamak gibi :) Rabbim bu mübarek gün hürmetine en yakın zamanda sana ve tüm isteyenlere sağlıkla nasip etsin kuzumartık gelin yanıma ben tek kaldım anneler grubunda bu kadar yakınlık yok girmiyorum oraya pek fazla :):) sen neler yaptın kuzum?
Aminn ck tskr edermm ck sagolunnBaşınız sağolsun allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin
Sogan kurunun kisti daha dogrusu rahmi temizledigini biliyrm ama kist olup incir kuru olayini tam bilemedim..bilenler cevplYacaktirrKızlar merhaba Saraçoğlu nun soğan kürünü uyguladım inşallah faydası olur size sorum olcak kisti olan incir kürü uygulayamaz mı ?
Amiin canım benim Allah razı olsun :) kaç gün gecikti adetin canım değerlendirmiş miydiniz bu ayı ? Nasıl ah ederim kuzum o kadar bekledik o kadar bekleyen varken Rabbim nasip etti çok şükür ah etmek ne haddime... biraz an önce sizde kavuşun inşaallah... biraz geriden gelirsiniz bende tecrübelerimi yazarım kuzum sıkıntı yok bi şekilde arayı kapatırız sağlıcakla gelin arkadanda gerisi hallolur:)Aman olmasin Rabbim nazarlardan korusun kuzum sizi saglkla kavus kuzuna insallahh..oyy biraz zahmeti olucak annesi bu bekleyislerini hatirla ah etme olurmu kokusunu icine cekince hepsi gecicek insallahh..aminn be kuzum amin insallah tum isteyenler kavussun insallah..ay nasi isterm senle ayni yerde olayim ama gec bile kaldk sanirsam yavrumm insallah Rabbim bizlerinde sesini duysun..
Ben daha adet olamadim kuzum sikinti stresten sanirim atti bekliyrm gelmesini..dr.a gidicem bu ay nasipse sonasi Allah kerim artk cnm.bnm
7. Tanışma yıldönümümüz kuzum25 kasımda ne var ki yawri :)
iyi kandiller
Kuzum başın sağolsun rabbim geride kalanlara sabır versin... Mekanını cennet eylesin inşallahAman olmasin Rabbim nazarlardan korusun kuzum sizi saglkla kavus kuzuna insallahh..oyy biraz zahmeti olucak annesi bu bekleyislerini hatirla ah etme olurmu kokusunu icine cekince hepsi gecicek insallahh..aminn be kuzum amin insallah tum isteyenler kavussun insallah..ay nasi isterm senle ayni yerde olayim ama gec bile kaldk sanirsam yavrumm insallah Rabbim bizlerinde sesini duysun..
Ben daha adet olamadim kuzum sikinti stresten sanirim atti bekliyrm gelmesini..dr.a gidicem bu ay nasipse sonasi Allah kerim artk cnm.bnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?