Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok sagol kuzum dualarin icin ama geldi bnmki gece..gec geldigi icinde hoplatiyr beni simdii fena agrim var..dr.dan randevu aldm tedavi surecine tekrar giricem..asilamayla baslayalim bakalim..Rabbim buyuk kuzumm..esimlede tartistk sabah sigarayi birakmiyosun bosuna almissin randvuyu gelmiym bn dedi..ya birakcam diyrm ck duydum bn onlari diyo nasi ustesinden gelcm bilmiyrm..

Hadi insallah cnm bnm guzel haberlerini alalim insallah..bnde dun adet oldm ama tedavi gorucem o yuzdn bati o zaman bildireyim kuzucum suan belli degil..

Canım sen mi içiyorsun sigarayı birde sizde ki sorun neydi

Hoşgeldin tatlım =)

Selam kızlaar, nasılsınız?

Selam balım maşaallah geliyor yumurta :))

İnş kuzumm Bnim

çatlamış kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah

Hadi insallah cnm bnm guzel haberlerini alalim insallah..bnde dun adet oldm ama tedavi gorucem o yuzdn bati o zaman bildireyim kuzucum suan belli degil..

Hiç mühim değil keyfine bak canımın içi. inşallah son olur bu

Hoşgeldin tatlım =)

Selam balım maşaallah geliyor yumurta :))

çatlamış kuzum hadi hayırlısı olsun inşallah

Hiç mühim değil keyfine bak canımın içi. inşallah son olur bu
Bide bebiş testini görsek böyle keşke :) hayırlısıyla kavuşalım inşallah bu ay evlatlarımıza

Merhaba kızlar, benim bat da 27 kasım. Pek umutlu değilim de beni de eklerseniz sevinirim. Allahım hepimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar versin inşallah

Canım sen mi içiyorsun sigarayı birde sizde ki sorun neydi
Evt kuzum bn kullaniyrm esim kullanmiyr..yumurtlama tembelligi demislerdi kuzum ama onemsenecek kdr degil diyorlardi bakalim tedaviye baslayalim dedk ondada esim yan ciziyr simdi herseye tmm diyen adam delirtti beni

canım seni moralli gördüm maşallah =) ay hep oğlan doğuyor içime, cinsiyeti öğrenmene ne kadar kaldı :)
ümithepvar bebişimize iyi bakıyorsun dimi falan der, başka muhabbetlerden de biliyorum böyle tatlı sert halleri vardır, onu kastetmiştim kuzum :)

Allah razı olsun canım. siz gebelerin duaları çok kıymetli. senin kaç haftalık oldu, her şey yolunda mı?
eşimin testleri nasıl çıkacak bakalım, kalbim güm güm..

ebenin dedikleri beni çok heyecanlandırıyor gülüm yaa hepimiz için hayırlısı :) senin rahim pozisyonundan dolayı ilişki poz. önermiştir.

Kuzum 4 gün sürerdi Ben duş alırdım çok açık bi kahvemsi leke gelirdi 5 gün tam temizlenirdim bu ay 3 gün sürdü
canım bildiğim kadarıyla kaç gün sürdüğü çok mühim değil. kırmızı kan halinde geldiyse tamamdır.

Ben doktora yoksa erken menopoz mu dedim delirdi, sen bu stresle nasıl çocuk yapcan git yürü evine canımı sıkma dedi güldü :)
off iyi söylemiş valla kız nereden çıkardın erken menopozu tövbeler olsun :)

canım benim seni topicte görmek nasıl iyi geldi anlatamam
reglin teşrif etmiş, tahmin ettiğin gibi stresten gecikme olmuş anlaşılan. sigara olayını da azaltarak bitirmeye çalış bitanem. bak ne güzel ki eşin kullanmıyormuş. ben günde tek tük takılırdım da eşim bayağı içerdi. bir süredir bıraktık tamamen. yumurta tembelliği de yapıyormuş çünküm. aşılama için doktora ne zaman gidiliyor, bu ayki denemenizi o şekilde mi yapacaksınız bitanem??

Evt kuzum bn kullaniyrm esim kullanmiyr..yumurtlama tembelligi demislerdi kuzum ama onemsenecek kdr degil diyorlardi bakalim tedaviye baslayalim dedk ondada esim yan ciziyr simdi herseye tmm diyen adam delirtti beni
Kuzum belkı de seni yola getirmek için yani içmemen için öyle demiştir... Rabbim en kısa zamanda hayırlısından bizede nasip etsin inş yumurta tembelliği için kürler falan yookmu

27 oldum canım ilk 3 ay düşük riskim vardı kanamam oldu hep yattım şu an çok iyiz çok şükür bu arada eşim bir süre bir ilaç kullandı proxed miydi tam hatırlamıyorum o ay sayı çok yükselmişti 20 milyondan 65 milyon a çıkmıştı ama bir işe yaramadı tüp bebek tutmadı sonra o da saldı artık kafa rahatlayınca herşey kendiliğinden oldu ;-)

Bide bebiş testini görsek böyle keşke :) hayırlısıyla kavuşalım inşallah bu ay evlatlarımıza

amiiinnn inşaallah kardeşim

Saol cnm inş hayırla gelirler artık
inşaallah canım benim

Merhaba kızlar, benim bat da 27 kasım. Pek umutlu değilim de beni de eklerseniz sevinirim. Allahım hepimize sağlıklı, sıhhatli, hayırlı evlatlar versin inşallah

Merhaba tatlım hoşgeldin

ebenin dedikleri beni çok heyecanlandırıyor gülüm yaa hepimiz için hayırlısı :) senin rahim pozisyonundan dolayı ilişki poz. önermiştir.

Vallahi ben de heyecanla bekliyorum kuzum. :) artık dediğin gibi hayırlısı olsun inşallah

Ay hadi ya kötü olmuş valla çok heyecanlıydım senin için ama hayırlısı olsun nasip böyleymiş ... başla bakalım belki nasip tedavi yöntemindedir kuzum hiç sıkma canını .. sigara mevzusunda da seni çok iyi anlıyorum öyle ha deyince bırakamıyo insan olanın nasıl oluyo ben onu anlamıyorum bizimkilerde bizi sık Boğaz ediyo bende eşimle tartışıyordum sürekli ağır konuşmuş eşin ama sen git dinleme onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…