Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar oturdum ağlıyorum Bunlar neden benim başıma geliyor. Allaha isyan etmiyorum aksine şükrediyorum
.
Güya bugün erik kompostosu yapayım dedim. Yazın hazırladığım şişelerden birini çıkardım. Kapağı açmamla şişenin patlaması bir oldu. Mutfağım darmaduman Tavan, duvarlar, dolaplar, halılar, masa sandalyeler, parkeler, ocak, hatta antrenin halısı bile. şişe oraya uçmuş
Ya yüzüme gelseydi . Allahım buna da şükür ama buralar nasıl temizlenecek kızlar. Bugün duşumu alıp cici kıyafetlerimi de giymiştim. üstüm başım mahvoldu. Ben ne yapayım şimdi Nefes alamıyorum

her taraf bu vaziyette kızlar

Eklentiler

• 1542970595740-93754487.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 53
Allah razı olsun canım benim darısı size olsun inşallah tez vakitte Yekten söyledi valla bende şok oldum ama bi şey diyemedim

ay geçmiş olsun rabişciğim. kısmet işte... allahtan sana bir şey olmamış, çıkar cicileri yavaş yavaş temizle bacım. kolay gelsinn

Ayy çok kötü olmuş benimde geçenlerde yağ kavanozum düşüp her yeri yağ yapmıştı çok zor temizlemesi iki gün uğraştım Rabbim güç versin sen hemencik temizle inşallah

Rabia geçmiş olsun(Olacağı varmış nasılsa temizlenir yorulsun ama Allah başka dert vermesin.Kolay gelsin canım

Ne bilim yavrm yaa nasip ya nasipten oteye yol yok vala dedigin gibi etkisini azaltmaya caliscaz artk

Insallah kuzum insallah olur da silkelersiniz sizde bizi dr kontrolun varmis nasilmis kuzucuk

Eneeeemmm kuzummm masallahhhh sizeee aminn darisi basimiza insallah cinsiyt niye ilgilendirmiyr yaa suna benziyo dese dili mi kopcak sinirler yaa..neyse bsvvr hersey yolundaymis ya kuzummm nasi sevindimm masallah subhanallah hersey hep boyle yolunda gitsin saglikla alon kucaginiza insallah cnm bnm

Aynen ole kuzum niyetleri belli ediyo herkesi :) bayadir yazisiyoruz sonucta :) bnde seni seviyommmm kiii :) bugun oglen bi tane ictim duramadim gene kuzumm..ama 1 tane de cok cok iyi sabah ogle bir de ara sigaralara ragmen suan birle kalmam guzel bi gelisme :) insallah sizin gibi bende becerebilirim kuzumm

Insallah be yavrm ama sans dusuk diyorlar ya ilk asilamada ondn bakalim hayirlisi direk tupu de teklif edebilirim ama asilamada aklim kalicak dr.la gorusmeye bagli olucak sanirim..ama soylicem tabiki su oldu bu oldu diye :) esimi kandirabilirsem c.tesi bakalim gidicez dr.a kuzum

Ahhhh kuzummmm icim acidi yahuuuu kiyamammm yaa cok zor da olcak onu temizlemek

Kızlar , gebe kalbilmek için takviye olarak kullandığınız şeyler var mı ?

duymamıştım bak bunu , inşallah yardımcı olur, bende badem kuru üzüm incir yiyorum bol bol ama hamile kalmadan kilo alıcam sanırım
Bana olmadı ama faydası olan çok olmuş :) kuru meyve sevmiyorum ben bide prolaktinim yüksekti benim geçen yıl o yüzden de incire pek yanaşamıyorum bu ay zaten komple saldım sadece ovülasyon testi yaptım bat bekleme dönemine girmiş bulunmaktayım :)

hadi bakalım hayırlı sonuçlarla inşallah , bende başladım , o .testine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…