- 4 Ağustos 2018
- 601
- 781
- 33
- 37
Yaptirdim canim malesef tutmadi. Adet oldum gecen hafta bugun de bitti. Artik pes ettim klomen igne vs. Ocakta tup bebege basliyorum insallah1 17platon17 cnm en son asilama dusunuyordun naptin yaptirdinmi goremedim..
Kaçıncı günün canım inşallah tutarhadi bakalım hayırlı sonuçlarla inşallah , bende başladım , o .testine
4. günüm bakalım inşallah tutar ya , yumurtlamadaki negatif sonucu görmek canımı sıkmaya başladı , dur daha yeni başladın diyorum kendi kendime , ya yumurtlamıyorsam diye korkuyorumKaçıncı günün canım inşallah tutar
Hadi yaa anladm kuzum bnde yarin esimi kandirabilirsem gidicm ama ck kararsiz kaldm yaa direk tup bebekmi istesem asilama icin sansimi denesemmi muallaktayim..Yaptirdim canim malesef tutmadi. Adet oldum gecen hafta bugun de bitti. Artik pes ettim klomen igne vs. Ocakta tup bebege basliyorum insallah
Hakkinizda hayirlsi olsn insallah cnm bnm asilama ilkinde ck dusukmus sans zatn okumussundur sende..ama umut dunyasi..bi bakmissin tupe de gerek kalmadan guzel habwrini vermissin insallah cnm hayirlisu olsun bakalimmYaptirdim canim malesef tutmadi. Adet oldum gecen hafta bugun de bitti. Artik pes ettim klomen igne vs. Ocakta tup bebege basliyorum insallah
Kiz akilli uslu koyulasmasini bekle stres yollari arama kendine :)4. günüm bakalım inşallah tutar ya , yumurtlamadaki negatif sonucu görmek canımı sıkmaya başladı , dur daha yeni başladın diyorum kendi kendime , ya yumurtlamıyorsam diye korkuyorum
Daha erken kuzum insan sabırsızlanıyo ama salsak olcak belki de4. günüm bakalım inşallah tutar ya , yumurtlamadaki negatif sonucu görmek canımı sıkmaya başladı , dur daha yeni başladın diyorum kendi kendime , ya yumurtlamıyorsam diye korkuyorum
Aşılama dene bana sorarsan en azından denesemiydim düşüncen olmaz hem de aşılama ile de hamilelik elde eden çok fazla insan varHadi yaa anladm kuzum bnde yarin esimi kandirabilirsem gidicm ama ck kararsiz kaldm yaa direk tup bebekmi istesem asilama icin sansimi denesemmi muallaktayim..
İbrahim suresini deniycem inşallah canım çok saolCanlarımYeni bir şey öğrendim .Hatta yarın yapmaya karar verdim, inşallah sizlere de tavsiye ediyorum :)
Nisâ sûresinin ilk âyeti üç elmaya birer defa yazılır, sonra adetinin başladığı günden itibaren 13, 14 ve 15. günlerinde her gün bir elmanın yarısını erkek, yarısını kadın yer ve cima ederlerse ve bu üç adet döneminde uygulanırsa, Allah (Celle Celalühü)’ nün izniyle kadın hamile olur. -Tecrübe edilmiştir.-
Başka bir rivayete göre ise, yedi gün kırmızı tatlı elmaya İbrahim sûresinin 34.âyetten 44.âyete kadar (44.âyette dahil) olan kısmını okuyup üflerler. Elmanın yarısını erkek, yarısını kadın kabuk ve çekirdekleriyle birlikte yer.
İbrahim suresini deniycem inşallah canım çok saol
Simdiki aklim olsa direk tup bebek yaptirirdim diyen bir arkadas vardi burda. Cok hakliymis. Bende bir kez deneyeyim demistim. Keske denemeseydim demiyorum ama 2. Kez asla. En azindan denedim olmadi diyecegim tup bebek oncesi. Sen bilirsin canim eger deneyeceksen de 2 kere 3 kere deneme bosuna.Hadi yaa anladm kuzum bnde yarin esimi kandirabilirsem gidicm ama ck kararsiz kaldm yaa direk tup bebekmi istesem asilama icin sansimi denesemmi muallaktayim..
Oh misler gibi olmustur kuzu ellerinize saglikk :) can.a gelmemis ck sukurrM MrsRedpawlover whiterabbit88 U Umithepvar isisxz
Kuzular Allah razı olsun, eşimle bir olup temizledik . Allah'tan duvarlar silinebilir. Yoksa bu soğukta kim badana yapacaktı ki
Üstesinden geldik hamdolsun. Bu sayede mutfak da gıcır gıcır oldu falan :)))
Bu da benim imtihanımdı. Allah beterinden korusun ne diyeyim. Mühim olan can sağlığı
Aynn cnm esim gelmedi bu ayda kaldi diger aya da Allah kerimAşılama dene bana sorarsan en azından denesemiydim düşüncen olmaz hem de aşılama ile de hamilelik elde eden çok fazla insan var
Yk kuzumm bi kez yaptiririm yaptirirsam ikinci ucuncuyu denemem tup bebege gecerim bakalim bi dr.a gidersem yol cizilir ona gore kuzumSimdiki aklim olsa direk tup bebek yaptirirdim diyen bir arkadas vardi burda. Cok hakliymis. Bende bir kez deneyeyim demistim. Keske denemeseydim demiyorum ama 2. Kez asla. En azindan denedim olmadi diyecegim tup bebek oncesi. Sen bilirsin canim eger deneyeceksen de 2 kere 3 kere deneme bosuna.
Aynen öyle kuzum naptın gittin mi Dr. A ?Ne bilim yavrm yaa nasip ya nasipten oteye yol yok vala dedigin gibi etkisini azaltmaya caliscaz artk
Allah razı olsun canım benim darısı tez vakitte hayırla size olsun inşallahEneeeemmm kuzummm masallahhhh sizeee aminn darisi basimiza insallah cinsiyt niye ilgilendirmiyr yaa suna benziyo dese dili mi kopcak sinirler yaa..neyse bsvvr hersey yolundaymis ya kuzummm nasi sevindimm masallah subhanallah hersey hep boyle yolunda gitsin saglikla alon kucaginiza insallah cnm bnm
Dr.a gelmedi cnm esim..cuma gununden beri konusmuyrz kendisiyle..simdide evden cikti gitti bn surat yapiyrm diye bnde bogure bogure agliyrmAynen öyle kuzum naptın gittin mi Dr. A ?
Allah razı olsun canım benim darısı tez vakitte hayırla size olsun inşallahGiremiyorum 3 gündür sınavlarım vardı bitti çok şükür... amiiin duaların için çok teşekkür ederim kuzum
Oyyy kuzum benim ya niye böyle yapıyo bu erkekler anlamıyorum ki biraz anlayışlı olsalar ne var... geçecek bu günler canım benim dua edelim bol bol biraz salavat çek rahatlarsın içine atmaktansa ağlamak daha iyi bitanem boşalır için bunların hepsi bi imtihan ve geçecek inşallah Rabbim hakkıyla geçmeyi nasip etsin ... onlar sinirlenince çıkıp gidiyorlar biz napalım 4 duvar arasında hiç anlamıyorlarDr.a gelmedi cnm esim..cuma gununden beri konusmuyrz kendisiyle..simdide evden cikti gitti bn surat yapiyrm diye bnde bogure bogure agliyrm( ck kotuyum ( sigarayi bahane etti bak istesem yapabiliyrm iki gundur agzima surmedim ama dinlemedi beni..simdi o konusmak istedi bn konuscak bisi yk dedm cikti gitti..ne yapacagimi bilmiyrm..Rabbime yalvariyrm isyana gitmektn O'na siginiyrm ya ck kotu zamanlar yaa (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?