- 14 Kasım 2012
- 1.403
- 1.030
- 133
Başınız sağolsun canım Allah mekanlarını cennet eylesin. Sizede sabır versin kuzumwhiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.
Değerlendirmeye gelecek olursak henüz yumurtlama döneminde değilim kuzumwhiterabbit88 Evime dönersem olur mu bilmiyorum çünkü eşim de dedesinin vefatına çok üzüldü ilk defa ağladığını gördüm Birbirimizi teselli ettik durduk.
Şu an halamdan yazıyorum..Ağıtlar feryatlar figanlar..
Toparlanınca gelirim inşaallah. Öpüyorum sizleri
Canım başın sağolsunwhiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.
Değerlendirmeye gelecek olursak henüz yumurtlama döneminde değilim kuzumwhiterabbit88 Evime dönersem olur mu bilmiyorum çünkü eşim de dedesinin vefatına çok üzüldü ilk defa ağladığını gördüm Birbirimizi teselli ettik durduk.
Başınız sağolsun canım benim rabbim kalanlara sabır versinwhiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.
canım öncelikle sakin lütfen.. 35 yaş üstü için 6 ay deneme süresi öneriyorlar. ama tabi bu, senin hormon durumuna, yumurta rezervine, ve eşinin sperm sonucuna göre değişkenlik gösterebilir. o kadar beklemek gerekmeyebilir. nitekim miyom durumu da varmış.. yine de acele etmek istemiyorsan ve ikinci görüş almak istiyorsan başka doktora da görün elbette. aslında en doğrusu tüm tahlillerinizi yaptırıp bir infertilite merkezinde eşinle birlikte değerlendirilmeniz. böylece yol haritanız belirlenmiş olur. Allah dermansız dert vermesin 40 yaş hiçbir şey için geç değil. üzme kendiniKızlar merhaba moralim çok bozuk Ne olur bırazcık zamanınızdan ayırıp okur musunuz rica edıyorum
Öncelikle 8 aylık evliyim 40 yaşındayım fakat eşim farklı şehirde işi icin benim de işimden dolayı ayrı yasıyoruz 2 defa denedik birinde yumurtlama günümde değildim diğeri yumurtlama günümde oldu fakat sonuç negatıf
2 aydır eşimi görmüyorum bugün doktora gittim kist var ve miyomun 18 mm ve rahime doğru ilerliyor dedi tüp bebek dedi zaman kaymetyelim aşılamayla fala dedi ben bunlardı soyleyince ağlamaya başladım doktordan çıkınca başka bir doktora daha gideyim mi ne yapayım
canım neler neler olmuş.. başınız sağolsun çok üzüldüm ya..whiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.
Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin üst üste gelmişwhiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.
yok daha çok küçük canım 2 hafta sonra belki bi tahmin yürütürüm ama 16 haftadan önce net değil hiç bir tahmin dediwiha02 canım doktor cinsiyet tahmini yaptımı sana?
canim bu ay benim ovulasyon testim seninki gibi iki gun ust uste pozitif oldu o iki gun ve sonraki 2 gun degerlendirdim beklemedeyim ondan sordum:)yok daha çok küçük canım 2 hafta sonra belki bi tahmin yürütürüm ama 16 haftadan önce net değil hiç bir tahmin dedi
Kuzucum yk gidemedik dr.a esim sagolsun gelmedi..diger aya gideriz dedi bakalim nasip diyrm artk..amin yavrm..sinavlar acikogretimmi :) bnde pazar gunu girmistimde :)Aynen öyle kuzum naptın gittin mi Dr. A ?
Allah razı olsun canım benim darısı tez vakitte hayırla size olsun inşallahGiremiyorum 3 gündür sınavlarım vardı bitti çok şükür... amiiin duaların için çok teşekkür ederim kuzum
Hayirlisi artk kuzucum napim bakalimm Rabbim cizmistir bir yolOyyy kuzum benim ya niye böyle yapıyo bu erkekler anlamıyorum ki biraz anlayışlı olsalar ne var... geçecek bu günler canım benim dua edelim bol bol biraz salavat çek rahatlarsın içine atmaktansa ağlamak daha iyi bitanem boşalır için bunların hepsi bi imtihan ve geçecek inşallah Rabbim hakkıyla geçmeyi nasip etsin ... onlar sinirlenince çıkıp gidiyorlar biz napalım 4 duvar arasında hiç anlamıyorlar
Yavrm baristik barismasina da iste uzadi bi ay daha hayirlisi Rabbimden bakalim yaa neler gostericek zaman.vardir bir hayir bu ay gidemememizde..bu ay aynen asilama kaldi artk aralikta diyrm insallah kelimesini de ekleyerrk :) siz naptiniz durumlar ne bakalimsigara konusunda gelişmeler var demek ki kuzum. inşallah tamamen de bırakırsın yakında, sende bu azim oldukça yaparsın, ben inanıyorum
hayırlısı olsun canım. inşallah yeni tedavin güzel sonuçlar getirir sana =) gelişmeleri bizimle de paylaş lütfen..
her şeye olumlu yönden bakmak lazım kuzum.. ee adetin kaçıncı günündesin başladı mı çalışmalar
benim bugün 7. gün artık başladık hihihi
yavrum ya kıyamam sana( şöyle düşün, eşin de aynı senin gibi bu durumu stres yapmış olabilir. biz gene konuşup, ağlayıp bir şekilde içimizi döküyoruz. onlar erkeklik gururuna yediremiyor, öyle de bir şey var yani.. sen de haklısın tabi, elinden geleni yapıyorsun takdir görmek istiyorsun ama empati yapmaya çalış canım. aranızdaki uzaklığı da daha fazla uzatmayın, barışın derim.. bu ay aşılama için pas geçtiniz yani, öyle mi?
Cnm geriden okuyarak geliyrm simdi gordum bunuda sonucuda yazmissindir geliyrm sona dogru :)kızlar yeni ay, yeni umutlar modundayım =) eşim ikinci kez sperm testi verdi. sonuçları henüz alamadık, bu 4 aylık süreçte yararlandığımuz takviyelerin faydası oldu mu, çok merak ediyorum..
bu cumartesi infertilite konusunda uzman bir prof.a görüneceğiz. zaten eşleri birlikte alıyormuş, o şekilde durumu değerlendiriyormuş. şimdiden heyecan bastı valla.. biz tabi bir yandan doğal çalışmalara devam :)
Kuzummm basiniz sagolsunnnwhiterabbit88 canım ve kızlar toplu yazmak istedim. cuma gecesi Eşimin dedesi vefat etti apar topar eşimin köye gittik..Bugün de eniştemin ani ölümünü duyduk apar topar bizim köye geldik. Psikolojik olarak çökmüş durumdayım..Çok sevdiğim köpeğim de öldü çünkü.
Bende ovulasyona başladım bu çıktı bugün yaptim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?