Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başınız sağolsun canım Allah mekanlarını cennet eylesin. Sizede sabır versin kuzum

Canım başın sağolsun

Başınız sağolsun canım benim rabbim kalanlara sabır versin

canım öncelikle sakin lütfen.. 35 yaş üstü için 6 ay deneme süresi öneriyorlar. ama tabi bu, senin hormon durumuna, yumurta rezervine, ve eşinin sperm sonucuna göre değişkenlik gösterebilir. o kadar beklemek gerekmeyebilir. nitekim miyom durumu da varmış.. yine de acele etmek istemiyorsan ve ikinci görüş almak istiyorsan başka doktora da görün elbette. aslında en doğrusu tüm tahlillerinizi yaptırıp bir infertilite merkezinde eşinle birlikte değerlendirilmeniz. böylece yol haritanız belirlenmiş olur. Allah dermansız dert vermesin 40 yaş hiçbir şey için geç değil. üzme kendini

canım neler neler olmuş.. başınız sağolsun çok üzüldüm ya..
moral bozukluğu varsa bebek ikinci planda olur tabi canım. içinizden gelmiyorsa zorlamayın tabi ki.. bizleri habersiz bırakma

Allah geride kalanlara uzun sağlıklı ömürler nasip etsin üst üste gelmiş

yok daha çok küçük canım 2 hafta sonra belki bi tahmin yürütürüm ama 16 haftadan önce net değil hiç bir tahmin dedi
canim bu ay benim ovulasyon testim seninki gibi iki gun ust uste pozitif oldu o iki gun ve sonraki 2 gun degerlendirdim beklemedeyim ondan sordum:)

Bende ovulasyona başladım bu çıktı bugün yaptim

Eklentiler

• 1543429850287394885254.webp
    20,6 KB · Görüntüleme: 24
Kuzucum yk gidemedik dr.a esim sagolsun gelmedi..diger aya gideriz dedi bakalim nasip diyrm artk..amin yavrm..sinavlar acikogretimmi :) bnde pazar gunu girmistimde :)

Hayirlisi artk kuzucum napim bakalimm Rabbim cizmistir bir yol

Yavrm baristik barismasina da iste uzadi bi ay daha hayirlisi Rabbimden bakalim yaa neler gostericek zaman.vardir bir hayir bu ay gidemememizde..bu ay aynen asilama kaldi artk aralikta diyrm insallah kelimesini de ekleyerrk :) siz naptiniz durumlar ne bakalim

Cnm geriden okuyarak geliyrm simdi gordum bunuda sonucuda yazmissindir geliyrm sona dogru :)

Kuzummm basiniz sagolsunnn toparlandinmi biraz daha iyimisin bu ara vefat haberleri sardi etrafimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…