- 13 Temmuz 2016
- 6.969
- 29.512
- 498
Amiiinnn inşaallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz canım benimCanımsın çok çok sagol burdan yazicm size. Eğer hamile olursm ayrıntı neler yaptım yazicam size. Rabbim hepimize salih evlatlar nasip etsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amiiinnn inşaallah kardeşim sabırsızlıkla bekliyoruz canım benimCanımsın çok çok sagol burdan yazicm size. Eğer hamile olursm ayrıntı neler yaptım yazicam size. Rabbim hepimize salih evlatlar nasip etsin.
Bunun markası ne canımcnm ama elimde degil teste baksana
canim biri labquick okla cizdigim digeri artimed ok cuma gunki digeri cumartesiBunun markası ne canım
Ugrqsiriz bizde yavrm be isimiz ne :) dr.a gittiginde bizide haberdar et emi bnde asilama icin gidicem belki ayni asamalardan gecerizİnş kuzum ama sanmıyorum bizimkiler öyle sürprizli gelmezler baksana ne çok uğraştırdılar böyle kolay olmıcak gelişleri
amin canım inşallah, benim umutlar bir süre rafa malesefHaklısın kuzum, dermansız dert yaratmadı Allahinşaallah güzel sonuçlar alırsın
![]()
Kizzz gogus agrisindan bahsetmistm ben :))) hamileligi elbet yasamadik :)Aminnn balım, şükür bu da bir gelişme. İnşaallah olumlu sonuçlar elde edersiniz
Nerdesin tatlım sen :))
Ayyhh bal yaa :)) Sanki biz çok yaşadık
Olacak tatlış ama şu kafaya çok takıyoruz be mübarek![]()
Var ben hissediyorumm rabbim hayırlı evlat kılsın inşaAllah sağ salim alırsın kucağına :)canim biri labquick okla cizdigim digeri artimed ok cuma gunki digeri cumartesi
ikisi de hassas olduğu için belki silik göstermiştir canım.canim biri labquick okla cizdigim digeri artimed ok cuma gunki digeri cumartesi
Oyy canım benim ya, kıyamamamin canım inşallah, benim umutlar bir süre rafa malesef![]()
yok cnm kan verdim 1.20Var ben hissediyorumm rabbim hayırlı evlat kılsın inşaAllah sağ salim alırsın kucağına :)
Kuzum kan verdi sonucu 1.20Var ben hissediyorumm rabbim hayırlı evlat kılsın inşaAllah sağ salim alırsın kucağına :)
ha pardon balımKizzz gogus agrisindan bahsetmistm ben :))) hamileligi elbet yasamadik :)
Oyy canım benim ya, kıyamam![]()
hakkımızda hayırlısı olsun canım ne diyim tedavi sonuç verir umarım, eşimede birşey yansıtamıyorum, zaten üzülüyor, onda bir sorun çıkcağını düşünmemiştim hiç bir sorun varsa bendedir diyordum
![]()
ahh kuzum inşaallah yaaR4bi4 kuzum inşallah seninledir rabbim gönlüne göre versin senin ve burdaki tüm bekleyen arkadaşlarımın
![]()

yok canım kot giymez hiç ama çok sigara içiyor doktor sigarayı bırakmasını söylediOlumlu düşün canım benim, eşin kot pantolon giyiyorsa giymesin bi süre. O da olumsuz etki yapıyormuş. Hiçbir şey halledilmeyecek gibi değil kuzum elhamdülillah
Çocuk mocuk girer pat diye :) elimde testle kalırım vallaİş yerinde yapamaz mısın canım alt tarafı lavaboya gideceksin :)) bir de 14. güne kadar bekle :)