- 6 Aralık 2017
- 6.469
- 6.585
- 198
bakırköye doğru yol alacaz yakında hepimiz :))Topluca sıyırdık
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakırköye doğru yol alacaz yakında hepimiz :))Topluca sıyırdık
Oy kuzucannn kasma kendini olurmu Rabbim yardimcin olsunn insallahGünaydın kızlar hsg gircem dua edin
Hadi bakalim hayirli haberlerle insallahh :*günaydın kuzular son 1 gün beklemedeyim
Hamile oldugun hissi varsa yaniltmaz insallah kuzummAdete son 2 ya da 3 gün.. hem adet olcacağıma eminim hem hamile olduğuma, iyice sıyırdım
Sendende guzel haberler alalim insallah o zmn :))Kendimi bundam daha iyj bir cumleyle anlatamazdim sanirim.
inşallah canım ne kadar umudum olmasadaHadi bakalim hayirli haberlerle insallahh :*

Alsanaaaa :)) varsa cikar insallah :) heyecan yaptmm :)%99,9 adet olucam yarın ama bir tarafım eve giderken tets al kesin hamilesin diyor.

Yazismalarimizi okusalar coktn goturmuslerdi sanirim :)) ama siyirmadan amaclarimiza ulasicaz insallah :))))bakırköye doğru yol alacaz yakında hepimiz :))
Umut fakirin ekmegi be yavru umut etmesek nasi yasariz insallah tattirsin Rabbim insallahinşallah canım ne kadar umudum olmasada
Aa bana bildirim gelmemiş bende kimseden ses yok bugün diyodum hemen okiimpawlover kizce seni goremedim sahnelerde :) test yapmakla mesgul degilsin umarm :)
 Testi yaptım tabiğkii
 Testi yaptım tabiğkii 
 negatifi gördüm bugün darısı pozitife döndüğünü görmeye inşallah
 negatifi gördüm bugün darısı pozitife döndüğünü görmeye inşallah  Sen nasılsın
 Sen nasılsınGünaydın ağrısız sızısız geçer inşallahGünaydın kızlar hsg gircem dua edin

Test yaptim 2. Kez ve nefgetiffTopluca sıyırdık
 bosver yapmayin gelecek olan gelecek zaten
 bosver yapmayin gelecek olan gelecek zatenYok kuzum ya 4 gun var bembeyaz testimSendende guzel haberler alalim insallah o zmn :))
 olsa çıkardı.  Zaten hic belirtimde yok
 olsa çıkardı.  Zaten hic belirtimde yokBen test yapmam gecikene kadar asla çünkü hep gününde gelirTest yaptim 2. Kez ve nefgetiffbosver yapmayin gelecek olan gelecek zaten
Henuz erken olabilirr kirmizilari gorene kdr umut var be yavrmm Rabbim tez zamanda versin insallah teker teker dualarimdasiniz kuzularmYok kuzum ya 4 gun var bembeyaz testimolsa çıkardı. Zaten hic belirtimde yok
Benimde oyle canim aslinda beklesem gecikmem olmicak ama inandım sanki olacağına ne bilimBen test yapmam gecikene kadar asla çünkü hep gününde gelir

Allah razi olsun. Ne bilim bu ay da gecti.gibi ama bidahaki ay psikolojimi duzeltmem gerek.Henuz erken olabilirr kirmizilari gorene kdr umut var be yavrmm Rabbim tez zamanda versin insallah teker teker dualarimdasiniz kuzularm
Hayirlisi canim benim. Insallah tez vakitte yine gorursun 2. ÇizgiyiBen belirti aramıyorum Zaten hiç, öncekinde reglim geciktikten ve çift çizgiyi gördükten sonra başlamıştı belirtiler