- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
yarın kuzum afiyet şifa olsun inşallah
son gün bakalım neler olcak :) benim daha var ya

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yarın kuzum afiyet şifa olsun inşallah

bakalım kuzum bekliyorum bir tarafım akşam testyap diyor ama çıkarmı acaba varsason gün bakalım neler olcak :) benim daha var ya
Bence çıkar yap için rahatlasınbakalım kuzum bekliyorum bir tarafım akşam testyap diyor ama çıkarmı acaba varsa

akşama kadar gelen giden olmazsa bir yapayım bari heveslendirdiniz beniBence çıkar yap için rahatlasın

bakalım kuzum bekliyorum bir tarafım akşam testyap diyor ama çıkarmı acaba varsa
 eşimde daha kaç gün  olduki yapıyosun dedi
 eşimde daha kaç gün  olduki yapıyosun dedi  bnde banane canım istedi dedim sonç negatif tabi
 bnde banane canım istedi dedim sonç negatif tabiYap yap inşallah gelmiştirakşama kadar gelen giden olmazsa bir yapayım bari heveslendirdiniz beni

ay kuzum inşallah ya hemenn haber edecem sizeYap yap inşallah gelmiştir

valla ya bende yapıyım silikte olsa belli olur varsa diyorum ama bilemedim tabibende geçen durup dururken yapı verdimeşimde daha kaç gün olduki yapıyosun dedi
bnde banane canım istedi dedim sonç negatif tabi
valla ya bende yapıyım silikte olsa belli olur varsa diyorum ama bilemedim tabi
 5 tl değil mi nolcaktı
 5 tl değil mi nolcaktıKaç tl olduğunu bile bilmiyorum hiç alıp yapmak nasip olmadısen dene bende denerim5 tl değil mi nolcaktı

Kaç tl olduğunu bile bilmiyorum hiç alıp yapmak nasip olmadı
 ama 5 tllik kankam olur.. ilk gebelikte pes pembe olmuştu          :/
 ama 5 tllik kankam olur.. ilk gebelikte pes pembe olmuştu          :/ilk gebelikte günün geçincemi yapmıştın2 çeşit var biri biraz daha pahalı o kesinmiş ondan hiç almadımama 5 tllik kankam olur.. ilk gebelikte pes pembe olmuştu :/
ilk gebelikte günün geçincemi yapmıştın
inş bu ay o pembeleri yine görürsün cnmevet canım baya geçmişti valla
Benimde kimyasalda adet günü pembiş olmuştu 5tl olanlarda iş görüyo2 çeşit var biri biraz daha pahalı o kesinmiş ondan hiç almadımama 5 tllik kankam olur.. ilk gebelikte pes pembe olmuştu :/

Benimde kimyasalda adet günü pembiş olmuştu 5tl olanlarda iş görüyo
 gayet başarılı yani
 gayet başarılı yani 
inş bu ay o pembeleri yine görürsün cnm
inşallah tatlımikimizde görelim kuzumm

Guzel haberlerinizi alalim bitanem insallahyok kuzum kötü olma öylesine dedim onu, birde ben 28 günde bir adet oluyorum, 25 yada 26. gün lekelenmem başlardı 28. günde regli olurdum bugün 27. gün ama lekelenmemde yok birde bundan önceki 2 ay 1-2 gün erken geldi hep