- 6 Aralık 2017
- 6.469
- 6.585
- 198
İnşallah kuzumUmut fakirin ekmegi be yavru umut etmesek nasi yasariz insallah tattirsin Rabbim insallah
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah kuzumUmut fakirin ekmegi be yavru umut etmesek nasi yasariz insallah tattirsin Rabbim insallah
kız yok almıcam kuzum adet olucam çünkü tanıyorum vücüdumuAlsanaaaa :)) varsa cikar insallah :) heyecan yaptmm :)

Cumlemizden razi olsn kuzumm..bana dank etmisti artk tamm tup bebekte yaptiriyordum bi yandn ama dank etmisti esimle paylasacagim guzel gunleri kaciriyrm hayatimizi kendime ndn zehir ediyrm evde surekli aglak bi kadin bi ara gitmisti baya psikolojm..Rabbim yardim etsin insallah tez zamanda Rabbim olumlu sonuca ulastirsin canlarmAllah razi olsun. Ne bilim bu ay da gecti.gibi ama bidahaki ay psikolojimi duzeltmem gerek.
Amin canım o sağlıkla sonuçlanamadı ama inşallah bu sefer hepimizin sağlıkla gelir...Hayirlisi canim benim. Insallah tez vakitte yine gorursun 2. Çizgiyi
Tez zamanda tekrar nasip olsun insallah kuzummBen belirti aramıyorum Zaten hiç, öncekinde reglim geciktikten ve çift çizgiyi gördükten sonra başlamıştı belirtiler
Ahh ahh bnde taniyodum sozdeee :))))kız yok almıcam kuzum adet olucam çünkü tanıyorum vücüdumu
bak böyle şeyler söyleyip aklımı çelmeAhh ahh bnde taniyodum sozdeee :))))

günaydın kuzum iyiyiz sen nasılsın napıyosungünaydın tatlışlar napıyonuz bakim
Hiç valla tembellik vurdu oturuyom sen napıyongünaydın tatlışlar napıyonuz bakim

kız yanlız benim gögüslerim falan çok ağrırdı adetten önce bu ay pek ağrımıyor tek fark oAhh ahh bnde taniyodum sozdeee :))))

Hiç valla tembellik vurdu oturuyom sen napıyon
 işleride koy ver gitsin
 işleride koy ver gitsin  

günaydın kuzum iyiyiz sen nasılsın napıyosun
yarın kuzum afiyet şifa olsun inşallahbende iyiyim canım aslan pençesi çayı içiyorum :) noldu senin bat ne zamandı :)))

Bugün işim yok sadece yemek yapmam gerekiyodu onu da eşim halletti dışarda yicezbenide yanına al yatalım öylece boş boşşişleride koy ver gitsin

gel sende
 gel sende 

Bugün işim yok sadece yemek yapmam gerekiyodu onu da eşim halletti dışarda yicezgel sende

benim yerimede ye kuzu :)))) gelmiş kadar oldum
 benim yerimede ye kuzu :)))) gelmiş kadar oldum 

bak böyle şeyler söyleyip aklımı çelme
kuzum ben gogus agrisi ne hic bilmem..yasamadim..adettn farkli bisiler de varmis bak insallahh hadi bakalim..aklimi celme diince bi kotu oldm sadece anlatmak istedigim inanki sadece adet agrisi cektm ben tek fark kabizlikti o sekil anladm tuttugunu..Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsn hepimizekız yanlız benim gögüslerim falan çok ağrırdı adetten önce bu ay pek ağrımıyor tek fark o
yok kuzum kötü olma öylesine dedim onu, birde ben 28 günde bir adet oluyorum, 25 yada 26. gün lekelenmem başlardı 28. günde regli olurdum bugün 27. gün ama lekelenmemde yok birde bundan önceki 2 ay 1-2 gün erken geldi hepkuzum ben gogus agrisi ne hic bilmem..yasamadim..adettn farkli bisiler de varmis bak insallahh hadi bakalim..aklimi celme diince bi kotu oldm sadece anlatmak istedigim inanki sadece adet agrisi cektm ben tek fark kabizlikti o sekil anladm tuttugunu..Rabbim hakkimizda hayirlisini nasip etsn hepimize
Amin canim. Haklisin. Insallah herkes muradina ererCumlemizden razi olsn kuzumm..bana dank etmisti artk tamm tup bebekte yaptiriyordum bi yandn ama dank etmisti esimle paylasacagim guzel gunleri kaciriyrm hayatimizi kendime ndn zehir ediyrm evde surekli aglak bi kadin bi ara gitmisti baya psikolojm..Rabbim yardim etsin insallah tez zamanda Rabbim olumlu sonuca ulastirsin canlarm
Insallah canimAmin canım o sağlıkla sonuçlanamadı ama inşallah bu sefer hepimizin sağlıkla gelir...