- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Sabah idrariyla yap kuzum aksm yapma bnceakşama kadar gelen giden olmazsa bir yapayım bari heveslendirdiniz beni
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah idrariyla yap kuzum aksm yapma bnceakşama kadar gelen giden olmazsa bir yapayım bari heveslendirdiniz beni
tamam kuzumSabah idrariyla yap kuzum aksm yapma bnce
inşallah canım benimGuzel haberlerinizi alalim bitanem insallah

Sakin ol canımşimdi giriyorum daha kızlar bacaklarım titriyor
Yaa tühbenim lekelenmem başladı kızlar regli geliyor yani

Sakin ol kuzumşimdi giriyorum daha kızlar bacaklarım titriyor

zaten umudum yoktu canım artık gittikçe umutsuzlaşıyorumYaa tüh

inşallah kısa vakitte olur kuzum sıkma canınızaten umudum yoktu canım artık gittikçe umutsuzlaşıyorum
 Az önce bende sapığın tekine sinirlendim elim ayağım hala titriyo bebek tutuncaksa da şu korku ve paniğe tutunmaz benimki de heralde
 Az önce bende sapığın tekine sinirlendim elim ayağım hala titriyo bebek tutuncaksa da şu korku ve paniğe tutunmaz benimki de heraldeAllah korusun kız inş tutunur sıkı sıkı hayırdır nolduinşallah kısa vakitte olur kuzum sıkma canınıAz önce bende sapığın tekine sinirlendim elim ayağım hala titriyo bebek tutuncaksa da şu korku ve paniğe tutunmaz benimki de heralde
Ya balık almaya gittim, bi tane adam fotoğrafımı çekiyo gibi geldi yok dedim bana öyle gelmiştir. İkinciye yine yakaladım, üçüncüye yine. Sizi polise şikayet etcem dedim hiç tepki vermedi sen ne biçim konuşuyosun falan. Bakıyo suratıma boş boş aptalAllah korusun kız inş tutunur sıkı sıkı hayırdır noldu
Oh iyi bari açılması iyi olmuş kuzum çok geçmiş olsunKızlar tek tek alintilayamadim k.bakmayin çok ağır geçti, kendimden geçmişim. tüpler kapalı çıkmış açtılar. öyle işte film temiz çıktı şükür. hâlâ sakinlesmis değilim. öpüyorum hepinizi

sakin ol kuzum çekmişmi peki bakabildinmi telefonuna falanYa balık almaya gittim, bi tane adam fotoğrafımı çekiyo gibi geldi yok dedim bana öyle gelmiştir. İkinciye yine yakaladım, üçüncüye yine. Sizi polise şikayet etcem dedim hiç tepki vermedi sen ne biçim konuşuyosun falan. Bakıyo suratıma boş boş aptal
Allah razı olsun canım benim, azar yedim ya. acilmasaydi obur aya kalacaktiOh iyi bari açılması iyi olmuş kuzum çok geçmiş olsun
geçmiş olsun canımmm inş bundan sonra bebişin gelir.Oh iyi bari açılması iyi olmuş kuzum çok geçmiş olsun
canımın içi inşaallah hepimiz güzel haberler alıcazgeçmiş olsun canımmm inş bundan sonra bebişin gelir.