Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
R4bi4 R4bi4 kuzum geçmiş olsunn
Çok önceden demiştin ben hissediyorum tüpler kapalı galiba diye, Bebişine inşallah bir adım daha yaklaştın kuzum. Hayırlısı olsun bakalım❤💛
Kuzumm Allahrazı olsun canım benim 🌷
inşaallah bu ay son olur artık, güzel haberler alıcaz dua et bizlere balım

Kız ne diyon daha gidemem oralara 🤦🏼‍♀️
Polise şikayet etcem diyince korkmuştur diye düşünüyorum. Üstüne bide fırındaki amcayı yolladım şu adamın akli dengesi yerinde mi diye sordum amcaya noldu dedi dedim böyle böyle sen git kızım evine diye yolladı beni o gitti adamın yanına

Polise şikayet etcem diyince korkmuştur diye düşünüyorum. Üstüne bide fırındaki amcayı yolladım şu adamın akli dengesi yerinde mi diye sordum amcaya noldu dedi dedim böyle böyle sen git kızım evine diye yolladı beni o gitti adamın yanına
Allah allahhh insanlar aklını kaybetmiş resmen geçenlerde de bizim binayı bi adam izliyodu resmini falan çektim adamın ama bişey olmadı allahtan elimde koz olarak kullancaktım😂

Kızlar tek tek alintilayamadim k.bakmayin çok ağır geçti, kendimden geçmişim. tüpler kapalı çıkmış açtılar. öyle işte film temiz çıktı şükür. hâlâ sakinlesmis değilim. öpüyorum hepinizi
Oy kuzum bnmm bebise bi adim daha yaklastin onemli olan kapaliysa acilmasiydi Allaha sukur ki acilmis..ck gecms olsn kuzum insallah minik cok bekletmesin bundn sonrasinda

Allah allahhh insanlar aklını kaybetmiş resmen geçenlerde de bizim binayı bi adam izliyodu resmini falan çektim adamın ama bişey olmadı allahtan elimde koz olarak kullancaktım😂
Bura manyak kaynıyo zaten 😂 geçende bizim binanın önünde biri elinde silah öldürcem onu diyerek gidiyodu bi hışımla

He he hatlar karıştı :KK70: korktum gittim test yaptım negatif çıktı :) snra bugün ağrım yok. dün akşam olmuştu biraz. bakalım haftaya gene test yapcam nolur nolmaz :KK70: negatif çıkabilir alıştım artık :deli:
Aynen bende negatif çıkınca sallamıyorum artık hiç 😄 gerçi bu sefer üzülebilirim tüp bebeğe geçcez artık diye 🤧 bakalım az kaldı haftaya belli olcak inşallah benimki de 🥳

Aynen bende negatif çıkınca sallamıyorum artık hiç 😄 gerçi bu sefer üzülebilirim tüp bebeğe geçcez artık diye 🤧 bakalım az kaldı haftaya belli olcak inşallah benimki de 🥳

haftaya hangü gün yapacaksın canım.. inş minik gelmiştir bi yerlere yerleşiyordur :) :KK200:
bendede bişey olmamışsa bu ay belki başlarız tüp bebeğe tam emin değilim ama.. belki zamanlarımız aynı olur :21:
haftaya aynı gün yapalım mı test ikimizinki olumsuz çıkarsa kafa kafaya veririz :KK19:
seninki olumlu benimki olumsuz çıkarsa senin sevinci kutlar benimkini bekleriz ov yeaaa :D nasıl plan :KK200::KK49:

haftaya hangü gün yapacaksın canım.. inş minik gelmiştir bi yerlere yerleşiyordur :) :KK200:
bendede bişey olmamışsa bu ay belki başlarız tüp bebeğe tam emin değilim ama.. belki zamanlarımız aynı olur :21:
haftaya aynı gün yapalım mı test ikimizinki olumsuz çıkarsa kafa kafaya veririz :KK19:
seninki olumlu benimki olumsuz çıkarsa senin sevinci kutlar benimkini bekleriz ov yeaaa :KK70: nasıl plan :KK200::KK49:
Mükemmel fikiir belki benimki negatif çıkar sana seviniriz 🥳 ben nisanı pas geçer mayısta başlarım diyorum ama bakalım kısmet 🙏🏻 Perşembe günü kan vercem kuzum nasipse o zamana kadar beklersen yaparız birliktee 😍💃🏻🌸

Back
X