- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
R4bi4 ya bu ay yasaklamışlar sanki, yada ben yanlış anladım
bende öyle anladım canım belkide çok kötü oldu die de öle demiş olabilirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
R4bi4 ya bu ay yasaklamışlar sanki, yada ben yanlış anladım
Olabilir kuzum senin ağrın geçti mi?bende öyle anladım canım belkide çok kötü oldu die de öle demiş olabilirler
valla dr kanallar dar ilaç geçmiyor dedi, sonra biraz uğraşırsam açılacak dedi öyle kuzum sanırım enfeksiyondan tıkanmışbenimki adet ağrısı gibiydi kuzum senin tüplerin neden tıkanmış
Kuzumm Allahrazı olsun canım benimR4bi4 kuzum geçmiş olsunn
Çok önceden demiştin ben hissediyorum tüpler kapalı galiba diye, Bebişine inşallah bir adım daha yaklaştın kuzum. Hayırlısı olsun bakalım❤![]()
Aa neden acaba bana yasaklamamışlardı, olsun hsgden sonraki 3 ayı güzel diyolar![]()
İnşallah kuzummKuzumm Allahrazı olsun canım benim
inşaallah bu ay son olur artık, güzel haberler alıcaz dua et bizlere balım
minik kalp0753 kızlar hsgden önce bilgi odasına girdik orda hepimize soylediler 15 gün ilişki yok diye :)
Olabilir kuzum senin ağrın geçti mi?
Doğru kuzum ya zaten 15 gün sonra regl geliyordoktorunu dinle en iyisini gene o bilir canım tedaviyi ygulayan o herkesin ki farklı olabilir :)
Yok kuzu geçenlerde ağrın vardı ya onu sordumbenim adet ağrısı gibi oldu sonrasında 1 2 gün minik sancılar oldu snra iyileştim. bide o verilen sıvı aktı galiba
Kız ne diyon daha gidemem oralaraEvet canım
Polise şikayet etcem diyince korkmuştur diye düşünüyorum. Üstüne bide fırındaki amcayı yolladım şu adamın akli dengesi yerinde mi diye sordum amcaya noldu dedi dedim böyle böyle sen git kızım evine diye yolladı beni o gitti adamın yanınaKız ne diyon daha gidemem oralara![]()
Allah allahhh insanlar aklını kaybetmiş resmen geçenlerde de bizim binayı bi adam izliyodu resmini falan çektim adamın ama bişey olmadı allahtan elimde koz olarak kullancaktımPolise şikayet etcem diyince korkmuştur diye düşünüyorum. Üstüne bide fırındaki amcayı yolladım şu adamın akli dengesi yerinde mi diye sordum amcaya noldu dedi dedim böyle böyle sen git kızım evine diye yolladı beni o gitti adamın yanına
Oy kuzum bnmm bebise bi adim daha yaklastin onemli olan kapaliysa acilmasiydi Allaha sukur ki acilmis..ck gecms olsn kuzum insallah minik cok bekletmesin bundn sonrasindaKızlar tek tek alintilayamadim k.bakmayin çok ağır geçti, kendimden geçmişim. tüpler kapalı çıkmış açtılar. öyle işte film temiz çıktı şükür. hâlâ sakinlesmis değilim. öpüyorum hepinizi
Bura manyak kaynıyo zatenAllah allahhh insanlar aklını kaybetmiş resmen geçenlerde de bizim binayı bi adam izliyodu resmini falan çektim adamın ama bişey olmadı allahtan elimde koz olarak kullancaktım![]()
Yok kuzu geçenlerde ağrın vardı ya onu sordum![]()

Doğru kuzum ya zaten 15 gün sonra regl geliyor
Aynen bende negatif çıkınca sallamıyorum artık hiçHe he hatlar karıştıkorktum gittim test yaptım negatif çıktı :) snra bugün ağrım yok. dün akşam olmuştu biraz. bakalım haftaya gene test yapcam nolur nolmaz
negatif çıkabilir alıştım artık
![]()
Aynen bende negatif çıkınca sallamıyorum artık hiçgerçi bu sefer üzülebilirim tüp bebeğe geçcez artık diye
bakalım az kaldı haftaya belli olcak inşallah benimki de
![]()
Mükemmel fikiir belki benimki negatif çıkar sana sevinirizhaftaya hangü gün yapacaksın canım.. inş minik gelmiştir bi yerlere yerleşiyordur :)
bendede bişey olmamışsa bu ay belki başlarız tüp bebeğe tam emin değilim ama.. belki zamanlarımız aynı olur
haftaya aynı gün yapalım mı test ikimizinki olumsuz çıkarsa kafa kafaya veririz
seninki olumlu benimki olumsuz çıkarsa senin sevinci kutlar benimkini bekleriz ov yeaaanasıl plan
![]()