Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mükemmel fikiir belki benimki negatif çıkar sana seviniriz 🥳 ben nisanı pas geçer mayısta başlarım diyorum ama bakalım kısmet 🙏🏻 Perşembe günü kan vercem kuzum nasipse o zamana kadar beklersen yaparız birliktee 😍💃🏻🌸

beklerim kız kendime yoldaş arıyorum zaten çevremde herkes hamile onlarda çocuğunu sakınmasın die bişiy demiyorum :D

beklerim kız kendime yoldaş arıyorum zaten çevremde herkes hamile onlarda çocuğunu sakınmasın die bişiy demiyorum :KK70:
Ay hadi 6 günümüz kaldı o zaman 😂 ben de sadece kayınvalideme söyledim aşılamayı. Yarın toplu kahvaltı var dedim sen beni orda kayırırsın yorulmiyim çok ayakta kalmıyım 😂😂 hamileymişim gibi sevindi havalara uçtu :KK71:

Ay hadi 6 günümüz kaldı o zaman 😂 ben de sadece kayınvalideme söyledim aşılamayı. Yarın toplu kahvaltı var dedim sen beni orda kayırırsın yorulmiyim çok ayakta kalmıyım 😂😂 hamileymişim gibi sevindi havalara uçtu :KK71:

haha kıyamam ya yerim onu :KK200: safak 6 :KK49: toplu kahvaltı he ne güzel yaa benimde canım mangal çekiyo :(

Oy kuzum bnmm bebise bi adim daha yaklastin onemli olan kapaliysa acilmasiydi Allaha sukur ki acilmis..ck gecms olsn kuzum insallah minik cok bekletmesin bundn sonrasinda
Allah razı olsun canım benim valla şükürler olsun zor oldu ama açıldı, Rabbim bi daha düşürmesin oralara

Kızlar tek tek alintilayamadim k.bakmayin çok ağır geçti, kendimden geçmişim. tüpler kapalı çıkmış açtılar. öyle işte film temiz çıktı şükür. hâlâ sakinlesmis değilim. öpüyorum hepinizi
Kuzum geçmiş olsun keşke anestezili olsaydın hiç birşey hissetmezdin. Neyse açıldı ya önemli olan bu. İlişjiyi yasaklamalarına şaşırdım ben 2 gün sonra girmiştim zaten yumurtam da o gün çatlıyordu bekletmedi doktor ama belki senin kapalı çıktığı içindir hayırlısı önümüzdeki ay diyelim.

Kuzum geçmiş olsun keşke anestezili olsaydın hiç birşey hissetmezdin. Neyse açıldı ya önemli olan bu. İlişjiyi yasaklamalarına şaşırdım ben 2 gün sonra girmiştim zaten yumurtam da o gün çatlıyordu bekletmedi doktor ama belki senin kapalı çıktığı içindir hayırlısı önümüzdeki ay diyelim.
Valla o kadar masraf yapmaya degmez dedim kuzum,olsun ya.

ilişkiyi hastane genel olarak tüm hastalara yasaklıyor 15 gün kuzum

Valla o kadar masraf yapmaya degmez dedim kuzum,olsun ya.

ilişkiyi hastane genel olarak tüm hastalara yasaklıyor 15 gün kuzum
3 gün yasaklamışlardı banada zaten o 3 günde korkuyorsun ilişki yapmaya 🤦🏼‍♀️ Çok ağrım olmuştu

Back
X