Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
pek heyecanlı değilim canım sararıp soldumAa neden acaba bana yasaklamamışlardı, olsun hsgden sonraki 3 ayı güzel diyolar![]()
Ah canım ben daha annemlerdeyim 3 haftadır kocisi göremiyorum3 gün yasaklamışlardı banada zaten o 3 günde korkuyorsun ilişki yapmayaÇok ağrım olmuştu
Oh afiyet olsun biz daha yeni akşam yemeği yedikçekirdek gel
![]()
Ağrıların geçsin gelir enerjin, heyecanın yerinepek heyecanlı değilim canım sararıp soldum![]()
Aaa niye canımAh canım ben daha annemlerdeyim 3 haftadır kocisi göremiyorum![]()
Bizde yeni yedik canım çayı da içtik hemenOh afiyet olsun biz daha yeni akşam yemeği yedik![]()
Buralarda çıkcak yer de yok ki. Ben bilgisayarda proje yapıyorum, eşim de telefonda dizi izliyo takılıyoruz öyleBizde yeni yedik canım çayı da içtik hemenkız bişey yapmadım yoruldum ya dışarı çıkacaktık vazgeçtik yemek yaptım bitek
![]()
Dr istedi canım önce adetin 3. günü, sonra 21. günü gidip tahlilleri yaptiriyorsun eşin semen testi senin de smear testin varsa film istiyor bu seferRahim filmini kendin mi istedin kuzum doktor mu istedi?R4bi4 ben bu ay kırmızıları görürsem ben de doktora görünmeyi düşünüyorum bir senem doluyor dA o yüzden sordum
hayırlısı kuzum seni de aradan çıkaralım da :) ınşaallah bu ayAğrıların geçsin gelir enerjin, heyecanın yerinesarar sol sonra yepisyeni çiçekler aç
![]()

Çok ağrım var hiç olcakmış gibi hissetmiyorum. Ayıptır söylemesi şeyim ağrıyohayırlısı kuzum seni de aradan çıkaralım da :) ınşaallah bu ay![]()
Aynen valla ne projesi çalışıyo musun senBuralarda çıkcak yer de yok ki. Ben bilgisayarda proje yapıyorum, eşim de telefonda dizi izliyo takılıyoruz öyleBiz çaycı değiliz içmiyoruz hiç
![]()
Cok sukr kuzmm cok skur anestezil olsaydin keske ben ondn kendime gvenememistim neyseki atlattn kuzmm bi kac gn dinlen gecer insallahAllah razı olsun canım benim valla şükürler olsun zor oldu ama açıldı, Rabbim bi daha düşürmesin oralara
Evet kuzum çalışıyorum. Veterinerlik için ufak bi uygulama yazıyorumAynen valla ne projesi çalışıyo musun sen
Aynn kuzu bnmki ymrtalar radyasyon aliyr ya o yunrtalar adetle atilsin 1 adet donemi gecsinn dmisti aciklamasi buyd yani ama bazi yerlerde izin veriyr farkli gorsleri :)Demekki bazı yerler yasaklıyo kuzum
Saglikla al kcagina bitanemm insallah..kabizlikla ugrasiym kiz :) en son bi ilac yazdirdim smdide karin agrisi yapiyo :))) duzene girer insallah..baska da bisi yk kuzum smdilikk :) pazar gunuuu tekrar kan vericm insallah saglikla yukseliyodur kuzummEvet balımm
Senin nasıl gidiyor bakalım belirtiler başladı mı
Ben öğrendiğimde heyecandan uyuyamıyordum geceleri :))
İyiymişşEvet kuzum çalışıyorum. Veterinerlik için ufak bi uygulama yazıyorum
Zaten hepsi farklı konuşuyoAynn kuzu bnmki ymrtalar radyasyon aliyr ya o yunrtalar adetle atilsin 1 adet donemi gecsinn dmisti aciklamasi buyd yani ama bazi yerlerde izin veriyr farkli gorsleri :)