Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmini kendin mi istedin kuzum doktor mu istedi? R4bi4 R4bi4 ben bu ay kırmızıları görürsem ben de doktora görünmeyi düşünüyorum bir senem doluyor dA o yüzden sordum

Bizde yeni yedik canım çayı da içtik hemen 😀 kız bişey yapmadım yoruldum ya dışarı çıkacaktık vazgeçtik yemek yaptım bitek 🤦🏼‍♀️
Buralarda çıkcak yer de yok ki. Ben bilgisayarda proje yapıyorum, eşim de telefonda dizi izliyo takılıyoruz öyle 😄 Biz çaycı değiliz içmiyoruz hiç 🙈

Rahim filmini kendin mi istedin kuzum doktor mu istedi? R4bi4 R4bi4 ben bu ay kırmızıları görürsem ben de doktora görünmeyi düşünüyorum bir senem doluyor dA o yüzden sordum
Dr istedi canım önce adetin 3. günü, sonra 21. günü gidip tahlilleri yaptiriyorsun eşin semen testi senin de smear testin varsa film istiyor bu sefer

Evet balımm😍
Senin nasıl gidiyor bakalım belirtiler başladı mı😍
Ben öğrendiğimde heyecandan uyuyamıyordum geceleri :))
Saglikla al kcagina bitanemm insallah..kabizlikla ugrasiym kiz :) en son bi ilac yazdirdim smdide karin agrisi yapiyo :))) duzene girer insallah..baska da bisi yk kuzum smdilikk :) pazar gunuuu tekrar kan vericm insallah saglikla yukseliyodur kuzumm

Back
X