- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Oyy kuzumm baya tutcak yaa pahaliyms ordaa..bizim 6000di arabayi satmstm bekarkenki onun parasi vardi kenarda onunla oldu hersy
Aynen birikimim var bi de ben daha uyguna yaptırıyorum tanıdık olduğu içinOyy kuzumm baya tutcak yaa pahaliyms ordaa..bizim 6000di arabayi satmstm bekarkenki onun parasi vardi kenarda onunla oldu hersy
6 yil oldu atlatamadim :)))))))Ben çalışmayı hiç sevmiyorumgün içinde zorlanmıyosan sabahları da kolayca atlatırsın inşallah
Benim şuanki işimde çok rahat iş değiştirmek zorunda kalırsam çok zorlancam bende6 yil oldu atlatamadim :)))))))
Ben de bu kim diyorumKızlar kullanıcı adımı değiştirdim
Komşun dışarı çıkayım bi hava alayım diyo da burda da nerde hava alcam bakalımKomşun
Çık kız bende çıkıcam eşimin uyanmasını bekliyorum alışveriş yapıp kendime gelicem bugün çok mutluyumKomşun dışarı çıkayım bi hava alayım diyo da burda da nerde hava alcam bakalım
Ben boş boş aylaklık etcemÇık kız bende çıkıcam eşimin uyanmasını bekliyorum alışveriş yapıp kendime gelicem bugün çok mutluyum
Çamçeşmeden kaynarcaya uzan geri gelKomşun dışarı çıkayım bi hava alayım diyo da burda da nerde hava alcam bakalım
Burda aktivite yok sıkılıyorum tv ev işi artık eaki dizileri açıyorum mutfakta iş yaparken o kadar baydı burasıBen boş boş aylaklık etcem
Aynen burdaki avmlerde de bi cacık yok ki. Kaynarcaya doğru yürür bi tatlı alır kendimi mutlu ederimBurda aktivite yok sıkılıyorum tv ev işi artık eaki dizileri açıyorum mutfakta iş yaparken o kadar baydı burası
Onu almayı düşündüm sonra vazgeçtim ya bi sarınca başından kalkmam valla dış dünyayla iletişimim kopuyo o dereceAynen burdaki avmlerde de bi cacık yok ki. Kaynarcaya doğru yürür bi tatlı alır kendimi mutlu ederimnetflixe sardım ben bol bol dizi film
Kızlar kullanıcı adımı değiştirdim
Evet bende öyleyimOnu almayı düşündüm sonra vazgeçtim ya bi sarınca başından kalkmam valla dış dünyayla iletişimim kopuyo o derece
Git git bende şimdi tatlı almaya diye gidip kan mı versem senaryoları kuruyorum kafamda
Arkadaşıma alıyom de
Git git bende şimdi tatlı almaya diye gidip kan mı versem senaryoları kuruyorum kafamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?