- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Kız dur daha hemen pes etme gününü bekleBebiş olmadı yine gibi hissediyorum
Git al gel yapalım haaadiiihhaha benimde eczane yan tarafta bi yanım git al bir yanım otur bekle diyor
Kuzu sen acıbademle görüşmeye gittin mi dün aradım önce görüşme ve tetkikler sonra başlıyoruz dediler banaİyiyim canım adeti iple çekiyom tedaviye başlicam. üşengeçlik var çok fenakahvaltı yaptık mutfak savaş alanı gibi toplayacam şimdi
Maşallah3061 olms kuzu tekrar kan vermene gerk yk diyip randevu veerdiler 2 nisanda ilk bulusma :)
İyiyim canım adeti iple çekiyom tedaviye başlicam. üşengeçlik var çok fenakahvaltı yaptık mutfak savaş alanı gibi toplayacam şimdi
Git al gel yapalım haaadiii
Sana söz verdim bende kendimi tutayım bari o zamanhahah kendimi hazır hisetmiyorumşimdi yaparsam bidakinde 30 unda yaparım
Sana söz verdim bende kendimi tutayım bari o zaman
Yok kız yapmicam zaten modum düşük bide negatif çıkarsa ağlamamı durdurabilene aşk olsunbak gizli gizli yapma
Yok kız yapmicam zaten modum düşük bide negatif çıkarsa ağlamamı durdurabilene aşk olsun
Öyle de böyle de yıprancaz gibi ama bakalım nasipo zaman yapıp kendimizi yıpratmayalım bekleyelim gitsin
Aminn aminn kuzumm darisi hepinizin basina olsn insallahh her zaman dualarimdasiniz kuzumMaşallahdua et canım bizlere de darısı başımıza olsun inşallah aminnn
Günaydıın
İşe dönüş nasıl? Zorlandın mıı?Aminn aminn kuzumm darisi hepinizin basina olsn insallahh her zaman dualarimdasiniz kuzum
Aminn aminn kuzumm darisi hepinizin basina olsn insallahh her zaman dualarimdasiniz kuzum
Bence de haklı kana giriş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?