- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
@MrsRedminik kalp0753 kizlar dis gebeligi nerdn cikardiniz Allah korusun yapmayin..
pawlover bnm sadece adet belirtm vardii insallah seninde tek belirtin bu olur kuzum guzel habeelerini bekliyrm az kaldi insallah
Bilmiyorum ya bugün aşırı umutsuzum ağlak bi moddayım@MrsRedminik kalp0753 kizlar dis gebeligi nerdn cikardiniz Allah korusun yapmayin..
pawlover bnm sadece adet belirtm vardii insallah seninde tek belirtin bu olur kuzum guzel habeelerini bekliyrm az kaldi insallah
Ayy zorlanmammi kuzu yaaaa..kiz bnm icin is sikinti degl seviyrm calismayi sabah kalkmak sikinti :))))) is yeri uzak 8.30 mesaisi icin 7de kalkiyrm zorluyr :)İşe dönüş nasıl? Zorlandın mıı?
Gun yaklasiyor ya kuzum onun stresidir uzerindeki dur bakalim birazck sakinlik Rabbim nasip etsn insallah kuzumBilmiyorum ya bugün aşırı umutsuzum ağlak bi moddayımhayırlısı olsun inşallah
Ben çalışmayı hiç sevmiyorumAyy zorlanmammi kuzu yaaaa..kiz bnm icin is sikinti degl seviyrm calismayi sabah kalkmak sikinti :))))) is yeri uzak 8.30 mesaisi icin 7de kalkiyrm zorluyr :)
Ayy zorlanmammi kuzu yaaaa..kiz bnm icin is sikinti degl seviyrm calismayi sabah kalkmak sikinti :))))) is yeri uzak 8.30 mesaisi icin 7de kalkiyrm zorluyr :)
umutsuzluğa kapılma ya bi dur heleGünaydıınbekliyim bakalım ama umut 0 hiç heycanım kalmadıı
Amiin inşallah bakalım ama bi sebep uydurur ağlarım bugün gibime geliyo dokunsalar dökülcekGun yaklasiyor ya kuzum onun stresidir uzerindeki dur bakalim birazck sakinlik Rabbim nasip etsn insallah kuzum
Poff snide zorluyodur ne bilim yaa 6 yil doldu sanki 20 yildir calisiym emekliligi gorurmuyuzz bilmemkıızz bende 8 mesaisi için 6:30 da kalkıyorum 7:15 otobüsüne biniyorum
ben fulya acıbademe gittim kuzenim randevuyu ayarladı bana bende fiyatı merak ettim malum acıbademden bahsediyoruzKuzu sen acıbademle görüşmeye gittin mi dün aradım önce görüşme ve tetkikler sonra başlıyoruz dediler bana
Fiyat demediler mi sana bide hangisini aradınKuzu sen acıbademle görüşmeye gittin mi dün aradım önce görüşme ve tetkikler sonra başlıyoruz dediler bana
Deli kizz yaa duygusala baglamissin sen bugun :)))Amiin inşallah bakalım ama bi sebep uydurur ağlarım bugün gibime geliyo dokunsalar dökülcek
Evet canımtüp bebek tedavisine mi canım :)
İyi bari bende sonuca göre gitmeyi düşünüyorum bakalım görüşmeye kısmetse telefonda 9450 dediler banadaben fulya acıbademe gittim kuzenim randevuyu ayarladı bana bende fiyatı merak ettim malum acıbademden bahsediyoruztelefonda fiyat almıştım 9500 dediler ama görüşme falan filan demediler zaten bi sonraki gün görüşme yaptım muayne etti sonuçlara baktı adet olunca gel başlayalım dedi
Poff snide zorluyodur ne bilim yaa 6 yil doldu sanki 20 yildir calisiym emekliligi gorurmuyuzz bilmem
Banada öyle dediler ama gidince o fiyat 9500 oluyoİyi bari bende sonuca göre gitmeyi düşünüyorum bakalım görüşmeye kısmetse telefonda 9450 dediler banada
Oyy kuzumm baya tutcak yaa pahaliyms ordaa..bizim 6000di arabayi satmstm bekarkenki onun parasi vardi kenarda onunla oldu hersyben fulya acıbademe gittim kuzenim randevuyu ayarladı bana bende fiyatı merak ettim malum acıbademden bahsediyoruztelefonda fiyat almıştım 9500 dediler ama görüşme falan filan demediler zaten bi sonraki gün görüşme yaptım muayne etti sonuçlara baktı adet olunca gel başlayalım dedi
ben fulya acıbademe gittim kuzenim randevuyu ayarladı bana bende fiyatı merak ettim malum acıbademden bahsediyoruztelefonda fiyat almıştım 9500 dediler ama görüşme falan filan demediler zaten bi sonraki gün görüşme yaptım muayne etti sonuçlara baktı adet olunca gel başlayalım dedi
Ben hiç pazarlık yapamıyorum da eşime yaptırırım artıkBanada öyle dediler ama gidince o fiyat 9500 oluyoindirim talep et indirim yapmıyoruz derlerse diretmeye devam et 8500 yada 8 e kadar düşüyoruz normalde dediler doğruluk payını bilmiyorum ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?