Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy zorlanmammi kuzu yaaaa..kiz bnm icin is sikinti degl seviyrm calismayi sabah kalkmak sikinti :))))) is yeri uzak 8.30 mesaisi icin 7de kalkiyrm zorluyr :)
Ben çalışmayı hiç sevmiyorum gün içinde zorlanmıyosan sabahları da kolayca atlatırsın inşallah

Kuzu sen acıbademle görüşmeye gittin mi dün aradım önce görüşme ve tetkikler sonra başlıyoruz dediler bana
ben fulya acıbademe gittim kuzenim randevuyu ayarladı bana bende fiyatı merak ettim malum acıbademden bahsediyoruz telefonda fiyat almıştım 9500 dediler ama görüşme falan filan demediler zaten bi sonraki gün görüşme yaptım muayne etti sonuçlara baktı adet olunca gel başlayalım dedi

İyi bari bende sonuca göre gitmeyi düşünüyorum bakalım görüşmeye kısmetse telefonda 9450 dediler banada

İyi bari bende sonuca göre gitmeyi düşünüyorum bakalım görüşmeye kısmetse telefonda 9450 dediler banada
Banada öyle dediler ama gidince o fiyat 9500 oluyo indirim talep et indirim yapmıyoruz derlerse diretmeye devam et 8500 yada 8 e kadar düşüyoruz normalde dediler doğruluk payını bilmiyorum ama

Oyy kuzumm baya tutcak yaa pahaliyms ordaa..bizim 6000di arabayi satmstm bekarkenki onun parasi vardi kenarda onunla oldu hersy

iyi o zaman canım hakında hayırlısı kendini sıkıntıya sokma, güzel haberlerini alırız inş :)

Banada öyle dediler ama gidince o fiyat 9500 oluyo indirim talep et indirim yapmıyoruz derlerse diretmeye devam et 8500 yada 8 e kadar düşüyoruz normalde dediler doğruluk payını bilmiyorum ama
Ben hiç pazarlık yapamıyorum da eşime yaptırırım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…