- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Canimsin bir daha kimyasal yasamazsin bebisin gelir insallah sana kuuzumm.dualarimdasiniz.Ay sali dedin yaa kalbm nasi hizli attiii...kuzumm insallah guzel haberlerle donerm kuzum bni sevindirir..hayirlisi Allahtan..Yok ben yaşamıyodum böyle bi kimyasal gebeliğimde yaşamıştım. Evet baya dalga konusu oldum evdehadi salı olsun da bebişten haber alalımm
yani bi de erken regl oldun canimOlabilir kuzum kimyasal gebeliğimde de benzer olmuştum belki de öyledir
kız yapsana aaatest var ama erken gene böyle çıkacak son testim yapmam
yaa en sevdiğim yiğen sevmekYeğenlerimi mıncırdamaya geldim bugünsen napıyosun
Hayırlısıyla sağlıklı nur topu gibi bebiş gelsinCanimsin bir daha kimyasal yasamazsin bebisin gelir insallah sana kuuzumm.dualarimdasiniz.Ay sali dedin yaa kalbm nasi hizli attiii...kuzumm insallah guzel haberlerle donerm kuzum bni sevindirir..hayirlisi Allahtan..
kaç gün var batadaha erken boşa gitcek yapmam
Hiç bilmiyorum bakalım bu aydan umutluyum ama çokta umut moduna girmek istemiyorum testlerim de boşa gittiyani bi de erken regl oldun canim
Çok yaramaz 2 numara olan canımızı okuyoyaa en sevdiğim yiğen sevmekne güzesl
yine alırsın şeker amann nolcak:)Hiç bilmiyorum bakalım bu aydan umutluyum ama çokta umut moduna girmek istemiyorum testlerim de boşa gitti
Daha test mest yapmicam adetim şöyle bi hafta falan geciksin gidiyim direk keseyi göriyimyine alırsın şeker amann nolcak:)
kaç gün var bata
Çok yaramaz 2 numara olan canımızı okuyo
Bi kız bi erkekcinsiyetleri ne canım
ohh misDaha test mest yapmicam adetim şöyle bi hafta falan geciksin gidiyim direk keseyi göriyim
kızım bizi çileden çıkarma erkendiyor bir deyarın :)
kızım bizi çileden çıkarma erkendiyor bir deyap işte varsa çıkar zaten da
6 ve 4yerim onları yaşları kaç
Hadi inşallah hepimizinki bir gelsin kurtulalımmohh misınşaallah önümüzdeki ay dediğin gibi olacak balım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?