- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Nasılsın komşumHayırlı akşamlaar
İyiyim komşum kurabiye yapıyorum sen nasılsınNasılsın komşum
İyi komşum çay içiyom bendeİyiyim komşum kurabiye yapıyorum sen nasılsın
Afiyet olsuunİyi komşum çay içiyom bendekolay gelsinn
Saol cnmAfiyet olsuun
Aşılama tedavisi için Kullandığın ilaçlar varsa onlardan kaynaklıdır cnmYa kızlar ayıptır söylemesi bişey sorcam ben ayağa kalkınca bişey düşüyomuş gibi yada altıma kaçırıyomuşum gibi hissediyorum çok parçalı adet oluyorum. Neden olabilir ki sizce? Önceden böyle değildi
Sadece çatlatma iğnesi oldumAşılama tedavisi için Kullandığın ilaçlar varsa onlardan kaynaklıdır cnm
Hımmm onu bilmiyom ben klomen ve çatlatma iğnesini kullandığımda senin gibi olmuştum afedersin avuç içi kadar büyük parça halinde geliyordu adetimSadece çatlatma iğnesi oldum
Öyle büyük değil ama sürekli bişey düşürüyomuşum gibi hissediyorum tutasım geliyo düşmesin diyeHımmm onu bilmiyom ben klomen ve çatlatma iğnesini kullandığımda senin gibi olmuştum afedersin avuç içi kadar büyük parça halinde geliyordu adetim
Öyle büyük değil ama sürekli bişey düşürüyomuşum gibi hissediyorum tutasım geliyo düşmesin diye
Eşimde dalga geçiyo ne tutup duruyosun sünnetli çocuk gibi diyegüldürdün kız yat o zaman
HahahaEşimde dalga geçiyo ne tutup duruyosun sünnetli çocuk gibi diyeyatcam birazdan kayınvalidemin günü varmış ona yapıyom kurabiyeleri son tepsi fırında
TeşekkürleerHahahaafiyetle yiyin canım ellerine sağlıkl
Hadi inşallah bebiştir. Benim prolaktinden öküz gibi oldular aylardır şiş ağrılı geziyorum bi süre sonra alışıyo insanYa ben zayıf olduğum için göğüslerim küçük. Adete yakın doğal olarak göğüsler şişiyo ya benimde öyle oluyo ve süt bezlerini elimle hissedebiliyorum. 4 gün kaldı adetime ama ilk defa bu kadar şişti ve ağrı yapıyoDüzgün yatamıyom bile. İster istemez geriyo bu durum beni
Sanmıyom valla ama yinede %15 ihtimal veriyorumHadi inşallah bebiştir. Benim prolaktinden öküz gibi oldular aylardır şiş ağrılı geziyorum bi süre sonra alışıyo insan
Az kaldı annesi azcık daha sabret bol bol oku yavruna sağlıcakla ilerlesin süreç inşaallahInsallah bitanem gorsem rahatlicm insallah :) sali cabucak gelsin istiyrm :)
Allah razi olsn kuzumm insallahhh okuyrm kuzumm ayetel kursi fatiha suresi annem gunde 7 kere elini koy oku dedi..Rabbime emanet..ya bi de kasim anneleri topiginde 4 kisi art arda dusuk yapti kuzu ondn da etkilendm biraz..sen diyordunda etkilendm diye kiziyodum sana annene gittigin donemdi...oyle rahat olmuyomussun gercektn..yasamadan anlasilmiyr..Allah buyuk kuzum insallah saglikla buyur yavrmAz kaldı annesi azcık daha sabret bol bol oku yavruna sağlıcakla ilerlesin süreç inşaallah
Kuzum bnm hep ole parcali olurdu yaa rahim temizleniyr diye dusunurdum..ozellikle 3. Gun abovv :))Eşimde dalga geçiyo ne tutup duruyosun sünnetli çocuk gibi diyeyatcam birazdan kayınvalidemin günü varmış ona yapıyom kurabiyeleri son tepsi fırında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?