- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
Bende şey okudum rahim kendini gebeliğe hazırlıyo kalınlaşıyo gebelik olmayınca o dökülüyo ama ne kadar doğru bilmiyorumKuzum bnm hep ole parcali olurdu yaa rahim temizleniyr diye dusunurdum..ozellikle 3. Gun abovv :))
Günaydıın inşallah gelmeezgünaydın beybiler
adet belirtisi sıfır
Günaydıın inşallah gelmeez
kız ben senin testinde silik görmüştüm geçen.günaydın beybiler
adet belirtisi sıfır
kuzu bana senin bebiş vardı kimyasal oldu gibi geldiYa kızlar ayıptır söylemesi bişey sorcam ben ayağa kalkınca bişey düşüyomuş gibi yada altıma kaçırıyomuşum gibi hissediyorum çok parçalı adet oluyorum. Neden olabilir ki sizce? Önceden böyle değildi
kız ben senin testinde silik görmüştüm geçen.
ben cevaplycaktim ama o esnada tel gelmişti herhaldehadi canımeminmisin herkes burda bembeyaz dedi ama
hadi canımeminmisin herkes burda bembeyaz dedi ama
Ojudugun sende oyledir muhtemelen kuzum daha once olmadiysa..bnde oluyodu cogu adetimde..Kiz ck komik oluyooo gercektn 3. Gunu ben yermdmn kalkmak istemiydm :))))Bende şey okudum rahim kendini gebeliğe hazırlıyo kalınlaşıyo gebelik olmayınca o dökülüyo ama ne kadar doğru bilmiyorumcidden tutasım geliyo düşmesin diye bi tuhaf hallere girdim
Hadi inşallah kuzumgünaydın beybiler
adet belirtisi sıfır
Test varmi yanndabilmiyom ki anlayamadım anlayan varmı
Hadi inşallah kuzum
test isterizbilmiyom ki anlayamadım anlayan varmı
Test varmi yannda
test isteriz
Yeğenlerimi mıncırdamaya geldim bugünkısmet bakalım beklemedeyiiim
sen napıyon canım
Yok ben yaşamıyodum böyle bi kimyasal gebeliğimde yaşamıştım. Evet baya dalga konusu oldum evdeOjudugun sende oyledir muhtemelen kuzum daha once olmadiysa..bnde oluyodu cogu adetimde..Kiz ck komik oluyooo gercektn 3. Gunu ben yermdmn kalkmak istemiydm :))))
Ck sivi almadiysan yapsanmi ki kuzum :)test var ama erken gene böyle çıkacak son testim yapmam
Olabilir kuzum kimyasal gebeliğimde de benzer olmuştum belki de öyledirkuzu bana senin bebiş vardı kimyasal oldu gibi geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?