Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum bnm hep ole parcali olurdu yaa rahim temizleniyr diye dusunurdum..ozellikle 3. Gun abovv :))
Bende şey okudum rahim kendini gebeliğe hazırlıyo kalınlaşıyo gebelik olmayınca o dökülüyo ama ne kadar doğru bilmiyorum cidden tutasım geliyo düşmesin diye bi tuhaf hallere girdim

kuzu bana senin bebiş vardı kimyasal oldu gibi geldi

Bende şey okudum rahim kendini gebeliğe hazırlıyo kalınlaşıyo gebelik olmayınca o dökülüyo ama ne kadar doğru bilmiyorum cidden tutasım geliyo düşmesin diye bi tuhaf hallere girdim
Ojudugun sende oyledir muhtemelen kuzum daha once olmadiysa..bnde oluyodu cogu adetimde..Kiz ck komik oluyooo gercektn 3. Gunu ben yermdmn kalkmak istemiydm :))))

Ojudugun sende oyledir muhtemelen kuzum daha once olmadiysa..bnde oluyodu cogu adetimde..Kiz ck komik oluyooo gercektn 3. Gunu ben yermdmn kalkmak istemiydm :))))
Yok ben yaşamıyodum böyle bi kimyasal gebeliğimde yaşamıştım. Evet baya dalga konusu oldum evde hadi salı olsun da bebişten haber alalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…