- 16 Aralık 2017
- 4.724
- 7.473
- 108
Aleykum selam babaa :)))Selamun aleyküm hatunlar
Ölmez kız niye ölsün benim menekşelerim var bi gün balkonu açık unuttum fırtına vardı yine bişey olmadıAşağıdalar uçmazlarda ölmesinler yeter
Daha küçük ablası fidelerimm biber domates olcak cücüklerimÖlmez kız niye ölsün benim menekşelerim var bi gün balkonu açık unuttum fırtına vardı yine bişey olmadı
Napıyosunuz bakimolsun cigeramınmüthiş oldu
Ayy inş bişey olmamıştır kızz yan yatmasalar bariDaha küçük ablası fidelerimm biber domates olcak cücüklerim
İnşallah bakalım eve gidince bakcamAyy inş bişey olmamıştır kızz yan yatmasalar bari
Yaaa hepiniz yaşayın bu duyguları inşaallahAllah razi olsn kuzumm insallahhh okuyrm kuzumm ayetel kursi fatiha suresi annem gunde 7 kere elini koy oku dedi..Rabbime emanet..ya bi de kasim anneleri topiginde 4 kisi art arda dusuk yapti kuzu ondn da etkilendm biraz..sen diyordunda etkilendm diye kiziyodum sana annene gittigin donemdi...oyle rahat olmuyomussun gercektn..yasamadan anlasilmiyr..Allah buyuk kuzum insallah saglikla buyur yavrm
Ben yorgunuumİyilik seni sormalı komşum
Ben yorgunuumbugün zıpladım manyak gibi zayıflicam diye her yanım hamlamış
Günlerdir yatıyom bebe olmamasını kutladımkız fazla yorulmasaydın birden yüklenme o kadar
Şakacııı. Niye gidemedinGünlerdir yatıyom bebe olmamasını kutladımevime de gidemedim ağliciğim
Ev alcaz diye arabayı sattıkŞakacııı. Niye gidemedin
Ev alcaz diye arabayı sattıkarabayı satınca da minibüsü gözü kesmedi beyimin kaldık burda
Ben gezme olsun hiç farketmezhaa şu mesele minibüste çekilmiyo pek valla itiş kakış hep
Bende öyleyim ama biraz da rahat gitmek isterim toplu taşımadaBen gezme olsun hiç farketmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?