- 21 Mart 2017
- 3.932
- 9.391
- 158
Tanımıyorum ama allah hayırlı evlat eylesin inşallah rabbim analı babalı büyütsün kuzucuk şimdi pamuk gibidir de o
Kulaklığım olduğu sürece dünya yansa umursamamBende öyleyim ama biraz da rahat gitmek isterim toplu taşımadabazen yolcu nerdeyse kapıdan taşacak gibi oluyo hele yazın anamm bi fena oldum aklıma gelince
O arkadaşımız da bizimle birlikte bekleyenlerden canım :) bebeği küvözdeymiş erken Doğum yaptı maalesef duanızı eksik etmeyinTanımıyorum ama allah hayırlı evlat eylesin inşallah rabbim analı babalı büyütsün kuzucuk şimdi pamuk gibidir de o
İnşallah tez zamanda sağlığına kavuşur bebiş annesine de geçmiş olsunO arkadaşımız da bizimle birlikte bekleyenlerden canım :) bebeği küvözdeymiş erken Doğum yaptı maalesef duanızı eksik etmeyin
O kadar soğuk mu kız ben üşümüyomResmen donucam ya sıcak su torbası aldım yanıma yine üşüyom
Bende sorun var bi kaç gündür durduk yerde üşüyorum normalde soğuk değilO kadar soğuk mu kız ben üşümüyom
Günaydın canım rabbim hayırlısını versin inşallahhhGünaydın hanımlar
kırmızılar gelmedidualarınıza benide ekleyin
Günaydın canım rabbim hayırlısını versin inşallahhh
İyi diyelim iyi olsunamin inşallah beybim sen nasılsın napıyorsun
dovecem bu kızı:) test yapsana lenGünaydın hanımlar
canım nasılsın ben hamileyim hatırlarınki beniNegatif canim. Bugun tam gunumde adet oldum ve cok agrim var
Günaydın hadi inşallah gelmiştir minik kuzuGünaydın hanımlar
Günaydın hadi inşallah gelmiştir minik kuzu
Ck dogru diysn bitanmm Allaha emantler insallah..sen nasil oldnn kuzumYaaa hepiniz yaşayın bu duyguları inşaallahbenimle hamile kalan bi arkadaş da yolun yarısında kaybetti yavrusunu ama herkes aynı olacak diye bi şey yok sen hep tevekkül et ve şunu düşün Rabbim ona alacak nefes verdiyse sen ne yaparsan yap o gelecek vermediyse de ne yaparsan yap tutamıyosun maalesef tedbirimizi alıp takdiri yaradana bırakmaktan başka çaremiz yok... okumamaya çalış kötü olayları büyür inşaallah sen duanı et pozitif ol inan daha ceninken bile hissediyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?