Yoksa da sıkma tatlı canınıinşallahbu sıkıntılarda bir güneş gibi parlasın varsa :) yoksada canım sağolsun
çıkmaz çıkmazbeklicez
Ah ne güzelcanım nasılsın ben hamileyim hatırlarınki beni
Amiiin canım inşaallah:)
Elhamdulillah canım iyiyim bu araCk dogru diysn bitanmm Allaha emantler insallah..sen nasil oldnn kuzum
Yoksa da sıkma tatlı canını
dövme kızbelki bişiler var snra pişman olursun bak
iyi madem
Cok sukur kuzumm saglikla tamamla surecini insallahElhamdulillah canım iyiyim bu ara
Amiiinn inşaallah hepimizinkini canım ... Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşaallahCok sukur kuzumm saglikla tamamla surecini insallah
Aminnnnn aminnnn kizlarimizin hepsine insallah ard arda alsak ne guzel olur haberleri insallah o gunlerde gelicekAmiiinn inşaallah hepimizinkini canım ... Rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşaallah
Hadi inşallahöyle yavru gecikti ya buda minnoş bi ümit
Hadi inşallah
Olsun nolcak halısız ev moda şimdiyarın misafirler gelecekti . bugün halılar yıkamaya gitti :) sevgili köpücüğüm kirlettide
Gelecek tabi inşaallahAminnnnn aminnnn kizlarimizin hepsine insallah ard arda alsak ne guzel olur haberleri insallah o gunlerde gelicek
Olsun nolcak halısız ev moda şimdibende hala evime gidemedim
Kaç valla evde darlanıyo insan al köpüşünü kaçhaha en iyisi yapazar günü eşim çalışıyor bende evdeyim benimde kaçasım var evden
Kaç valla evde darlanıyo insan al köpüşünü kaç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?