- 15 Aralık 2018
- 8.427
- 20.273
- 348
bilmiyorum canım bakalım yarın kendi doktoruna göstercez, beb bu şartlarda normal yoldan gebelik olmazmı dedim, doktorum öyle birşey söyleyemem sperm az ama sonuçta var bir bakmışsın hamile kalmışsın dedi aöa sanırım aşılama olacak.hmmmnolcek şimdi beklemekten başka çare yok
bilmiyorum canım bakalım yarın kendi doktoruna göstercez, beb bu şartlarda normal yoldan gebelik olmazmı dedim, doktorum öyle birşey söyleyemem sperm az ama sonuçta var bir bakmışsın hamile kalmışsın dedi aöa sanırım aşılama olacak.
Merhaba canım nasıl sonuçlar, kaç olmuşkendi doktoru yerinde yoktu benim doktoruma gösterdik canım malesef çok fazla bir artış yok değerlerinde birde kendi doktoruna göstersin o baksın dedi yarın tekrar gidicez
sen hamilesin bizden mi saklıyorsunanladım canım
Bencede bencedesen hamilesin bizden mi saklıyorsun
canım çok düşük yine sonuçlar tam aklımda değil eşimde dökümleri ama benim doktorum bariz bir artış yok ilkine göre dediMerhaba canım nasıl sonuçlar, kaç olmuş
yok anacim artık kimseyi zorlamiycaz test yap diye =)Bencede bencedebiz burda aman bırı hamile kalsada sevinek diyoz emme
ne kullandınız kuzum, kür yaptınız micanım çok düşük yine sonuçlar tam aklımda değil eşimde dökümleri ama benim doktorum bariz bir artış yok ilkine göre dedi
emodex kullandık keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu kullanmıştık birdene kullandınız kuzum, kür yaptınız mi
Günaydııngünaydın canımlar nasılsınız
pawlover dün giremedim full time temizlik yaptım halıları yıkamaya verdim pertim
Dimi biz bize yapar atarız kuzuyok anacim artık kimseyi zorlamiycaz test yap diye =)
sen hamilesin bizden mi saklıyorsun
Bencede bencedebiz burda aman bırı hamile kalsada sevinek diyoz emme
anladım kuzum hayırlısı olur inşaallah yaemodex kullandık keçiboynuzu kürü ve çakşır suyu kullanmıştık birde
sen sözünü tutarsin biliyorum canımDimi biz bize yapar atarız kuzu
Günaydıınbugün de ben giremem herhalde ofisteyim
yok anacim artık kimseyi zorlamiycaz test yap diye =)
hayırlısı canım sanırım aşılama dicekler aşılama derlersede bu sene kalır artık bebek işi yılbaşına anca oluranladım kuzum hayırlısı olur inşaallah ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?