e adet oldum demiştin sen hayırdır inşallahİnşallah bi bebiş haberiyle daha şenleniriztüm gündür midem bulanıyo kusuyorum böyle bayılcak gibi hissediyorum accayip kötü hissediyorum
Oldum zaten komşum bilmiyorum ki üşüttüm heraldee adet oldum demiştin sen hayırdır inşallah
Dikkat et canım ya bende de sabahtan beri bi baş ağrısı var geçmek bilmediOldum zaten komşum bilmiyorum ki üşüttüm heralde
Geçmiş olsunDikkat et canım ya bende de sabahtan beri bi baş ağrısı var geçmek bilmedi
Günaydıngünaydın hanımlar
Günaydın
Hastanasılsın canımm
Hastasen nasılsın kuzum
Günaydın babygünaydın hanımlar
Teşekkürleergeçmiş olsun beybi çok gezdin çabuk üşüttün bak
Günaydın babynaber gittinmi doktora ne dedi anlatt
Hadi inşallah ilaçla açılır ameliyatla uğraşmazsıngittim canım gebelik yok. tüpün biri tıkalı olduğu için onu almamız gerek diyor hsg sonucuna göre. ama ilaçlı tedavide varmış 5 ay süren. cmt günü gel bu sefer hsg ben çekicem dedi. bende ameliyat istemiyorum tekrardan hem maddi hemde manevi çok yıpratıyor. ilaçlı tedavi deneyeceğim.
Teşekkürleerhaftasonuna kadar iyileşmem gerek daha gezme listem var
Geloooobenide al yanınaa bee
Hadi yaaaagittim canım gebelik yok. tüpün biri tıkalı olduğu için onu almamız gerek diyor hsg sonucuna göre. ama ilaçlı tedavide varmış 5 ay süren. cmt günü gel bu sefer hsg ben çekicem dedi. bende ameliyat istemiyorum tekrardan hem maddi hemde manevi çok yıpratıyor. ilaçlı tedavi deneyeceğim.
Hadi inşallah ilaçla açılır ameliyatla uğraşmazsın
Yaramıştır inşallahinşallah canım ya bir sürü brokoli suyu içmiştim acaba onlar işe yaradımı merak ediyorum ve aslan perçemi çayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?