ama soyleyebilirdin kuzucum hatirliyorsan çok ısrar etmiştimvalla temiz çıktı testler
neden canım, yapacaklarsa yaptırın işte nolcak kihayırlısı canım sanırım aşılama dicekler aşılama derlersede bu sene kalır artık bebek işi yılbaşına anca olur
ama soyleyebilirdin kuzucum hatirliyorsan çok ısrar etmiştim
aşılama yapınca dikkat etmek yatıp dinlenmek gerekiyor ya canım eşimin kardeşinin düğünü var bu sene eylülde şehir dışına gidilip gelincek sürekli ve yardım edecek başka kimse olmadığı için her işe biz koşucaz mecbur, yaptırsamda tutmaz o yoğunlukta zatenneden canım, yapacaklarsa yaptırın işte nolcak ki
Niye kızben akşam yaptım eve gidince. eve gidince girmiyorum foruma ve pazar günleri
Tişikkürleeranladım canım kolay gelsin uğradıkça ses ver
aa ama eylüle daha çok var canım ertelemeyin bence kuzumaşılama yapınca dikkat etmek yatıp dinlenmek gerekiyor ya canım eşimin kardeşinin düğünü var bu sene eylülde şehir dışına gidilip gelincek sürekli ve yardım edecek başka kimse olmadığı için her işe biz koşucaz mecbur, yaptırsamda tutmaz o yoğunlukta zaten
bakalım kuzum bir eşimin doktoruda görsündeaa ama eylüle daha çok var canım ertelemeyin bence kuzum
Tabi laaasen sözünü tutarsin biliyorum canım
Haa kızar mı ben benimkine demeden kaydolmuştum bişey dememiştieşimin haberi yok
Çık biraz dolaş hava alKızlar bi uyumuşum sabah 11 den sonra yeni uyandım sersem gibiyim yahu yorgun hissediyom kendimi başım 10 ton ağırlığında gibi nasıl geçer tavsiyesi olan var mı
Hiç öyle bi havam yok kız böyle yemek yesem yatsam işleri biri yapsaÇık biraz dolaş hava al
Hava alınca gelirsin biraz kendine bende işe yarıyoHiç öyle bi havam yok kız böyle yemek yesem yatsam işleri biri yapsa
Haa kızar mı ben benimkine demeden kaydolmuştum bişey dememişti
Yemek yaptım yedim daha iyiyim adetim başlıyoHava alınca gelirsin biraz kendine bende işe yarıyo
Hmmmm o zaman kızdırma kocanı gelmeSevmiyor böyle şeyleri
Hadi bakalım başlasın tedavinYemek yaptım yedim daha iyiyim adetim başlıyo
Yarın aricam bakalım yarın ya da Çarşamba giderim. Ne oldu sanaHadi bakalım başlasın tedavinben bugün çok kötüyüm ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?