• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KuZum benim sende benim aklımdaydı bugün @Umithepvar da hiç yazmıyo aklımdaydınız bugün bereketli değerlendirmeler olsun inşaallah sonucu da gelsin :):) bende bugün sonuç göstermeye geldim tsh :3,19 çıktı ama doktor sıkıntı yok dedi değişik bi şekilde ve bugün kalp atışını duydu doktor bana dinletmedi ne yazık ki tehlikeli falan dedi ben dinlemek için o kadar bekledim ultrasona göre 6+2 miş geç döllenme herhalde darısı size olsun inşaallah :):):)
kalp kalbe karşı bitanem. tsh ile ilgili yazmıştım ama burada da olsun. ben dahiliyeye göstermen taraftarıyım, en azından doktor gözetiminde olsun. o da ilaca gerek yok derse ne ala. ki ilaç gerekse bile hiiç sorun etme. geç döllenme diyosun ha,i geç yumurtladığını düşünüyor muydun? ben de 15. gündeyim bakalımmm neler olcek

Ben de merak ediyorum balım, Allah'tan hayırlısı :)
aynen kuzum her şey güzel ilerlesin inşallah. akıntı niye görmedin acaba. kasık ağrın olmuş muydu peki?

Yavrmm son 6..bnde bi sinir stres harbi sorma..baya bi olumsuzluk hakimm bnde :KK43: burayida olumsuz etkilemeyeyim diye okuyup cikiyrm sacma sapan bi ruh hali icindeym anlayacagin canisi..sende degerlendir kacirma emmi kuzummmm
uuu son 5 yani şimdi, heyecan tavan desene! neden olumsuz düşünüyorsun beybim yaa
ben de kaçırmamaya çalışıyorum :D

Sen de var biseyler ben hissediyorum :KK8:
Allahım nolur nolur nolur :dua:
Ekim bize şans getirsin :dua::dua:

Normalde Aralıkta başlıcaktım çalışmalara Annemin illa hemen başla demesının bir nedeni olması lazım:KK51: Yaa daa aralığa kadar acemiliği atmamız için bir sebepti ..

Uf çabuk gel 13 Ekim :bicak:
13 üde heç sevmem :kusmuk:

Az önce bi grupta okudum. Bebek olmasın diye ne yapmam gerekiyor diye sormuşlar... Aklıma hemen topiğimiz geldi. Koştum geldim. Vardır rabbimin bi bildiği...

Oo hadi bakalim; insallah tutar... Senin kac ay olmustu canim denemeye baslayali bir de duzenli mi adetlerin vs?
canım 1 seneye yaklaştı. adetlerim çok düzenli değil ama ortalama 30-33 günde bir oluyorum. bir ara pco mu acaba demişti dr. ama sanırım sorun yok. eşimde biraz sayı azlığı sorunu var.. sen ne durumdasın??

canım 1 seneye yaklaştı. adetlerim çok düzenli değil ama ortalama 30-33 günde bir oluyorum. bir ara pco mu acaba demişti dr. ama sanırım sorun yok. eşimde biraz sayı azlığı sorunu var.. sen ne durumdasın??
canım sayı azlığı için doktor bişey dedimi benim eşimdede sayı azlığı sorunu var randevu alıcam haftaya o yogun calısıyor

Allahım nolur nolur nolur :dua:
Ekim bize şans getirsin :dua::dua:

Normalde Aralıkta başlıcaktım çalışmalara Annemin illa hemen başla demesının bir nedeni olması lazım:KK51: Yaa daa aralığa kadar acemiliği atmamız için bir sebepti ..

Uf çabuk gel 13 Ekim :bicak:
13 üde heç sevmem :kusmuk:
Aminn aminn eger bu ay gebelik olursa insaallah haziranda anne oluyorum o ay esimin dogdugu ay kimbilir ayni gune denk gelirler belki :anne:
Bence de erkenden baslaman iyi olmuss hemen de gelmis bebisin sanki :emir_bebek:

Az önce bi grupta okudum. Bebek olmasın diye ne yapmam gerekiyor diye sormuşlar... Aklıma hemen topiğimiz geldi. Koştum geldim. Vardır rabbimin bi bildiği...

Oyy Kuzum benim, Rabbim gönlüne göre versin inşallah :)

Bende pko var; 3 ayri doktor da pko dedi zaten adet duzensizligim de var. 3. ayim klomen tedavisinde; dun catlatma ignemi oldum doktor 36 sa sonra dedi ama ben dinlemedim valla dun aksam da degerlendirdim.
Cunku ben artik 36 saatten once catladigina inaniyorum eger oyleyse d kacirdik onceki iki ayda hep...

canım sayı azlığı için doktor bişey dedimi benim eşimdede sayı azlığı sorunu var randevu alıcam haftaya o yogun calısıyor
canım şöyle ki, erkekte sonuç olumsuz çıktığında tek bir teste bağlı kalmıyorlar. testin tekrarını istiyorlar durumu netleştirmek için. bize de tekrarlamamızı önerdiler, biz biraz akışına bıraktık. o nedenle sana yardımcı olamayacağım. .
ama genel manada keçiboynuzu kürü ya da çaksır suyu önerenler oluyor, bilgine..

Bende pko var; 3 ayri doktor da pko dedi zaten adet duzensizligim de var. 3. ayim klomen tedavisinde; dun catlatma ignemi oldum doktor 36 sa sonra dedi ama ben dinlemedim valla dun aksam da degerlendirdim.
Cunku ben artik 36 saatten once catladigina inaniyorum eger oyleyse d kacirdik onceki iki ayda hep...
en azından pko olmasının netleşmesi, yani sorunun teşhisi bile önemli bir adım...
klomen ve iğne konusunda bilgi sahibi değilim ama yumurta çatlasa da 24 saate yakın bir bekleme süresi var. o nedenle önceki aylarda kaçırmışmısınızdır emin olamadım.

merhaba bayanlar doktorlar genelde antibiyotik yazıyormuş hsgden sonra banada yazdıda ben hsgden hemen sonra yumurtladıgım ıcın kullanmadım. Kullanan yada kullanmayan varmı. bu aralar kasıklarım agrıyor şimdi birde enfeksiyon ile ugrasmayayım

merhaba bayanlar doktorlar genelde antibiyotik yazıyormuş hsgden sonra banada yazdıda ben hsgden hemen sonra yumurtladıgım ıcın kullanmadım. Kullanan yada kullanmayan varmı. bu aralar kasıklarım agrıyor şimdi birde enfeksiyon ile ugrasmayayım
Canim hsg sonrasi zaten korun demiyor mu?

canım şöyle ki, erkekte sonuç olumsuz çıktığında tek bir teste bağlı kalmıyorlar. testin tekrarını istiyorlar durumu netleştirmek için. bize de tekrarlamamızı önerdiler, biz biraz akışına bıraktık. o nedenle sana yardımcı olamayacağım. .
ama genel manada keçiboynuzu kürü ya da çaksır suyu önerenler oluyor, bilgine..

en azından pko olmasının netleşmesi, yani sorunun teşhisi bile önemli bir adım...
klomen ve iğne konusunda bilgi sahibi değilim ama yumurta çatlasa da 24 saate yakın bir bekleme süresi var. o nedenle önceki aylarda kaçırmışmısınızdır emin olamadım.
Bilmem ki iste; esimin de sonuclari fena degil aslinda iyi ama evet belki de yine de tutturduk ama olmadi. Iste bu ay da olmazsa bir sonraki ay hsg cektirecegim.
Yalniz soyle ki yumurtlama oncesi olan iliski daha yuksek ihtimalle tutuyor; yani yumurta catladiginda tuplerde sperm olsa daha iyi ihtimalle dolleniyor.

kalp kalbe karşı bitanem. tsh ile ilgili yazmıştım ama burada da olsun. ben dahiliyeye göstermen taraftarıyım, en azından doktor gözetiminde olsun. o da ilaca gerek yok derse ne ala. ki ilaç gerekse bile hiiç sorun etme. geç döllenme diyosun ha,i geç yumurtladığını düşünüyor muydun? ben de 15. gündeyim bakalımmm neler olcek

aynen kuzum her şey güzel ilerlesin inşallah. akıntı niye görmedin acaba. kasık ağrın olmuş muydu peki?

uuu son 5 yani şimdi, heyecan tavan desene! neden olumsuz düşünüyorsun beybim yaa
ben de kaçırmamaya çalışıyorum :KK70:
Bu tiroid olayını sen biliyorsun diye özellikle sana sordum davşanım bi gidicem yarın inşaallah.. o ara kaza geçirdim ya kuzum ne ara yum oldu İnan bilmiyorum hiç takip etmemiştim ama geç ultrasondan geç çıkıyosa geç döllenme diyorlar diye öyle dedim:olamaz: senin akıntılar ne durumda peki canım:)

Merhaba tatlışlar :KK45:

• Beğen
Reactions: H E
evet bana oyle dedi yumurtalar radyasyon yedigi icin korun dedi; anlamadim ben de herkes farkli bir sey diyor
burda bir bayanda demiştiki hsg çekilen ay gebelik ihtimali cok ben o ay ovulasyon testi kullanmadım pişmanım diye hatta bende o yüzden kullandım ve hsgden sonraki gün ovulasyon testim pozitif oldu bende değerlendirdim o hafta

yoo size dedimi hatta hsgden sonra birçok kişi hamile kalıyor. hatta sorun olmamasına ragmen gebelik ihtimali artsın diye birçok kişi hsg çekilior

Merhaba, bana da hsg sonrası korun dememişti doktorum, biz de korunmadık. Ama verdikleri tek doz antibiyotiği aynı gün kullandım, umarım yan etkisi olmamıştır.

Back
X