kalp kalbe karşı bitanem. tsh ile ilgili yazmıştım ama burada da olsun. ben dahiliyeye göstermen taraftarıyım, en azından doktor gözetiminde olsun. o da ilaca gerek yok derse ne ala. ki ilaç gerekse bile hiiç sorun etme. geç döllenme diyosun ha,i geç yumurtladığını düşünüyor muydun? ben de 15. gündeyim bakalımmm neler olcekKuZum benim sende benim aklımdaydı bugün @Umithepvar da hiç yazmıyo aklımdaydınız bugün bereketli değerlendirmeler olsun inşaallah sonucu da gelsin :):) bende bugün sonuç göstermeye geldim tsh :3,19 çıktı ama doktor sıkıntı yok dedi değişik bi şekilde ve bugün kalp atışını duydu doktor bana dinletmedi ne yazık ki tehlikeli falan dedi ben dinlemek için o kadar bekledim ultrasona göre 6+2 miş geç döllenme herhalde darısı size olsun inşaallah :):):)
aynen kuzum her şey güzel ilerlesin inşallah. akıntı niye görmedin acaba. kasık ağrın olmuş muydu peki?Ben de merak ediyorum balım, Allah'tan hayırlısı :)
uuu son 5 yani şimdi, heyecan tavan desene! neden olumsuz düşünüyorsun beybim yaaYavrmm son 6..bnde bi sinir stres harbi sorma..baya bi olumsuzluk hakimm bndeburayida olumsuz etkilemeyeyim diye okuyup cikiyrm sacma sapan bi ruh hali icindeym anlayacagin canisi..sende degerlendir kacirma emmi kuzummmm
ben de kaçırmamaya çalışıyorum

senin akıntılar ne durumda peki canım:)