• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yok kayınvalidedeydik canım :)

Kendi uçkurları için zaman mekan farketmiyor ama bize gelince olmaz başım ağrıyor :-)
Yok kuzum sinir olma rahat ol akışına bırak :)
Bizimki de bana kizio çok düşünuosun stres yapıosun die bak buay doktora gidicektim normalde ama gitme dio malum konusu Varya oyuzden gitsem de bişi farketmez

Bizim bu değerlendirememiz ve bu eşlerin rahat olmasını napicaz:))valla banada soldan soldan gelmeye baslio yavaştan sınır oluyorum valla
:) ;) zorunluluk gibi olunca da zor oluyor. bizde kocaaâ ayda 2 kere değerlendirebildik. Zaten olacağı varsa tek yumurta tek sperm tek sefer ;) Rabbim ol desin inşallah.

Bizimki de bana kizio çok düşünuosun stres yapıosun die bak buay doktora gidicektim normalde ama gitme dio malum konusu Varya oyuzden gitsem de bişi farketmez

Doğru canım gitme, kendini yıpratmış olursun sadece.

:KK54:Merhaba kızlar beni de alır mısınız aranıza? Biz de nasipse çok istiyoruz. Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın:KK200:

Merhaba tatlım hoşgeldin, bat alabilir miyim :)

Bendeeee varımmm kızlarrr benide eklermisiniz.....

Hoşgeldin canım tabii ki ,bat alabilir miyim :)

akşam sızınca uykumu almışım :) bide regl geldi mi gelmedi mi kontrolü. (gelmemiş) sen hep mi erkencisin?
Normalde gecikir mi :)

Evet uyuyacağım şimdi :)

Napayım tatlım annemdeyim takılıyorum öyle :))

Ya bekarken niye öyle olmuyordu yemin ederim sinir oluyorum

Tek taraflı olmaz öyle kuzum, ikna et bi şekilde.
Boşver canım ya gitmezse gitmesin keyfi bilir o ugrasmiyosa bende uğraşmicam bosa kendimi yıpratıyorum sabaha kadar horul horul uyudu ben ağlaya ağlaya uyuya kalmisim:sinirli:

Bende de aynı dert var canmm :KK43: 1 senedir olmuyo çocuğumuz 3 ay olmuş kimyasal geçirdim rahim filmi çektircem diyorum ki dr da önerdi ona rağmen bekle yılbaşından sonra çektirelim diyo.. olmazsa olmaz bu kadar kafaya takma diyo valla hırs basıyo o böyle yaptıkça enayi gibi ben düştüm derdine :kızgın:
Bende umursamicam artık hele dün geceden sonra vallahi piskolojin bozuldu ya onlardaki rahatlığa bak sanki tek kendimize dogurucaz o çocuğu :KK11:

Kızlar günaydın... Bnim bugün doktor randevum var umarım bu doktor anlattıkları gibi vardır ve bana uğurla birlikte bebek getirir:dua:

Back
X