- 6 Aralık 2017
- 6.592
- 6.652
- 198
Aynen canımBen de aynı şekilde kullanmıştım 3 sene önce çok güzel sonuçlar almıştım inşallah eşinin sonuçları da öyle olur. Günümüz sorunu ihmalkarlık zaten hepimiz yapıyoruz![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen canımBen de aynı şekilde kullanmıştım 3 sene önce çok güzel sonuçlar almıştım inşallah eşinin sonuçları da öyle olur. Günümüz sorunu ihmalkarlık zaten hepimiz yapıyoruz![]()
Inşallah canım benim çok sağol mart ayında kullanmıştım dostinex i prolaktin yüksekliği için vermişti özel hastanede ki doktor sonra devlet hastanesine gittim haziranda tekrar yükselmişti yine dostinex yazdı başka doktor en son 5 e düşmüştü şimdi yine gittim yine yükselmiş bende daha önce dostinex kullandığımı söyledim dahiliyede ki doktora o da emar istedi ilaç yazmadı ve yukarıda ki yazdıklarımı söyledi
Canım hoşgeldin, ne oldu anlatmak ister misin kuzumKızlar napiyorsunuz bakalım iki gündür günüm berbat geçiyor kendimi buraya attim yine![]()
Evet tatlım testere dişli aslan pençesi diye bir ot varmış ibrahim saracoglunun kürü prolaktin düşürüyormuş onu kullanıcam başka çarem yok teşekkür ederim bu arada ilgin için cansınValla bana kalsa ilaç yerine doğal kürlerden faydalanırdım canım, çünkü ilaç bir yandan iyileştirirken yan etkileri ile başka bir sorun çıkarıyor. Sen kür yap bence balım
Evet tatlım testere dişli aslan pençesi diye bir ot varmış ibrahim saracoglunun kürü prolaktin düşürüyormuş onu kullanıcam başka çarem yok teşekkür ederim bu arada ilgin için cansın![]()
Sağol canım benim inşallah dengelenir de bir daha yükselmez1 ay kullan bak ne güzel düşüyor canım, üstelik kalıcı olarak dengelenir, bi daha yükselmez :)
Ne demek canım, burda birbirimize destek olmak için varız :)
İnşallah canım, şifa olsun :)Sağol canım benim inşallah dengelenir de bir daha yükselmez
❤İnşallah canım, şifa olsun :)![]()
Ben de tam onu diyecektim çok sık yükselmiş bi baktır diye. Benimde hipofiz bezimde mikroadenom çıkmıştı. Bi yıl olcak aralıkta. Dostinexi baya uzun süre kullandırtıyolar ihmal etme canımSağol canım emari prolaktin yüksekliği için istedi neden yükseliyor diye beyinde ki hipofiz bezine bakicakmis
Hic sorma Kuzum ya yigenimin kulakları bir anda duymamış acil ameliyata alındı hastanedeydik öğlenden beriCanım hoşgeldin, ne oldu anlatmak ister misin kuzum
Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsunHamilesinhayırlı olsun
![]()
Of ya kıyamam :/ nasıl olmuş kuzum, durduk yere olur mu ya, ay canım yaHic sorma Kuzum ya yigenimin kulakları bir anda duymamış acil ameliyata alındı hastanedeydik öğlenden beri![]()
İlk kez okumadan dalıyorum. Doktor moralimi yerle bir etti. Pco var sen her ay yumurtlamıyısun. Yumurta 1.5 mm bu hafta çatlar ancak belki adwtliykwn bile yumurtlayabilirsin dedi. Polip aldır hsg çektir klomene başla dedi. Beynim yandı.
Bizde anlamadık canım bir anda duymuyorum diye bağırmaya başlamış hastaneye götürmüşler acil ameliya aldılar kulak zarları ile ilgiliymiş pil takıldı kulaklarınaOf ya kıyamam :/ nasıl olmuş kuzum, durduk yere olur mu ya, ay canım ya
Bir doktora daha git benceUltrasonla baktı. Pco görüntüsü var dedi