• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar napiyorsunuz bakalım iki gündür günüm berbat geçiyor kendimi buraya attim yine :KK42:

Inşallah canım benim çok sağol mart ayında kullanmıştım dostinex i prolaktin yüksekliği için vermişti özel hastanede ki doktor sonra devlet hastanesine gittim haziranda tekrar yükselmişti yine dostinex yazdı başka doktor en son 5 e düşmüştü şimdi yine gittim yine yükselmiş bende daha önce dostinex kullandığımı söyledim dahiliyede ki doktora o da emar istedi ilaç yazmadı ve yukarıda ki yazdıklarımı söyledi

Valla bana kalsa ilaç yerine doğal kürlerden faydalanırdım canım, çünkü ilaç bir yandan iyileştirirken yan etkileri ile başka bir sorun çıkarıyor. Sen kür yap bence balım

Valla bana kalsa ilaç yerine doğal kürlerden faydalanırdım canım, çünkü ilaç bir yandan iyileştirirken yan etkileri ile başka bir sorun çıkarıyor. Sen kür yap bence balım
Evet tatlım testere dişli aslan pençesi diye bir ot varmış ibrahim saracoglunun kürü prolaktin düşürüyormuş onu kullanıcam başka çarem yok teşekkür ederim bu arada ilgin için cansın :KK36:

Evet tatlım testere dişli aslan pençesi diye bir ot varmış ibrahim saracoglunun kürü prolaktin düşürüyormuş onu kullanıcam başka çarem yok teşekkür ederim bu arada ilgin için cansın :KK36:

1 ay kullan bak ne güzel düşüyor canım, üstelik kalıcı olarak dengelenir, bi daha yükselmez :)

Ne demek canım, burda birbirimize destek olmak için varız :)

Bat tarihim 13 ekim yanlış yazmışım 1 gün kaldı hamile olanlar acaba adet öncesi şişlik yaşadı mu böyle adet olacakmışım gibi ve kaşıkta garip batma var kramp şeklinde çok yoruluyorum bugünlerde işte ve aşırı yürümek zorunda kalıyorum ondan da olabılır bir de benim adetten 10 gün sonra falan bir gün sürecek kahverengi lekelenme oldu ve o günler yumurtlama günlerim neden böyle bir lekelenme oldu bilmiyorum

• Beğen
Reactions: H E
Sağol canım emari prolaktin yüksekliği için istedi neden yükseliyor diye beyinde ki hipofiz bezine bakicakmis
Ben de tam onu diyecektim çok sık yükselmiş bi baktır diye. Benimde hipofiz bezimde mikroadenom çıkmıştı. Bi yıl olcak aralıkta. Dostinexi baya uzun süre kullandırtıyolar ihmal etme canım

İlk kez okumadan dalıyorum. Doktor moralimi yerle bir etti. Pco var sen her ay yumurtlamıyısun. Yumurta 1.5 mm bu hafta çatlar ancak belki adwtliykwn bile yumurtlayabilirsin dedi. Polip aldır hsg çektir klomene başla dedi. Beynim yandı.

İlk kez okumadan dalıyorum. Doktor moralimi yerle bir etti. Pco var sen her ay yumurtlamıyısun. Yumurta 1.5 mm bu hafta çatlar ancak belki adwtliykwn bile yumurtlayabilirsin dedi. Polip aldır hsg çektir klomene başla dedi. Beynim yandı.

Nasıl vardı bu kanıya canım, doktor doktor değil felaket tellalı

Of ya kıyamam :/ nasıl olmuş kuzum, durduk yere olur mu ya, ay canım ya
Bizde anlamadık canım bir anda duymuyorum diye bağırmaya başlamış hastaneye götürmüşler acil ameliya aldılar kulak zarları ile ilgiliymiş pil takıldı kulaklarına

Back
X