Sonra sıraladı işte
20 ekime randevum var gitxemBir doktora daha git bence
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
20 ekime randevum var gitxemBir doktora daha git bence
Peki canim geçti mi senin ki ne durumdasın gebelik var mıBen de tam onu diyecektim çok sık yükselmiş bi baktır diye. Benimde hipofiz bezimde mikroadenom çıkmıştı. Bi yıl olcak aralıkta. Dostinexi baya uzun süre kullandırtıyolar ihmal etme canım
Inşallah vardır canım bende bilmiyorum ki belki de yenidirKIZlar acil lütfen Pazartesi kan verdim 0.35 salı günü bi daha verdm 1.75 sizce yavas yavas yükseliyor mu ? Az önce yine verdim sonuc bekliyorum fikirleriniz nelerdir cok karısıgım suandaaaa
Inşallah vardır canım bende bilmiyorum ki belki de yenidir
Cıktı mi sonuç Ne?KIZlar acil lütfen Pazartesi kan verdim 0.35 salı günü bi daha verdm 1.75 sizce yavas yavas yükseliyor mu ? Az önce yine verdim sonuc bekliyorum fikirleriniz nelerdir cok karısıgım suandaaaa
Bizde anlamadık canım bir anda duymuyorum diye bağırmaya başlamış hastaneye götürmüşler acil ameliya aldılar kulak zarları ile ilgiliymiş pil takıldı kulaklarına

KIZlar acil lütfen Pazartesi kan verdim 0.35 salı günü bi daha verdm 1.75 sizce yavas yavas yükseliyor mu ? Az önce yine verdim sonuc bekliyorum fikirleriniz nelerdir cok karısıgım suandaaaa
Adetin geçti dmi canımSonuc bu kızlar
Daha çok yeni, döllenme çok taze. Yükselecektir inşallahAdetim dün olması lazımdı biraz lekelenmem oldu ama bugün hic yok gelmedi
Tabi ki içmeDoktor söktürücü verdi sizce icim mi yoksa bekliyim mi ?
İki kimyasal gebeliğim var ama sağlıklı hiç yok daha. Çok şükür prolaktinim çok düzenli yükselmiyo hiç artık o yüzden dostinexi kafama göre bırakmıştım ama doktordan güzel bi fırça yedim. Prolaktin için değil adenom küçülsün diye kullanıyoruz gebelik oluşana kadar haftada yarım iç aralıkta bi yıl dolunca mr çekip bakarız kaybolmuş mu diye dedi 3 ayda bi kontrol için kan veriyorum o kadarPeki canim geçti mi senin ki ne durumdasın gebelik var mı
Kaç ay kullandın dostinex i ben bırakınca geri yükseldi iki defa kullandim 3 aylık sürede yine yukselmisİki kimyasal gebeliğim var ama sağlıklı hiç yok daha. Çok şükür prolaktinim çok düzenli yükselmiyo hiç artık o yüzden dostinexi kafama göre bırakmıştım ama doktordan güzel bi fırça yedim. Prolaktin için değil adenom küçülsün diye kullanıyoruz gebelik oluşana kadar haftada yarım iç aralıkta bi yıl dolunca mr çekip bakarız kaybolmuş mu diye dedi 3 ayda bi kontrol için kan veriyorum o kadar
Sonuç <5 diyo yani 5ten küçükmüş bence gebelik yok ama içine sinmiyosa iki gün sonra bi kan daha ver bakalımDoktor söktürücü verdi sizce icim mi yoksa bekliyim mi ?