• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2019 Bekle Bizi :D

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
KIZlar acil lütfen Pazartesi kan verdim 0.35 salı günü bi daha verdm 1.75 sizce yavas yavas yükseliyor mu ? Az önce yine verdim sonuc bekliyorum fikirleriniz nelerdir cok karısıgım suandaaaa

Ben de tam onu diyecektim çok sık yükselmiş bi baktır diye. Benimde hipofiz bezimde mikroadenom çıkmıştı. Bi yıl olcak aralıkta. Dostinexi baya uzun süre kullandırtıyolar ihmal etme canım
Peki canim geçti mi senin ki ne durumdasın gebelik var mı

KIZlar acil lütfen Pazartesi kan verdim 0.35 salı günü bi daha verdm 1.75 sizce yavas yavas yükseliyor mu ? Az önce yine verdim sonuc bekliyorum fikirleriniz nelerdir cok karısıgım suandaaaa
Inşallah vardır canım bende bilmiyorum ki belki de yenidir

Bizde anlamadık canım bir anda duymuyorum diye bağırmaya başlamış hastaneye götürmüşler acil ameliya aldılar kulak zarları ile ilgiliymiş pil takıldı kulaklarına

Çok çok geçmiş olsun canım, Allah'tan hemen farketmiş yavrum . Rabbim beterinden korusun :dua:

Muhtemelen yükselecektir tatlım

Sonuc bu kızlar

Eklentiler

• E3984F0D-626F-404C-90E9-D373D2B93A9A.webp
    E3984F0D-626F-404C-90E9-D373D2B93A9A.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 42
Doktor söktürücü verdi sizce icim mi yoksa bekliyim mi ?

Peki canim geçti mi senin ki ne durumdasın gebelik var mı
İki kimyasal gebeliğim var ama sağlıklı hiç yok daha. Çok şükür prolaktinim çok düzenli yükselmiyo hiç artık o yüzden dostinexi kafama göre bırakmıştım ama doktordan güzel bi fırça yedim. Prolaktin için değil adenom küçülsün diye kullanıyoruz gebelik oluşana kadar haftada yarım iç aralıkta bi yıl dolunca mr çekip bakarız kaybolmuş mu diye dedi 3 ayda bi kontrol için kan veriyorum o kadar

Ben baya geride kalmışım hemen yetişeyim:oops: Fethiye’denim ben de yaşım 28, 14 aydır evliyim. R4bi4 R4bi4 kuzum bat takvime göre 21 ama bu ay diğer aylara göre geç yumurtladığım için adet de geç gelebilir:KK64:

İki kimyasal gebeliğim var ama sağlıklı hiç yok daha. Çok şükür prolaktinim çok düzenli yükselmiyo hiç artık o yüzden dostinexi kafama göre bırakmıştım ama doktordan güzel bi fırça yedim. Prolaktin için değil adenom küçülsün diye kullanıyoruz gebelik oluşana kadar haftada yarım iç aralıkta bi yıl dolunca mr çekip bakarız kaybolmuş mu diye dedi 3 ayda bi kontrol için kan veriyorum o kadar
Kaç ay kullandın dostinex i ben bırakınca geri yükseldi iki defa kullandim 3 aylık sürede yine yukselmis

Peki ne zaman kan vereyim bir daha ?? Salı 0.35
Carsamba 1.75
Persembe > 5
Bekle bişi icme diyorsunuz yani

Back
X